Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
Мечтае да кара: E30 - M3

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от xela » 15 Дек 2020, 9:26

https://www.instagram.com/p/CIycNSzluPm ... umii7si121

Явно хиленето е някакъв нов тренд

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 15 Дек 2020, 9:47

Нашия с тва хилене направи много лошо впечатление.. :kuku: все едно му казваше ''давай още мога много да издържа'' на тоя бой дето изяде.. :mhihi: :mhihi:
ама пак ще го кажа че нашия е много назад от шампиона..във всеки аспект! Много ме кефи Джошуа..има брутална физика..вижте му ръцете само в сравнение с нашия :mhihi: :mhihi: ама нашия и той изглеждаше по-добре от преди..въпреки тва е бая назад от шампиона. Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе.. :mhihi: :mhihi: как може да говори за реванш не мога да разбера.. :shock: :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Дек 2020, 9:52

xela написа:https://www.instagram.com/p/CIycNSzluPm/?igshid=jrumii7si121

Явно хиленето е някакъв нов тренд

това е накрая на двубоя когато се "здрависваха" и Джошуа се кефеше за победата :ok:

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 15 Дек 2020, 10:02

Никой не повдига въпроса трябваше ли да се спре мача в третия рунд когато нашия обърна гръб на Джошуа?
Всеобщото мнение е, че съдията изненадващо започнал да отброява нокдаун, вместо да сложи край на мъките на Кубрат :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 15 Дек 2020, 10:08

Явно и рефера и Джошуа знаеха, че мач в 3 рунда няма да се хареса на рекламодателите и решиха да го разтеглят в приемливо за всички време. Все пак 3 лева са си 3 лева.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 15 Дек 2020, 10:11

ryan83 написа:... Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе...

аз се чудех в тази ситуация защо не се опита да се измъкне или да ги парира по някакъв начин. Те си влизаха като горещ нож в масло? Някой опитен с мнение?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 15 Дек 2020, 10:19

Къде си виждам боксова круша да парира или да избягва удари ?

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 15 Дек 2020, 11:22

vlad0 написа:
ryan83 написа:... Джошуа по едно време така го натисна, че нашия изяде май 4 ъперкъта в серия..брутални удари отнесе...

аз се чудех в тази ситуация защо не се опита да се измъкне или да ги парира по някакъв начин. Те си влизаха като горещ нож в масло? Някой опитен с мнение?

Защото е неподготвен и не знае какво да прави като го хванат на къс пас. Той не може да се бие в близка дистанция, затова се разхожда и се опитва да държи противника далече.
В такъв случай е добре да се опиташ да се отдалечиш, а той търсеше клинч. Вече изморен беше идеален да му вкара тия 4-5 ъперкъта. То даже се вижда как Джошуа го бута да се отскубне от клинчовете.

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 15 Дек 2020, 12:16

Лично аз вибаги съм се чудил, как в професионалния бокс няма (почти) никаква защита. Гледам как двама дангалаци се налагат взаимно, но никой не се пази от ударите и явно е голямо предимство "да носиш на бой"... :dunno: :dunno:

Ако видиш зор на ринга, най-глупавото, което можеш да направиш, е да обърнеш гръб на противника. Признавам, позабравил съм разликите в правилата на аматьорския и професионалния бокс, но и в двата случая не е добра идея. Ако притиснеш ръкавиците към челото, свиеш се напред и събереш лактите пред стомаха... почти няма шанс да те ударят на място, което си заслужава. Та нашият вместо да се спасява с бягство, можеше просто да приложи глуха защита, а Джошуа нека го налага по ръцете и раменете, колкото иска.

Наистина не знам, едно време в профи бокса бяха позволени удари по гърба и тила, но сега как е... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 15 Дек 2020, 12:19

От факти :mhihi:
Сега може да пребие Андрея и да докаже ,че е тарикат. Ама като погледне човек тя в каква форма е в момента, май и там изходът е неясен.
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар
Кара: ше E39 530D Touring
Мечтае да кара: колело

Мнение от MrManson » 15 Дек 2020, 12:21

Вчера слушах Крум Савов, беше гост по Хоризонт. Направи добър анализ на мача: "Кубрат Пулев е огледален образ на Бойко Борисов"
Повече тук: https://fakti.bg/bulgaria/536974-krum-s ... ko-borisov

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 15 Дек 2020, 12:49

Витанов написа:Да не забравя цирка започна, а още не са стъпили на родна земя! Помнете ми думата ЦИРКА ЗАПОЧВА:
https://www.sportal.bg/news.php?news=877730

Колегата ще излезе прав - ще има да слушаме и четем за "пропуснати шансове" още дълго:
https://www.flagman.bg/article/230293

Кобрата: Яд ме е, че не победих Антъни Джошуа

Ами прав е! Като се замислиш - то си е за яд... :banghead: :banghead: :banghead:
Excellent! Steven is my name!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от madafaka_donkele » 15 Дек 2020, 13:01

Don_Diego написа:Никой не повдига въпроса трябваше ли да се спре мача в третия рунд когато нашия обърна гръб на Джошуа?
Всеобщото мнение е, че съдията изненадващо започнал да отброява нокдаун, вместо да сложи край на мъките на Кубрат :mhihi:

Трябваше да спре разбира се. Коментаторите на скай спортс многократно го казаха. Щом един боксьор обръща напълно гръб към опонента си и бяга от него означава призив за помощ от съдията, който на свой ред трябва да спре мача. Коментираха го като голяма грешка от страна на съдията.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E83 M57T2
Мечтае да кара: фърчило

Мнение от ID A » 15 Дек 2020, 13:53

Комбина написа:
vlad0 написа:

Защото е неподготвен и не знае какво да прави като го хванат на къс пас. Той не може да се бие в близка дистанция, затова се разхожда и се опитва да държи противника далече.
В такъв случай е добре да се опиташ да се отдалечиш, а той търсеше клинч. Вече изморен беше идеален да му вкара тия 4-5 ъперкъта. То даже се вижда как Джошуа го бута да се отскубне от клинчовете.

Аз не съм специалист, но мой приятел, който се занимава с бокс, каза че тактиката му е била правилна. Висок боксьор стои надалече и нанася удари оттам. Затова Пулев се опитваше да държи близо Джшуа. Лошото е, че AJ се беше подготвил и за клинчове. Според него е трудно да се държи такава маса напрегната дълго време и затова Джошуа гледа да приключи с нокаут първите рундове. От друга страна, той смята че и онзи се е стреснал, като е видял нашия колко бой е изял и още му се хили насреща, вероятно и умората се появила, затова изглежда като Джошуа да се отдърпва след 3тия. Ако бяха издържали след 9 рунд, можеше и Пулев да бие. Боксът е такъв спорт, че един удар може да реши всичко.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 15 Дек 2020, 14:18

Не ми се спори ,но единствената правилна тактика при такава разлика в класите е да се хвърли на размени още от първия рунд и квот стане. Така има поне някъв минимален шанс. Пулев нито има удар ,нито техника, нито мощ за да измори AJ и да се надява да го нокаутира в последните рундове. Както се видя Джошуа след 9 рунда изглеждаше като след разходка в парка и тва не щото е много издръжлив ми щото нашия нищо не направи цял мач кръгла нула. Това че се чудил какво да прави след третия рунд е най-големия виц :mhihi: Чудеше се да какъв е тоя абориген срещу мен и как да го докарам до към последните рундове да има повече пари от реклами. Съдията и той му помогна доста като не спря мача след като нашия лъв тръгна да си ходи по едно време. Сега квото и да си говорим нашия човек просто няма развитие от аматьорския бокс. Има желанието явно, но няма нужните умения.
Последна промяна seimo на 15 Дек 2020, 14:33, променена общо 1 път

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата