Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Кой ще победи според вас?

Джошуа с нокаут
176
83%
Джошуа по точки
10
5%
Пулев с нокаут
18
8%
Пулев по точки
9
4%

Общо гласове : 213
Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев

Мнение от Top Gun Maverick » 13 Дек 2020, 1:40

Накрая малко пак почна много да приказва и нямаше желание да го поздравява, но го направи макар и половинчато. Явно някакви тъпотии за боя му каза, чак Джошуа се опули и физиономията му казваше, че не му се отговаря на глупости.
Джошуа не му се даваше интервю защото все пак е бой това, но го прави за феновете и ще говори след няколко дни ли, вторник ли каза на пресконференцията.
За Тайсън Фюри говореше и т.н. учтиво, но със самочувствие говореше.
2 секунди преди да вкара мача в десетия падна Пулев, но последния удар...
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M57, N52, S65

Мнение от tintirimintiri » 13 Дек 2020, 1:40

AJ беше отвратен от този човек

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 13 Дек 2020, 1:40

За мен мачът не беше нищо особено, но пък нашият ми направи добро впечатление. Нямаше ги ония бабаитски изцепки, като срещу Кличко, нямаше плезене и подскачане - изгуби достойно. Демонстрира спортсменско поведение на ринга, за което - моите уважения. :yes: :yes:
Excellent! Steven is my name!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: HYMER,ix35,116i,320d,Toyota и ски
Мечтае да кара: BMW 2002 tii

Мнение от mr_petroff » 13 Дек 2020, 1:41

Браво Кобра ,12 рунда издържа - 3 с Андреа и 9 с афробританеца ...Гоуем си.
Иначе сериозно-добре се би , ама не си повярва...

ентусиаст
Аватар
Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
Детайли за колата: Турбинирана

Мнение от turbonetic » 13 Дек 2020, 1:44

Нашия бая бой отнесе както винаги! :D

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 13 Дек 2020, 1:47

acho.rs написа:Не знам защо се допускат мачове при такава космическа разлика в класите на съперниците.
..

И аз това си мислех, с Кличко имаше 2 класи разлика, с тоя - 3..
Аве тая червената черна е скаусър :D
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 13 Дек 2020, 1:53

Borymeckata написа:За мен мачът не беше нищо особено, но пък нашият ми направи добро впечатление. Нямаше ги ония бабаитски изцепки, като срещу Кличко, нямаше плезене и подскачане - изгуби достойно. Демонстрира спортсменско поведение на ринга, за което - моите уважения. :yes: :yes:

Ти си гледал друг мач май :mhihi:
Пълен палячо без никакво развитие откакто е боксьор...
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 520i face

Мнение от bioz » 13 Дек 2020, 1:53

Добре го казаха, най-вероятно ако Джошуа не беше загубил от Руиз сигурно щеше да приключи кобрата още 3-4 рунд... просто е станал по-внимателен и последователен.

ентусиаст
Аватар
Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70

Мнение от Don_Diego » 13 Дек 2020, 1:56

Коментаторите го разпиляха нашия - бил робот, абсолютно едно и също във всеки мач.

Говоренето след мача даже няма да го коментирам...пълен палячо. Пак отнесе тежък нокаут, предполагам че скоро няма да го видим на ринга
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 13 Дек 2020, 2:01

Borymeckata написа:За мен мачът не беше нищо особено, но пък нашият ми направи добро впечатление. Нямаше ги ония бабаитски изцепки, като срещу Кличко, нямаше плезене и подскачане - изгуби достойно. Демонстрира спортсменско поведение на ринга, за което - моите уважения. :yes: :yes:

Колега ти май друг мач си гледал :mhihi: Изцепките на пресконференцията няма дори да ги обсъждам,нашия е пълен селянин ! След мача,който разбира английски и имаше платено гледане сигурно е чул как се дървеше Кубрат на Джошуа, и му говореше глупости,ама черния не го отрази грам :lol: Много е зле тоя нашия,ония му пълни камбаната с ъперкъти ония вместо да се пази седи и се хили като зелка, никаква техника,време е да окачва ръкавиците тоя и да не ни излага повече.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW ///E36

Мнение от don_gori » 13 Дек 2020, 2:10

Ми толкова си може нашия :dunno: странно племе сме българите трябва на всяка цена да сме номер 1, паднем ли почваме да се плюем и да сочим с пръст :kuku:
Изцепки ... ми случаЕно останлите боксери да не правяш шоу преди и след мачовете си, еле па ония американски маймуни ама никой не ги плюе както нас Кобрата, че на кантара викал по Джошката милия :mhihi: Ми Джошката преди 15 години какъв е бил .. отличник в Оксфорд сигурно :kuku:
Сигурно хейтърите умират от кеф, че следващите поне 5-10 години няма да видим друг българин да се бие за 2ри път в тежка категория.
Яд ме е на нашия, че държи на бой но технически е просто на съвсем друго ниво спрямо най-добрите.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Ееее шейсе
Мечтае да кара: кънки

Мнение от E34 » 13 Дек 2020, 2:18

E34 написа:....2-ро. Пулев е мегаудобен за Джошуа! Като ръст му е перфектен, като бързина на движение му е идеален, а като стил на игра пък направо си му е бебенце. Пулев не е файтър да мачка, няма тази мощ. Не е и толкова техничен и бърз вече с краката. Обича да влиза в клинч и да бие зад врата. Обаче тва върви на по-ниските. С дългия ше го яде с тия опити да клинчи, оня такъв ъперкът ше му извърти че нема му се верва....

Ма много обичам да се цитирам :mrgreen: Иначе не можах да повярвам какъв НЕЩАСТНИК и пълен СМЕШНИК гледах като претендент за световна титла! Това момче определено е за психиатър, той е жалък болен човек. Живее в абсолютно паралелен свят. Каква подготовка е правил, та той се беше наакал. Абсолютно никаква идея за игра. Джошуа го беше приключил още в третия. Оттам нататък си играеше с него. Държал на бой! Кой бе?! При всеки сериозен удар се просваше....нямам думи. Потресен съм. И не ми говорете, че това е постижение. Това е срам. Това, което показа тоя жалкар и поведението му е абсолютното дъно.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 2:24

Три рунда казах ви, останалото - трагедия...

Коментарите и пресконференцията няма да ги коментирам..

Ай Ам Амейзинг, Ай Шоу Ю тУмароУ! :bowdown: :bowdown: :bowdown: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 320d

Мнение от vixx » 13 Дек 2020, 2:25

Явно наистина сме гледали различни мачове тука.
Т.е., някои са си писали черни точки в бележника за държанието на Кубрат, вместо да гледат боя. Това беше бокс, само да ви кажа, а не конкурс по обноски. И държанието на Кубрат беше перефеткно защото на няколко пъти изкара от релси Джошуа. Което беше и целта, а ефекта се видя.

Това беше сигурно най-добрия Кубрат досега и тука имаше хора (пак такива изявени капацитети, къде играли бокс, къде само мирисали), които обясняваха как нямал шанс. Само, че той не просто имаше шанс, а в няколко рунда Джошуа, седейки в ъгъла си, просто се чудеше и питаше какво да направи и защо не се получават нещата. Кубрат направи една единствена грешка след първия нокдаун и тя беше, че не бягаше с 300 всеки път когато го уцели тоя ъперкът на Джошуа. Вместо това той по някаква причина се опитваше да ги поема тея удари и затова мача приключи както приключи. Самите ъперкъти още в началото се адаптира да ги избягва, което беше много по-ефективно от опитите на Джошуа да се адаптира към ляв-десен от Кубрат.

Хубаво, не го харесвате, не му се кефите, не сте доволни (аз също не съм), ама да тракате откровени глупости по клавиатурите само за да се намирате на приказка е много тъпо.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 13 Дек 2020, 2:30

don_gori написа:Ми толкова си може нашия :dunno: странно племе сме българите трябва на всяка цена да сме номер 1, паднем ли почваме да се плюем и да сочим с пръст :kuku:
Изцепки ... ми случаЕно останлите боксери да не правяш шоу преди и след мачовете си, еле па ония американски маймуни ама никой не ги плюе както нас Кобрата, че на кантара викал по Джошката милия :mhihi: Ми Джошката преди 15 години какъв е бил .. отличник в Оксфорд сигурно :kuku:
Сигурно хейтърите умират от кеф, че следващите поне 5-10 години няма да видим друг българин да се бие за 2ри път в тежка категория.
Яд ме е на нашия, че държи на бой но технически е просто на съвсем друго ниво спрямо най-добрите.

Най ме дразни простотията от всичко, ок толкова си може ами трай си дагоева. Не знам дали разбрахте Джошуа как имитираше смешния стил на нашия още от втория рунд. Представи си каква е*авка си направиха англичаните с него.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата