Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
- ryan83
- gangstera
-
- Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Нашия с тва хилене направи много лошо впечатление..
все едно му казваше ''давай още мога много да издържа'' на тоя бой дето изяде..

ама пак ще го кажа че нашия е много назад от шампиона..във всеки аспект! Много ме кефи Джошуа..има брутална физика..вижте му ръцете само в сравнение с нашия
ама нашия и той изглеждаше по-добре от преди..въпреки тва е бая назад от шампиона. Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе..
как може да говори за реванш не мога да разбера..

ама пак ще го кажа че нашия е много назад от шампиона..във всеки аспект! Много ме кефи Джошуа..има брутална физика..вижте му ръцете само в сравнение с нашия

Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

можеш да имаш всичко

xela написа:https://www.instagram.com/p/CIycNSzluPm/?igshid=jrumii7si121
Явно хиленето е някакъв нов тренд
това е накрая на двубоя когато се "здрависваха" и Джошуа се кефеше за победата

- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Никой не повдига въпроса трябваше ли да се спре мача в третия рунд когато нашия обърна гръб на Джошуа?
Всеобщото мнение е, че съдията изненадващо започнал да отброява нокдаун, вместо да сложи край на мъките на Кубрат
Всеобщото мнение е, че съдията изненадващо започнал да отброява нокдаун, вместо да сложи край на мъките на Кубрат

Явно и рефера и Джошуа знаеха, че мач в 3 рунда няма да се хареса на рекламодателите и решиха да го разтеглят в приемливо за всички време. Все пак 3 лева са си 3 лева.
ryan83 написа:... Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе...
аз се чудех в тази ситуация защо не се опита да се измъкне или да ги парира по някакъв начин. Те си влизаха като горещ нож в масло? Някой опитен с мнение?
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
vlad0 написа:ryan83 написа:... Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе...
аз се чудех в тази ситуация защо не се опита да се измъкне или да ги парира по някакъв начин. Те си влизаха като горещ нож в масло? Някой опитен с мнение?
Защото е неподготвен и не знае какво да прави като го хванат на къс пас. Той не може да се бие в близка дистанция, затова се разхожда и се опитва да държи противника далече.
В такъв случай е добре да се опиташ да се отдалечиш, а той търсеше клинч. Вече изморен беше идеален да му вкара тия 4-5 ъперкъта. То даже се вижда как Джошуа го бута да се отскубне от клинчовете.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Лично аз вибаги съм се чудил, как в професионалния бокс няма (почти) никаква защита. Гледам как двама дангалаци се налагат взаимно, но никой не се пази от ударите и явно е голямо предимство "да носиш на бой"...
Ако видиш зор на ринга, най-глупавото, което можеш да направиш, е да обърнеш гръб на противника. Признавам, позабравил съм разликите в правилата на аматьорския и професионалния бокс, но и в двата случая не е добра идея. Ако притиснеш ръкавиците към челото, свиеш се напред и събереш лактите пред стомаха... почти няма шанс да те ударят на място, което си заслужава. Та нашият вместо да се спасява с бягство, можеше просто да приложи глуха защита, а Джошуа нека го налага по ръцете и раменете, колкото иска.
Наистина не знам, едно време в профи бокса бяха позволени удари по гърба и тила, но сега как е...

Ако видиш зор на ринга, най-глупавото, което можеш да направиш, е да обърнеш гръб на противника. Признавам, позабравил съм разликите в правилата на аматьорския и професионалния бокс, но и в двата случая не е добра идея. Ако притиснеш ръкавиците към челото, свиеш се напред и събереш лактите пред стомаха... почти няма шанс да те ударят на място, което си заслужава. Та нашият вместо да се спасява с бягство, можеше просто да приложи глуха защита, а Джошуа нека го налага по ръцете и раменете, колкото иска.
Наистина не знам, едно време в профи бокса бяха позволени удари по гърба и тила, но сега как е...

Excellent! Steven is my name!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
От факти

Сега може да пребие Андрея и да докаже ,че е тарикат. Ама като погледне човек тя в каква форма е в момента, май и там изходът е неясен.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- MrManson
- Потребител
-
- Кара: ше E39 530D Touring
- Мечтае да кара: колело
Вчера слушах Крум Савов, беше гост по Хоризонт. Направи добър анализ на мача: "Кубрат Пулев е огледален образ на Бойко Борисов"
Повече тук: https://fakti.bg/bulgaria/536974-krum-s ... ko-borisov
Повече тук: https://fakti.bg/bulgaria/536974-krum-s ... ko-borisov
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Витанов написа:Да не забравя цирка започна, а още не са стъпили на родна земя! Помнете ми думата ЦИРКА ЗАПОЧВА:
https://www.sportal.bg/news.php?news=877730
Колегата ще излезе прав - ще има да слушаме и четем за "пропуснати шансове" още дълго:
https://www.flagman.bg/article/230293
Кобрата: Яд ме е, че не победих Антъни Джошуа
Ами прав е! Като се замислиш - то си е за яд...

Excellent! Steven is my name!
- madafaka_donkele
- младши ентусиаст
-
Don_Diego написа:Никой не повдига въпроса трябваше ли да се спре мача в третия рунд когато нашия обърна гръб на Джошуа?
Трябваше да спре разбира се. Коментаторите на скай спортс многократно го казаха. Щом един боксьор обръща напълно гръб към опонента си и бяга от него означава призив за помощ от съдията, който на свой ред трябва да спре мача. Коментираха го като голяма грешка от страна на съдията.
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Комбина написа:vlad0 написа:ryan83 написа:... Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе...
Защото е неподготвен и не знае какво да прави като го хванат на къс пас. Той не може да се бие в близка дистанция, затова се разхожда и се опитва да държи противника далече.
В такъв случай е добре да се опиташ да се отдалечиш, а той търсеше клинч. Вече изморен беше идеален да му вкара тия 4-5 ъперкъта. То даже се вижда как Джошуа го бута да се отскубне от клинчовете.
Аз не съм специалист, но мой приятел, който се занимава с бокс, каза че тактиката му е била правилна. Висок боксьор стои надалече и нанася удари оттам. Затова Пулев се опитваше да държи близо Джшуа. Лошото е, че AJ се беше подготвил и за клинчове. Според него е трудно да се държи такава маса напрегната дълго време и затова Джошуа гледа да приключи с нокаут първите рундове. От друга страна, той смята че и онзи се е стреснал, като е видял нашия колко бой е изял и още му се хили насреща, вероятно и умората се появила, затова изглежда като Джошуа да се отдърпва след 3тия. Ако бяха издържали след 9 рунд, можеше и Пулев да бие. Боксът е такъв спорт, че един удар може да реши всичко.
Не ми се спори ,но единствената правилна тактика при такава разлика в класите е да се хвърли на размени още от първия рунд и квот стане. Така има поне някъв минимален шанс. Пулев нито има удар ,нито техника, нито мощ за да измори AJ и да се надява да го нокаутира в последните рундове. Както се видя Джошуа след 9 рунда изглеждаше като след разходка в парка и тва не щото е много издръжлив ми щото нашия нищо не направи цял мач кръгла нула. Това че се чудил какво да прави след третия рунд е най-големия виц
Чудеше се да какъв е тоя абориген срещу мен и как да го докарам до към последните рундове да има повече пари от реклами. Съдията и той му помогна доста като не спря мача след като нашия лъв тръгна да си ходи по едно време. Сега квото и да си говорим нашия човек просто няма развитие от аматьорския бокс. Има желанието явно, но няма нужните умения.

Последна промяна seimo на 15 Дек 2020, 14:33, променена общо 1 път