Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от ryan83 » 13 Дек 2020, 14:36

Top Gun Maverick написа:Притури са планината, ех накара ме да настръхна!!!

Джошката 3 песни като burning heart от Роки се откроява.

Да и аз настръхнах..нашия бая издържа..бая удари отнесе! :mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

gangstera
Аватар
Мечтае да кара: E46///M3 Е92///M3 E39///M5 E60///M5 F10///M5 F90///M5 COMPETITION

Мнение от ryan83 » 13 Дек 2020, 14:42

drago_pavlov написа:Негъра го смазва от бой, а нашият се хили като ряпа...
Надявам се форумните патриоти са много горди :mhihi:

:mhihi: :mhihi:
Ако имаш каквото е необходимо...
можеш да имаш всичко

Изображение Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Дек 2020, 15:42

Пульо беше приятел с Джени Суши, гледа Уайлдър - Фюри наживо, прекара коронавирус и си сцепи устата докато се бръснеше. Поредният ден от невероятните приключения на Сульо Пульо.

Бисери от спортала

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 13 Дек 2020, 18:09

Дали пак ще се разделят с Андрея ??!! :roll:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 13 Дек 2020, 18:14

Jordana написа:Дали пак ще се разделят с Андрея ??!! :roll:

Знае ли човек, с £ 5 млн в сметката става доста атрактивен :mhihi: но пък тя е малко .... :mhihi:
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 13 Дек 2020, 18:23

barty написа:
Jordana написа:Дали пак ще се разделят с Андрея ??!! :roll:

Знае ли човек, с £ 5 млн в сметката става доста атрактивен :mhihi: но пък тя е малко .... :mhihi:

А данъци къде ще плащаме... :mhihi: :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 13 Дек 2020, 19:08

Магаре и космос. Такъв клоун в тежката не се сещам да съм гледал, Шанън Бригс пасти да яде :mhihi: Джошката към втория рунд вече се чудеше къде са го изкопали тоя и що ме карат да се бия с него. Убеден съм че ще го запомни да :mhihi: А за нашия какво да кажем по-голям дърводелец в профи бокса рядко съм виждал еле пък два пъти да има шанса да се боксира за титла. Та той целия мач имаше 1 удар добре че черния реши да потренира малко повече с тая торба и не го преби още в третия рунд. Иначе малко съм разочарован от AJ че не му смени физиономията още в първите рундове и сега ще трябва да слушаме глупости по медийте от хора които хал хабер си нямат :banghead:

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2020, 19:11

Джошуа поздрави всички Българи. Каза надявам се, че сте добре, че Пулев бил невероятен боксьор(или нещо такова)но това било спорт и състезавал само за себе си или само със себе си, не успях да го чуя.
Браво, точно така трябва да говори един голям шампион. Кличко след мача каза, че Пулев трябва даде научи да уважава съперника и да се научи на обноски. Всъщност реално това дразни всички Българи, не толкова, че технически е зле защото да речем толкова си може, простено му е.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Дек 2020, 21:26

Нашата говняна торба я съсипват от критики по специализираните сайтове. Скъсват се хората да си правят бъзик. Пък ми говорят тука да съм се гордеел :kuku: С какво да се гордея, с това че торбата хукна да бяга в 3-тия рунд ли :mhihi: Че показа на цял свят какво мишле е? Само нашите медии ли не разбраха, че този е ненормален и за нищо не става? И оная женската торба Андреа Фотошопа бате вика "Кубрат беше по-добрия!" :kuku: :kuku: :kuku: Майко мила...
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 328/е46 330i/e46325i/е91 330xd+

Мнение от m.dimitrov1992 » 13 Дек 2020, 21:29

seimo написа:Магаре и космос. Такъв клоун в тежката не се сещам да съм гледал, Шанън Бригс пасти да яде :mhihi: Джошката към втория рунд вече се чудеше къде са го изкопали тоя и що ме карат да се бия с него. Убеден съм че ще го запомни да :mhihi: А за нашия какво да кажем по-голям дърводелец в профи бокса рядко съм виждал еле пък два пъти да има шанса да се боксира за титла. Та той целия мач имаше 1 удар добре че черния реши да потренира малко повече с тая торба и не го преби още в третия рунд. Иначе малко съм разочарован от AJ че не му смени физиономията още в първите рундове и сега ще трябва да слушаме глупости по медийте от хора които хал хабер си нямат :banghead:

То и Мейледър можеше да приключи Конъра още 1вия рунд ама друго си е 12 рунда реклами и тв права :wave: Бокса отдавна не е екзекуция от 1вия рунд за съжаление.

Нашия не реализира нито една комбинация с повече от 1 удар, ама той си игра така и с Кличко. Нямаше смелост ли, де да знам. На тренировка гледах ги прави нещата :mhihi:
В Син Сити може да е бил КОБРА ама на Уембли Арена беше Пульо

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Дек 2020, 21:40

Аз имах усещане на кантара, че нашият се страхува от Жошката, но ми се стори тъпо и нелогично, в някаква степен ме заблуди с физическата си форма и самонадъхването си, ама явно и сам даже не си е вярвал..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Дек 2020, 22:38

Добре де, то и на децата стана ясно, че Кличко нито Джошуа са в една лига с нашия. Само едно не ми е ясно, как така се е вредил да бие с тях? Два пъти се явява претендент за световна титла и двата пъти го бият кат стои та гледай. Има ли някой който може да обясни тоя феномен как се случва?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 22:59

bioz написа:Добре де, то и на децата стана ясно, че Кличко нито Джошуа са в една лига с нашия. Само едно не ми е ясно, как така се е вредил да бие с тях? Два пъти се явява претендент за световна титла и двата пъти го бият кат стои та гледай. Има ли някой който може да обясни тоя феномен как се случва?

Всъщност схемата е много проста- cherry picking opponents или преведено подбрани опоненти спрямо стила на съответния боксьор. Това е нормално когато в профи бокса се изграждаш още. Но не е нормално примерно след 20 професионални мача да се практикува и пак зависи според боксьора как и докъде се е развил. На едни им трябва повече време, а на други не. Джошуа е от вторите- той имаше кратка аматьорска кариера и още на 15тия си мач като професионалист се би за световната титла на IBF макар и да беше срещу никакъв боксьор, защото по това време Фюри оваканти поясите и те се пръснаха и трябваше да се бият класираните на по-предни места в ранглистите на съответните организации. С нашия схемата е че IBF листата доста време нямаше нищо интересно в топ 5 докато не влезе Усик в тежката и Руиз не победи Джошуа с което се изкачи в абсолютно всички организации на предни места. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... g_rankings Сега си представи преди година без Узик и Руиз какво става. Общо взето всички в топ 10 падат от Кубрат без тия двамата разбира се. :mhihi: Понякога се случва така че за да се определи претендент за дадена организация може да се бият 1вия и 12тия примерно, ако останалите имат да речем контузии или уредени други мачове. Когато Кубрат се игра с Фюри за елиминация той беше на доста задна позиция, защото останалите вече бяха ангажирани. Тогава пак имаха избор между двама, трима но избраха Фюри.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 14 Дек 2020, 10:07

Общо взето нашият досега няма победа срещу някой от сериозните боксьори. Камо ли срещу шампион.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от seimo » 14 Дек 2020, 12:18

Аз мисля че избраха нашия клоун да се бие срещу AJ само за да могат да му вдигнат малко самочувствието след двата мача с Анди Руиз и предстоящия с Фюри и мисля че постигнаха целта. Новия nickname на кобрата "The human punching bag" казва всичко :mhihi:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата