Смарт-часовници и смарт-гривни
Модератор: Общи модератори
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Re: Смарт-часовници и смарт-гривни
Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
Pro-то е по-издражлива и леко подобрена версия на ГТ 2, а ГТ2 е доста добра, държи по 10 дни батерията, няма толкова функции колко самсунг и апал, но за сметка на това държи над 2 дни. Визуално е красив, според мен е добър.
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
ГТ-то е много приличен часовник, но имай предвид, че не може да го синхронизираш с новите андроид телефони - приложението му не работи с тях. Мен това ме отказа.
Never mistake motion for action...
- chucky
- Потребител
-
- Кара: e46 330CI '05
- Мечтае да кара: e36 M3
Leon написа:Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
ГТ-то е много приличен часовник, но имай предвид, че не може да го синхронизираш с новите андроид телефони - приложението му не работи с тях. Мен това ме отказа.
С кой андроид не може ? И за ГТ2 или ПРО версията говориш?
- n.metodiev
- Потребител
-
Аз съм с GT 2 и с P40 PRO и се свързват и работят без никакви проблеми. Доволен съм от смарт часовника (не че имам база за сравнение, защото ми е първия). Единствено при мен се получи спънка с качване на контакти в часовника, защото в приложението не ми ги показваше всички.
Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят ELS-NX9 с помощта на Tapatalk
- Leon
- старши ентусиаст
-
Е, нормално да могат да се свързват с Huawei телефон
А и P40 вече не е с андроид 
А и P40 вече не е с андроид Never mistake motion for action...
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
Leon написа:Eмилио Димитров написа:Някой може ли да сподели реални отзиви Huawei Gt 2 Pro. Че много са ми напудрени и "платени" тези из нета - разните му ревюта. Макар на външен вид по да ми допада кафявия GT2. Даже някой имал и двата модела, ще е най-ценно като мнение.
Благодаря предварително!
Аз от доста години ползвам само хаувейците. Сега ползвам P20 Pro и не виждам скоро дали ще го заменя. Така че това не ме притеснява. Най ми пасна дизайна му в ръката.
Та за часовника най-вероятно ще заложа на ГТ2, защото колкото и да я гледам визията на Про версията, ми е леко гейска.
- chucky
- Потребител
-
Leon написа:Е, нормално да могат да се свързват с Huawei телефонА и P40 вече не е с андроид
Колега , хубавео е ,че изглеждаш сигурен в знанията си , но може да се поинтересуваш малко преди да подлъгваш другите. Свързва се без проблем часовника ,както с андроид така и с ios. И П40 както всеки телефон на Huawei е с андроид , но от 1 година насам нямат гугъл сървис.
- Leon
- старши ентусиаст
-
Хайде свържи го със Самсунг S10 и по-нов, примерно... ОК, не ми се пишеше подробно разликата, прав си, но така или иначе може да си го ползвате пълноценно само в Хуауей телефон.
Never mistake motion for action...
За С10 не знам, но се свързва перфектно с А51, който е по-нов модел. За гт2 става въпрос.
- chucky
- Потребител
-
Leon написа:Хайде свържи го със Самсунг S10 и по-нов, примерно... ОК, не ми се пишеше подробно разликата, прав си, но така или иначе може да си го ползвате пълноценно само в Хуауей телефон.
Свързвам го без проблем. Ако имаш затруднения съм насреща да съдействам

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Много ли ще е смешно с един олд скул часовник на лявата и един Смарт на дясната ръка?
Замислям се за един Lenovo от промоцията на ОМВ, взимам го основно за следене на активност и сън.
Знам, че и Смарт гривна може да ги следи тия неща ама са ужасно грозни
Замислям се за един Lenovo от промоцията на ОМВ, взимам го основно за следене на активност и сън.
Знам, че и Смарт гривна може да ги следи тия неща ама са ужасно грозни
Don_Diego написа:Много ли ще е смешно с един олд скул часовник на лявата и един Смарт на дясната ръка?![]()
Правиш си тениска с текст Дон Диего и лика на Марадона и всички въпроси относно двата часовника ще изчезнат
Иначе е абсурдно, да.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Tesla M3LR, e90 330xd, gsxr 600 k8
Абе вие спите ли с тия часовници? Тва е една от причините вече 7-8 години да си бутам със гривните и да не съм минал на часовник. Вижда ми се доста неудобно да спя с тоя топуз на ръката. Изобщо има дейности в които голям часовник не е удобен, а съм свикнал 24/7 гривната да е на мен и телефона ми е да е без звук. Така мога мога много лесно да филтрирам важните разговори/съобщения и когато трябва да реагирам веднага когато не да го игнорирам...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Прилична гривна има за двуцифрена сума. Приличните часовници са... на цената на евтин швейцарски. Така или иначе е вързано с телефона и по-голяма част до джиджафките от там се цъкат
Но според нуждите. Часовниците поне на дизайн има вече някои, които горе-долу докарват. Като цяло, ако трябва да съм костюмиран като Джеймс Бонд, не бих си сложил нито едно от двете 
Но според нуждите. Часовниците поне на дизайн има вече някои, които горе-долу докарват. Като цяло, ако трябва да съм костюмиран като Джеймс Бонд, не бих си сложил нито едно от двете Кой е на линия
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани