Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Модератор: Общи модератори
Re: Въпрос за свинско,винско и др.подобни
Докато стане магазина може 20лв килото да е.Казах ти аз.Готов бизнес с био храни имаш,а скоро ще имаш и помещение.
За мен ако остане ще взема килограм да има.Нека има за всички записани.Вярно малко,но от сърце.

За мен ако остане ще взема килограм да има.Нека има за всички записани.Вярно малко,но от сърце.

- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Магазинът е вече платен, не го мисли. Но си прав де, не пречи още един да взема...
Ако сте навити за по кило и ако сте всички в София... Да помислим някак да комбинираме доставката, да не пращам по едно кило на 10 различни адреса. Не че е невъзможно, но нали търсим най-простия вариант, а и ще спестим от доставката...

Ако сте навити за по кило и ако сте всички в София... Да помислим някак да комбинираме доставката, да не пращам по едно кило на 10 различни адреса. Не че е невъзможно, но нали търсим най-простия вариант, а и ще спестим от доставката...

Excellent! Steven is my name!
Аз съм карантина за сега та отпадам от вариант виждане с други хора.Ако не е проблем можеш да пуснеш моята отделно.Ако се закучи във времето ще пратя жената да я вземе,че нейната изтече вече.За другите да си кажат. 

- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Добре, но трябва да погледна тефтера с адресите...
Ако при някой има промяна - да пише на ЛС актуален адрес.
Ако при някой има промяна - да пише на ЛС актуален адрес.
- ceco_kd
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 318i
- Мечтае да кара: На челна стойка.
- Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.
Аз се записвам за следващата партида с 1 кг. и уговорка, че ако има повече и няма кандидати(в което силно се съмнявам) ще взема 2 кг.
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ей има ме в списъка
Така се зарадвах, особено след като всичките ми запаси заминаха в кофата
Аз обаче от началото на карантините съм станал крепостен селянин в Чепеларе и ако не е проблем ще се радвам да я пратиш тук, за доставката няма никакви проблеми, иначе честно казано за тая сланина и 10лв кг бих платил, човек нищо общо с която и друга сланина да съм ял.
Иначе и според мен е най-справедливо по кило на всеки.

Аз обаче от началото на карантините съм станал крепостен селянин в Чепеларе и ако не е проблем ще се радвам да я пратиш тук, за доставката няма никакви проблеми, иначе честно казано за тая сланина и 10лв кг бих платил, човек нищо общо с която и друга сланина да съм ял.

Иначе и според мен е най-справедливо по кило на всеки.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Borymeckata написа:...

Ти си огромен човече, всеки път ти се чудя как се навиваш да се занимаваш с нас. Аз ако не те затруднява много предпочитам да ми я пратиш директно, че в тия смутни времена ще е зор да организираме предаването с другите колеги из софия.
Новата реколта.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- b_u_b_o
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 330xd, gsxr 600 k8
Боримечката ми звънна, че е пратил днеска моята, на Dalgia666, Slatanic и ivanski надявам се не пропускам някой че не си записах. Утре ще са по офисите.
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Точно така, на тези четиримата колеги я изпратих вчера и вече трябва да е получена в офисите на Еконт. Питаха ме дали да има SMS, но казах да няма... а може би трябваше...
Останалите петима - разбирайте се нещо или да изпращам индивидуално на всеки?
Трябва да уточня, че след приготвянето сланината не е пипана от мен или друг човек, освен майстора. Както човекът я е опаковал след опушването - така я получавате. Това е, защото сега нали са вируси, пандемии, мерки за дезинфекция, дезактивация, дезинтеграция и др. подобни...

Останалите петима - разбирайте се нещо или да изпращам индивидуално на всеки?
Трябва да уточня, че след приготвянето сланината не е пипана от мен или друг човек, освен майстора. Както човекът я е опаковал след опушването - така я получавате. Това е, защото сега нали са вируси, пандемии, мерки за дезинфекция, дезактивация, дезинтеграция и др. подобни...

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Майстора не дава ли гаранция колко време се задържа вируса върху сланина ? 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Такива изследвания не са правени - никой не е успявал да задържи парче сланина достатъчно дълго...

Реално, след варенето и опушването, никакви бактерии и вируси не би трябвало да има. И човекът я опакова веднага след това. Взимал съм я още топла в пакетите.

Реално, след варенето и опушването, никакви бактерии и вируси не би трябвало да има. И човекът я опакова веднага след това. Взимал съм я още топла в пакетите.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Аз в ранни зори взех моята, и вече я консумирам, наистина е уникална, още от сега се записвам за другия път
.
Боримечка наистина още един път благодаря, че се занимаваш с толкова хора , еконти , разнясяне , логистика за получаване и какво ли не.

Боримечка наистина още един път благодаря, че се занимаваш с толкова хора , еконти , разнясяне , логистика за получаване и какво ли не.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Пичове, понеже тази тема ми се струва най-подходяща да питам. Каква вакум машина бихте ми препоръчали? Като се има в предвид че представа си нямам от подобни машини, единственото условие е да е около 200-300лв макс.
- tintirimintiri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: M57, N52, S65
Според мен ако е за домашна употреба, и до 150лв ще се вместиш.