Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Витанов » 16 Дек 2020, 0:31

Top Gun Maverick написа:Един много силен контраст се откроява. Как през тия 3 години както казваш обясняваше как се готви, до самия ден на мача. Всички помним колко стотин пъти каза как и колко се готвил, как е готов и т.н.
И сега в това интервю тука, куцала му подготовката. :shock: Каза го няколко пъти в интервюто, тука във форума поне няколко човека отбелязаха как Пулев не е отделил средства за реален треньор и подготовка от тия милиони, които се очаква да вземе. Тоест за мен или никога не си е правил илюзията дори самия той, че може да спечели, или просто пак излъга за пореден път как парите за него не са най-важни и просто гледаше да прилапа колкото може по-бързо. Дори и така да е било, не биваше да говори колко много е подготвен и след това на 180 градуса да се извърти.

Знаеш ли за какви пари говорим? Понеже е претендент два пъти парите се делят в някакви регламентирани процени като сега бяха 65/35 в полза на Джошуа което е повече от добре, а не като доброволната защита колкото му дадат. Отделно от хонорара си получава и процент от приходите на платените PPV. Още от мача с Кличко е милионер и след това можеше да подходи мнооого сериозно. Сега се очаква около 5м. паунда като сигурно са повече заради реклами, PPV-та и т.н.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 16 Дек 2020, 11:58

seimo написа:Не ми се спори ,но единствената правилна тактика при такава разлика в класите е да се хвърли на размени още от първия рунд и квот стане. Така има поне някъв минимален шанс. Пулев нито има удар ,нито техника, нито мощ за да измори AJ и да се надява да го нокаутира в последните рундове. Както се видя Джошуа след 9 рунда изглеждаше като след разходка в парка и тва не щото е много издръжлив ми щото нашия нищо не направи цял мач кръгла нула. Това че се чудил какво да прави след третия рунд е най-големия виц :mhihi: Чудеше се да какъв е тоя абориген срещу мен и как да го докарам до към последните рундове да има повече пари от реклами. Съдията и той му помогна доста като не спря мача след като нашия лъв тръгна да си ходи по едно време. Сега квото и да си говорим нашия човек просто няма развитие от аматьорския бокс. Има желанието явно, но няма нужните умения.

Много точно казано! :yes: Той Пулев има май един удар в целия мач..как иска да бие шампиона, който е класи над него незнам и да говори след мача за реванш! :mhihi: :mhihi: :shock: :shock: :shock: :kuku:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 525d

Мнение от kikko » 16 Дек 2020, 12:44

Мислех си,че Пулев има някакъв поне теоритичен шанс,но.... Огромна разлика в класите.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 16 Дек 2020, 14:15

https://www.youtube.com/watch?v=0L1gu4ZcHeI
Това е доста добро! :mhihi: :mhihi:
Пулев - Аз съм по-добър от теб!
И го знаеш. :mhihi: :mhihi:
Джошуа - Ти? :mhihi: :mhihi:
Пулев - But tomorrow I shou you because I'm better than you. :mhihi: :mhihi:
Джошуа - Try it! :mhihi: :mhihi:
здраво го затапва.. :mhihi: :mhihi:
Пулев - I don't try. :mhihi: :mhihi:
Джошуа - tomorrow you try your best and
we'll see who the last man standing is.

Пулев - No trying. :mhihi: :mhihi:
Кефи ма как нашия си вярва здраво. :mhihi: :mhihi:
Пулев - Tomorrow I shou you.
I'm amazing! :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 16 Дек 2020, 14:37

A представете си, че боя беше с Фюри...и на глупости преди/след мача щяха да го надприказват и на ринга щяха да го отупат доста по-жестоко :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d

Мнение от astrapower » 16 Дек 2020, 14:51

Добре е човек да бъде "една идея" по-скромен. I'm amazing! I'm amazing... :oops: :oops: :oops: ! Какво да коментираме...клоун. Джошката гледа и не вярва...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Дек 2020, 15:11

Витанов написа:
vicho написа:Аз абсолютно нищо не разбирам от бокс, но ми се стори, че преломния момент беше "лизването" на челото на Джошуа от ръкавицата на Пулев в 3-я рунд (т.е. баш не му достигнаха тия 5см reach) и от там КАТО МУ СЕ ОТКРИ... game over!

или греша нещо...

Пулев не може да се опази от ъперкътите като цяло, а Джошуа много ги обича и както каза колегата е34 нашия е перфектния опонент за британеца. Не е имало преломен момент като цяло и мача от началото си е бил game over за нашия и това са го знаели много добре от щаба на Джошуа. След първия рунд Джошуа се юдеше както правеше Пулев и дори имитираше акордеона /гарда/ му. Цялата картинка беше такава, че шампиона беше смирен и наказа нашия бастун както никой друг не само на ринга го е правил ами и като цяло в живота му. Затова нашия се хили като пача, защото това е подсъзнателна реакция за такива като него с голямо его. Унизен беше с поведение, техника, сила, издръжливост, бързина, интелигентност на ринга, да продължавам ли? :lol: Да не си мислте, че Пулев не го знае това? Много добре го знаят и двамата братя как се осраха и се правят на утрепани! И сега който се чувства засрамен по някакъв начин излиза хейтър, злобар и т.н. И още нещо Пулев от 3 години знаеше, че ще се бие с Джошуа или който е там шампиона и имаш цялото време на света да го разучи и да се подготви както трябва, а не да ми вика сега " не бил се подготвил добре". Това какво показа? Че му е през оная работа за вас, мен и Българския народ. Така го виждам аз.

п.с. Тервел е същия като брат си. Гледах няколко интервюта след последните му две/три битки и какво видях? "Аз бях по-добрия, аз го превъзхождах, аз това, аз онова, аз, аз, аз... " и едно умряло поздравяване на противника с половин уста. И той ако загуби съм 100% сигурен, че няма да отдаде уважението към опонента си!

Мноо ме е яд, че тия са такива тиквеници!

Бъркам ли се нещо, или Тервел беше загубил финал на голям форум от някакъв украинец и призна че противникът му е бил просто по-добър по всичко?

Също сега, след мача на брат си, отново призна, че Джошуа е бил много по-добрият боксьор?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW G30 530i
Мечтае да кара: бмв г30 м5

Мнение от Антон Дековски » 16 Дек 2020, 15:47

Имам един въпрос към хората които разбират от този спорт.Защо Кубрат Пулев няма удар?Да бе,просто няма удар....имам чувството че хората от по-долната категория удрят ,айде да не кажа по-силно,но колкото него.
Не мисля че габаритите са му проблем-194 см и 110кг са сериозни размери.Вижте го например Уайлдър-201см 98кг-клечка,а с по 1 удар ги убива.Тайсън Фури не е най-големия удряч,но съм сигурен че и той удря по-силно от Пулев,Поветкин също(уникален нокаут срещу Уайт).Уайт също мисля че удря по-силно от Пулев.
Като цяло нашият е един точкар,с такова впечатление съм останал.Не може да ти идват някакви торби в София,които отдавна са приключили с бокса и ти да не можеш да ги нокаутираш 12 рунда!
Мачът с Джошуа беше ясен. Всчики казват: "не се знае,в тежка категория един удар решава мача",да бе...така е ,стига да го имаш този нокаутиращ удар,а Пулев го няма.
Знаех че единственият му шанс да вземе мача беше с нокаут,тъй като по точки нямаше как да бие(Джошуа е много по-комплексен и разнообразен,а освен това е и домакин,никакъв шанс да го оставят да загуби по точки,дори Пулев да го беше надиграл,просто защото всички чакат Джошуа-Тайсън мача).Следователно се върнах назад във времето,когато Пулев не успя да нокаутира торби като Букър и Кевин Джонсън(последният е бил нокаутиран от Джошуа в първия рунд)и просто ми стана ясно,че щом не успя да нокаутира тия торби,няма шанс да нокаутира джошуа.
Според мен в 9-тия рунд трябваше да влезе с много здрава атака на живот и смърт и каквото стане.И без това всички рундове бяха за Джошуа,дори Пулев да беше взел останалите 4 рунда,пак нямаше да му стигнат за победа по точки.Просто трябваше да рискува.
Всъщност мексиканската свиня така победи Джошуа.Джошуа го събори в третия рунд с много красива комбинация.Свинята знаеше ,че ако стане и продължи да се пази,онзи ще натисне и ще го нокаутира рано или късно(само със защита не става).И какво се случи,стана Руиз след нокдауна,и скочи с пълна сила в боя,явно си беше казал каквото стане,а то какво взе че стана,успя да нацели джошуа,в ухото(вероятно засегна вестибуларния)и от там всички знаем как свърши мача.НО пак се връщаме на главното нещо-Руиз има удар,за разлика от Пулев.
Таа така момчета,някой има ли идея,защо нашият е с толкова слаб удар?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Дек 2020, 15:48

Аз друго не мога да разбера. Какъв малоумен дебил трябва да си, колко ниско трябвал да си паднал и въобще що за човек си да отидеш да го посрещаш тоя страхлив боклук на летището, чак и да му се радваш?! :kuku: Да пали свещи Путев, че не е мексиканец! След тази постъпка на ринга и въобще цялото му представяне щеше отдавна да е застрелян и оплют като национален позор насред мегдана, а тия тиняци му се радват! Тва наистина е много много много проста маса от народонаселението.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Дек 2020, 16:15

Антон Дековски написа:Не мисля че габаритите са му проблем-194 см и 110кг са сериозни размери.

Вероятно има сила за добър удар, но няма техника. Което пак води към слаба подготовка.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 16 Дек 2020, 16:46

Антон Дековски написа:Имам един въпрос към хората които разбират от този спорт.Защо Кубрат Пулев няма удар?....

По принцип не е нужно да имаш супер силен удар. Тъй като той е генетично предопределен и малцина го имат на помощ идва тайминга и правилната техника на изпълнение. Тайминг е точния удар в точното време на точното място. Това също донякъде някои го имат вродено (Мейуедър например), но се и тренира и развива доста успешно.
Като цяло силният удар, колкото и банално да звучи е вродена дарба, генетично предопределена. Най-просто казано се дължи на определена гъвкавост и бързина на съкращаване и отпускане на мускулните влакна на рамената и ръцете. Затова щангите и големите тежести са абсолютно ПРОТИВОПОКАЗНИ за бокса. С една дума или се раждаш с точните генетични данни, или не.
Отговора на въпроса, защо Путев няма удар е, просто защото нито има нужната генетика нито най-вече нужната подготовка. Никога не са го тренирали за професионален боксьор. Той си е аматьор и си остана такъв. До 28-мата си година ходеше да се бие с децата по състезанията и да се доказва. Хората на тази възраст вече са утвърдени профита.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Дек 2020, 16:53

acho.rs къде го е казал това за Джошуа, че аз съм го пропуснал и само глупостите май съм прочел? Украинеца сигурно е Усик, но нищо не мамирам в мрежата какво е казал за него, но да приемем че е така. С последните торби дето се боксира обаче останах с впечатление, че и той е малко като брат си....
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 16 Дек 2020, 18:39

Витанов написа:acho.rs къде го е казал това за Джошуа, че аз съм го пропуснал и само глупостите май съм прочел? Украинеца сигурно е Усик, но нищо не мамирам в мрежата какво е казал за него, но да приемем че е така. С последните торби дето се боксира обаче останах с впечатление, че и той е малко като брат си....

Не гледам новини, но в някоя от спорните емисии го бяха поместили. Много точно изказване направи.

А Джошуа излезе с яко размяна на удари също и срещу Поветкин (преди Руиз) и беше на косъм да падне още в началото. Явно боксьорите са станали много силни и подобен атрактивен и агресивен стил на бой е много непредвидим. Занапред 100% Джошуа ще укроти топката.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 16 Дек 2020, 19:05

Ей този сайт много защитава Пулев и чак не знам дали да повярвам на следната статия, понеже съм чел някои от предните:
https://webcafe.bg/sport/pulev-e-top-ne ... -hora.html
Обяснението ако е вярно би било, че човека просто уважава противника и се изказва по този начин, понеже той описва двубоя като адски труден за Джошуа. :shock:
А парадоксът е, че човека, който го откри за професионалистите(забравих му името, но някои сигурно се сещат)днес чух по радиото как е казал, че не е зле Пулев да помисли за бенефис. Тоест той вече си казва, че няма накъде повече и все пак добави, че може да се боксира за Европейската титла и това да бъде бенефиса му. Макар аз да се съмнявам, че сега и нея може да вземе.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 16 Дек 2020, 21:15

E34 написа:
Антон Дековски написа:Имам един въпрос към хората които разбират от този спорт.Защо Кубрат Пулев няма удар?....

По принцип не е нужно да имаш супер силен удар. Тъй като той е генетично предопределен и малцина го имат на помощ идва тайминга и правилната техника на изпълнение. Тайминг е точния удар в точното време на точното място. Това също донякъде някои го имат вродено (Мейуедър например), но се и тренира и развива доста успешно.
Като цяло силният удар, колкото и банално да звучи е вродена дарба, генетично предопределена. Най-просто казано се дължи на определена гъвкавост и бързина на съкращаване и отпускане на мускулните влакна на рамената и ръцете. Затова щангите и големите тежести са абсолютно ПРОТИВОПОКАЗНИ за бокса. С една дума или се раждаш с точните генетични данни, или не.
Отговора на въпроса, защо Путев няма удар е, просто защото нито има нужната генетика нито най-вече нужната подготовка. Никога не са го тренирали за професионален боксьор. Той си е аматьор и си остана такъв. До 28-мата си година ходеше да се бие с децата по състезанията и да се доказва. Хората на тази възраст вече са утвърдени профита.

Мда има го момента с генетиката, но Ърни Шейвърс казва веднъж в едно интервю попитан откъде тази брутална нокаутираща сила той отговаря, че редовно цепи дърва като избира най-тежката брадва и най-големите пънове и цепи до припадък! Нищо повече не ви трябва.
I am beton!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата