Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Top Gun Maverick написа:Един много силен контраст се откроява. Как през тия 3 години както казваш обясняваше как се готви, до самия ден на мача. Всички помним колко стотин пъти каза как и колко се готвил, как е готов и т.н.
И сега в това интервю тука, куцала му подготовката.Каза го няколко пъти в интервюто, тука във форума поне няколко човека отбелязаха как Пулев не е отделил средства за реален треньор и подготовка от тия милиони, които се очаква да вземе. Тоест за мен или никога не си е правил илюзията дори самия той, че може да спечели, или просто пак излъга за пореден път как парите за него не са най-важни и просто гледаше да прилапа колкото може по-бързо. Дори и така да е било, не биваше да говори колко много е подготвен и след това на 180 градуса да се извърти.
Знаеш ли за какви пари говорим? Понеже е претендент два пъти парите се делят в някакви регламентирани процени като сега бяха 65/35 в полза на Джошуа което е повече от добре, а не като доброволната защита колкото му дадат. Отделно от хонорара си получава и процент от приходите на платените PPV. Още от мача с Кличко е милионер и след това можеше да подходи мнооого сериозно. Сега се очаква около 5м. паунда като сигурно са повече заради реклами, PPV-та и т.н.
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
seimo написа:Не ми се спори ,но единствената правилна тактика при такава разлика в класите е да се хвърли на размени още от първия рунд и квот стане. Така има поне някъв минимален шанс. Пулев нито има удар ,нито техника, нито мощ за да измори AJ и да се надява да го нокаутира в последните рундове. Както се видя Джошуа след 9 рунда изглеждаше като след разходка в парка и тва не щото е много издръжлив ми щото нашия нищо не направи цял мач кръгла нула. Това че се чудил какво да прави след третия рунд е най-големия вицЧудеше се да какъв е тоя абориген срещу мен и как да го докарам до към последните рундове да има повече пари от реклами. Съдията и той му помогна доста като не спря мача след като нашия лъв тръгна да си ходи по едно време. Сега квото и да си говорим нашия човек просто няма развитие от аматьорския бокс. Има желанието явно, но няма нужните умения.
Много точно казано!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- kikko
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 525d
Мислех си,че Пулев има някакъв поне теоритичен шанс,но.... Огромна разлика в класите.
E60 M57TUD25 Sedan Silbergrau metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
E87 M47D20 Hatch Sparkling Graphite metallic
E65 M67TUD44 Sedan Black Sapphire metallic
E34 M50B20 Sedan Calypsorot metallic
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
https://www.youtube.com/watch?v=0L1gu4ZcHeI
Това е доста добро!
Пулев - Аз съм по-добър от теб!
И го знаеш.
Джошуа - Ти?

Пулев - But tomorrow I shou you because I'm better than you.
Джошуа - Try it!
здраво го затапва..
Пулев - I don't try.
Джошуа - tomorrow you try your best and
we'll see who the last man standing is.
Пулев - No trying.
Кефи ма как нашия си вярва здраво.
Пулев - Tomorrow I shou you.
I'm amazing!

Това е доста добро!

Пулев - Аз съм по-добър от теб!
И го знаеш.

Джошуа - Ти?

Пулев - But tomorrow I shou you because I'm better than you.

Джошуа - Try it!

здраво го затапва..

Пулев - I don't try.

Джошуа - tomorrow you try your best and
we'll see who the last man standing is.
Пулев - No trying.

Кефи ма как нашия си вярва здраво.

Пулев - Tomorrow I shou you.
I'm amazing!

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
A представете си, че боя беше с Фюри...и на глупости преди/след мача щяха да го надприказват и на ринга щяха да го отупат доста по-жестоко 

- astrapower
- младши ентусиаст
-
- Кара: F31 28i xDrive Estoril Blue, R259
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: ex. X3 E83 LCI 3.0d
Добре е човек да бъде "една идея" по-скромен. I'm amazing! I'm amazing...
! Какво да коментираме...клоун. Джошката гледа и не вярва...

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Витанов написа:vicho написа:Аз абсолютно нищо не разбирам от бокс, но ми се стори, че преломния момент беше "лизването" на челото на Джошуа от ръкавицата на Пулев в 3-я рунд (т.е. баш не му достигнаха тия 5см reach) и от там КАТО МУ СЕ ОТКРИ... game over!
или греша нещо...
Пулев не може да се опази от ъперкътите като цяло, а Джошуа много ги обича и както каза колегата е34 нашия е перфектния опонент за британеца. Не е имало преломен момент като цяло и мача от началото си е бил game over за нашия и това са го знаели много добре от щаба на Джошуа. След първия рунд Джошуа се юдеше както правеше Пулев и дори имитираше акордеона /гарда/ му. Цялата картинка беше такава, че шампиона беше смирен и наказа нашия бастун както никой друг не само на ринга го е правил ами и като цяло в живота му. Затова нашия се хили като пача, защото това е подсъзнателна реакция за такива като него с голямо его. Унизен беше с поведение, техника, сила, издръжливост, бързина, интелигентност на ринга, да продължавам ли?Да не си мислте, че Пулев не го знае това? Много добре го знаят и двамата братя как се осраха и се правят на утрепани! И сега който се чувства засрамен по някакъв начин излиза хейтър, злобар и т.н. И още нещо Пулев от 3 години знаеше, че ще се бие с Джошуа или който е там шампиона и имаш цялото време на света да го разучи и да се подготви както трябва, а не да ми вика сега " не бил се подготвил добре". Това какво показа? Че му е през оная работа за вас, мен и Българския народ. Така го виждам аз.
п.с. Тервел е същия като брат си. Гледах няколко интервюта след последните му две/три битки и какво видях? "Аз бях по-добрия, аз го превъзхождах, аз това, аз онова, аз, аз, аз... " и едно умряло поздравяване на противника с половин уста. И той ако загуби съм 100% сигурен, че няма да отдаде уважението към опонента си!
Мноо ме е яд, че тия са такива тиквеници!
Бъркам ли се нещо, или Тервел беше загубил финал на голям форум от някакъв украинец и призна че противникът му е бил просто по-добър по всичко?
Също сега, след мача на брат си, отново призна, че Джошуа е бил много по-добрият боксьор?
- Антон Дековски
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW G30 530i
- Мечтае да кара: бмв г30 м5
Имам един въпрос към хората които разбират от този спорт.Защо Кубрат Пулев няма удар?Да бе,просто няма удар....имам чувството че хората от по-долната категория удрят ,айде да не кажа по-силно,но колкото него.
Не мисля че габаритите са му проблем-194 см и 110кг са сериозни размери.Вижте го например Уайлдър-201см 98кг-клечка,а с по 1 удар ги убива.Тайсън Фури не е най-големия удряч,но съм сигурен че и той удря по-силно от Пулев,Поветкин също(уникален нокаут срещу Уайт).Уайт също мисля че удря по-силно от Пулев.
Като цяло нашият е един точкар,с такова впечатление съм останал.Не може да ти идват някакви торби в София,които отдавна са приключили с бокса и ти да не можеш да ги нокаутираш 12 рунда!
Мачът с Джошуа беше ясен. Всчики казват: "не се знае,в тежка категория един удар решава мача",да бе...така е ,стига да го имаш този нокаутиращ удар,а Пулев го няма.
Знаех че единственият му шанс да вземе мача беше с нокаут,тъй като по точки нямаше как да бие(Джошуа е много по-комплексен и разнообразен,а освен това е и домакин,никакъв шанс да го оставят да загуби по точки,дори Пулев да го беше надиграл,просто защото всички чакат Джошуа-Тайсън мача).Следователно се върнах назад във времето,когато Пулев не успя да нокаутира торби като Букър и Кевин Джонсън(последният е бил нокаутиран от Джошуа в първия рунд)и просто ми стана ясно,че щом не успя да нокаутира тия торби,няма шанс да нокаутира джошуа.
Според мен в 9-тия рунд трябваше да влезе с много здрава атака на живот и смърт и каквото стане.И без това всички рундове бяха за Джошуа,дори Пулев да беше взел останалите 4 рунда,пак нямаше да му стигнат за победа по точки.Просто трябваше да рискува.
Всъщност мексиканската свиня така победи Джошуа.Джошуа го събори в третия рунд с много красива комбинация.Свинята знаеше ,че ако стане и продължи да се пази,онзи ще натисне и ще го нокаутира рано или късно(само със защита не става).И какво се случи,стана Руиз след нокдауна,и скочи с пълна сила в боя,явно си беше казал каквото стане,а то какво взе че стана,успя да нацели джошуа,в ухото(вероятно засегна вестибуларния)и от там всички знаем как свърши мача.НО пак се връщаме на главното нещо-Руиз има удар,за разлика от Пулев.
Таа така момчета,някой има ли идея,защо нашият е с толкова слаб удар?
Не мисля че габаритите са му проблем-194 см и 110кг са сериозни размери.Вижте го например Уайлдър-201см 98кг-клечка,а с по 1 удар ги убива.Тайсън Фури не е най-големия удряч,но съм сигурен че и той удря по-силно от Пулев,Поветкин също(уникален нокаут срещу Уайт).Уайт също мисля че удря по-силно от Пулев.
Като цяло нашият е един точкар,с такова впечатление съм останал.Не може да ти идват някакви торби в София,които отдавна са приключили с бокса и ти да не можеш да ги нокаутираш 12 рунда!
Мачът с Джошуа беше ясен. Всчики казват: "не се знае,в тежка категория един удар решава мача",да бе...така е ,стига да го имаш този нокаутиращ удар,а Пулев го няма.
Знаех че единственият му шанс да вземе мача беше с нокаут,тъй като по точки нямаше как да бие(Джошуа е много по-комплексен и разнообразен,а освен това е и домакин,никакъв шанс да го оставят да загуби по точки,дори Пулев да го беше надиграл,просто защото всички чакат Джошуа-Тайсън мача).Следователно се върнах назад във времето,когато Пулев не успя да нокаутира торби като Букър и Кевин Джонсън(последният е бил нокаутиран от Джошуа в първия рунд)и просто ми стана ясно,че щом не успя да нокаутира тия торби,няма шанс да нокаутира джошуа.
Според мен в 9-тия рунд трябваше да влезе с много здрава атака на живот и смърт и каквото стане.И без това всички рундове бяха за Джошуа,дори Пулев да беше взел останалите 4 рунда,пак нямаше да му стигнат за победа по точки.Просто трябваше да рискува.
Всъщност мексиканската свиня така победи Джошуа.Джошуа го събори в третия рунд с много красива комбинация.Свинята знаеше ,че ако стане и продължи да се пази,онзи ще натисне и ще го нокаутира рано или късно(само със защита не става).И какво се случи,стана Руиз след нокдауна,и скочи с пълна сила в боя,явно си беше казал каквото стане,а то какво взе че стана,успя да нацели джошуа,в ухото(вероятно засегна вестибуларния)и от там всички знаем как свърши мача.НО пак се връщаме на главното нещо-Руиз има удар,за разлика от Пулев.
Таа така момчета,някой има ли идея,защо нашият е с толкова слаб удар?
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Аз друго не мога да разбера. Какъв малоумен дебил трябва да си, колко ниско трябвал да си паднал и въобще що за човек си да отидеш да го посрещаш тоя страхлив боклук на летището, чак и да му се радваш?!
Да пали свещи Путев, че не е мексиканец! След тази постъпка на ринга и въобще цялото му представяне щеше отдавна да е застрелян и оплют като национален позор насред мегдана, а тия тиняци му се радват! Тва наистина е много много много проста маса от народонаселението.

" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- In_Memoriam
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading
Антон Дековски написа:Не мисля че габаритите са му проблем-194 см и 110кг са сериозни размери.
Вероятно има сила за добър удар, но няма техника. Което пак води към слаба подготовка.

- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
Антон Дековски написа:Имам един въпрос към хората които разбират от този спорт.Защо Кубрат Пулев няма удар?....
По принцип не е нужно да имаш супер силен удар. Тъй като той е генетично предопределен и малцина го имат на помощ идва тайминга и правилната техника на изпълнение. Тайминг е точния удар в точното време на точното място. Това също донякъде някои го имат вродено (Мейуедър например), но се и тренира и развива доста успешно.
Като цяло силният удар, колкото и банално да звучи е вродена дарба, генетично предопределена. Най-просто казано се дължи на определена гъвкавост и бързина на съкращаване и отпускане на мускулните влакна на рамената и ръцете. Затова щангите и големите тежести са абсолютно ПРОТИВОПОКАЗНИ за бокса. С една дума или се раждаш с точните генетични данни, или не.
Отговора на въпроса, защо Путев няма удар е, просто защото нито има нужната генетика нито най-вече нужната подготовка. Никога не са го тренирали за професионален боксьор. Той си е аматьор и си остана такъв. До 28-мата си година ходеше да се бие с децата по състезанията и да се доказва. Хората на тази възраст вече са утвърдени профита.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
acho.rs къде го е казал това за Джошуа, че аз съм го пропуснал и само глупостите май съм прочел? Украинеца сигурно е Усик, но нищо не мамирам в мрежата какво е казал за него, но да приемем че е така. С последните торби дето се боксира обаче останах с впечатление, че и той е малко като брат си....
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Витанов написа:acho.rs къде го е казал това за Джошуа, че аз съм го пропуснал и само глупостите май съм прочел? Украинеца сигурно е Усик, но нищо не мамирам в мрежата какво е казал за него, но да приемем че е така. С последните торби дето се боксира обаче останах с впечатление, че и той е малко като брат си....
Не гледам новини, но в някоя от спорните емисии го бяха поместили. Много точно изказване направи.
А Джошуа излезе с яко размяна на удари също и срещу Поветкин (преди Руиз) и беше на косъм да падне още в началото. Явно боксьорите са станали много силни и подобен атрактивен и агресивен стил на бой е много непредвидим. Занапред 100% Джошуа ще укроти топката.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
Ей този сайт много защитава Пулев и чак не знам дали да повярвам на следната статия, понеже съм чел някои от предните:
https://webcafe.bg/sport/pulev-e-top-ne ... -hora.html
Обяснението ако е вярно би било, че човека просто уважава противника и се изказва по този начин, понеже той описва двубоя като адски труден за Джошуа.
А парадоксът е, че човека, който го откри за професионалистите(забравих му името, но някои сигурно се сещат)днес чух по радиото как е казал, че не е зле Пулев да помисли за бенефис. Тоест той вече си казва, че няма накъде повече и все пак добави, че може да се боксира за Европейската титла и това да бъде бенефиса му. Макар аз да се съмнявам, че сега и нея може да вземе.
https://webcafe.bg/sport/pulev-e-top-ne ... -hora.html
Обяснението ако е вярно би било, че човека просто уважава противника и се изказва по този начин, понеже той описва двубоя като адски труден за Джошуа.

А парадоксът е, че човека, който го откри за професионалистите(забравих му името, но някои сигурно се сещат)днес чух по радиото как е казал, че не е зле Пулев да помисли за бенефис. Тоест той вече си казва, че няма накъде повече и все пак добави, че може да се боксира за Европейската титла и това да бъде бенефиса му. Макар аз да се съмнявам, че сега и нея може да вземе.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
E34 написа:Антон Дековски написа:Имам един въпрос към хората които разбират от този спорт.Защо Кубрат Пулев няма удар?....
По принцип не е нужно да имаш супер силен удар. Тъй като той е генетично предопределен и малцина го имат на помощ идва тайминга и правилната техника на изпълнение. Тайминг е точния удар в точното време на точното място. Това също донякъде някои го имат вродено (Мейуедър например), но се и тренира и развива доста успешно.
Като цяло силният удар, колкото и банално да звучи е вродена дарба, генетично предопределена. Най-просто казано се дължи на определена гъвкавост и бързина на съкращаване и отпускане на мускулните влакна на рамената и ръцете. Затова щангите и големите тежести са абсолютно ПРОТИВОПОКАЗНИ за бокса. С една дума или се раждаш с точните генетични данни, или не.
Отговора на въпроса, защо Путев няма удар е, просто защото нито има нужната генетика нито най-вече нужната подготовка. Никога не са го тренирали за професионален боксьор. Той си е аматьор и си остана такъв. До 28-мата си година ходеше да се бие с децата по състезанията и да се доказва. Хората на тази възраст вече са утвърдени профита.
Мда има го момента с генетиката, но Ърни Шейвърс казва веднъж в едно интервю попитан откъде тази брутална нокаутираща сила той отговаря, че редовно цепи дърва като избира най-тежката брадва и най-големите пънове и цепи до припадък! Нищо повече не ви трябва.
I am beton!