Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
Модератор: Общи модератори
Re: Антъни Джошуа срещу Кубрат Пулев
What time does Anthony Joshua vs Kubrat Pulev start?
Sky Sports Box Office being their coverage from Wembley Arena with undercard action from 6pm on Saturday.
Joshua vs Pulev ring walks are expected to start at around 10.30pm UK time on December 12.
Или да го чакаме не по-рано от 12 утре вечер
Sky Sports Box Office being their coverage from Wembley Arena with undercard action from 6pm on Saturday.
Joshua vs Pulev ring walks are expected to start at around 10.30pm UK time on December 12.
Или да го чакаме не по-рано от 12 утре вечер

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
Братята продават Нова и всички свързани продукции. Вероятно нямат желание да набиват повече пари в това и не са купили правата за мача.
Абе как става плащането в тая измишльотина dazn. С две карти пробвах и не искат и не искат да ми вземат парите.
- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
seimo написа:Абе как става плащането в тая измишльотина dazn. С две карти пробвах и не искат и не искат да ми вземат парите.
И все пак, ако не успееш да платиш може да провериш тук http://livetv.sx/enx/eventinfo/1012751_ ... rat_pulev/
Иначе имам премиум абонамент в Elemental TV и за сега се очертава, че ще излъчват двубоя по Sk2 (Sportklub)

- Binev_OuT
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 323i Touring
- Мечтае да кара: някакво М
Кубрат изглежда доста добре.Аз поне не го помня в по-добра форма.
Ако 2014та поведението му беше поза , сега ми се струва че наистина е уверен в победата.А и джошката ми се вижда малко ... деда знам , уплашен не , но респектиран може би.
Абе нещо сериозно се замислям ,че ще се огъне довечера.
Ако 2014та поведението му беше поза , сега ми се струва че наистина е уверен в победата.А и джошката ми се вижда малко ... деда знам , уплашен не , но респектиран може би.

Този application е първият, които ми хареса как е направен. Направо си направих акаунта през iPhone и плащането мина през iTunes - евала им 
Довечера предаването им почва в 20:00.

Довечера предаването им почва в 20:00.

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Binev_OuT написа:Кубрат изглежда доста добре.Аз поне не го помня в по-добра форма.
Хахаха...
Не знам в каква форма е нашия, но ако черният се впусне в боя както срещу Кличко направо ще мине през него като товарен влак... Дано да не приключи всичко в първите 2-3 рунда

Последна промяна drago_pavlov на 12 Дек 2020, 15:48, променена общо 1 път
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
И сега кръстоносния поход на най-големия партиот (след славитю) няма да бъде излечен по нито една телевизия в България. Малко тъпо. За мача - мисля че ще бъде 6-7 рунда, бягане подпиране и след това нокаут. Може и заради шоуто да продължи 12 рунда, със циркове като на Т. Фюри, който се беше объркал че е Undertaker от WWF
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Да, изчистен е доста (особено в сравнение с предишната му визия)..
Аз мисля, че повечето хора ги дразни приказките, перченето и мутреенето му, отколкото уменията му.
За мен той е Стоичков на бокса - добър професионалист, ама като личност -
Ако можеше като в шаха, да ги подреди Фюри в кръг и да ги бие на почивки тримата, барабар с Бионсето
Тайсън Фюри е голям сладур, приходите от първия мач с Дионтей ги е дарил за благотворителност...
А Уайлдър е малко като нашия по поведение, ама доста по-сериозно подплатен...
Аз мисля, че повечето хора ги дразни приказките, перченето и мутреенето му, отколкото уменията му.
За мен той е Стоичков на бокса - добър професионалист, ама като личност -

Ако можеше като в шаха, да ги подреди Фюри в кръг и да ги бие на почивки тримата, барабар с Бионсето

Тайсън Фюри е голям сладур, приходите от първия мач с Дионтей ги е дарил за благотворителност...
А Уайлдър е малко като нашия по поведение, ама доста по-сериозно подплатен...
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Exclusive89 написа:за сега се очертава, че ще излъчват двубоя по Sk2 (Sportklub)
Сигурен ли си в това, че аз се рових в програмите на всички SK канали и не намирам информация да предават мача

- Exclusive89
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530dA & VW Golf Mk6
- Мечтае да кара: F82 ///M4
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Сърф
- Детайли за колата: Немски кон
https://www.dazn.com/en-BG/welcome
Нямаше да го гледам и щях да се наспя едно хубаво(то не е късно, ако мача приключи в ранен стадий
)но кумеца цял живот футбол, кик-бокс и бокс тренира и го платил в тоя сайт(3лв. с карта било)и довечера на гости ни прилапаха. А и той като мене родолюбец и какъвто и да е нашия като почне мача няма как да не го подкрепим и да се пречупя да викам за Джошката, макар и в предрешен на 99.9 мач.
Не го сравнявайте със Стоичков само, щото Ицата с всичките си простотии със съдии или изцепки извън терена е на светлинни години пред Пулев както по успехи, така и по уважение в много държави. А и ако имаше известността на Камата, щеше да разполага с далеч по-широко поле за изява и бая повече изцепки щеше да има. Чрез футбола имаш шанс за изяви всяка седмица. Стоичков беше истински невероятно добър футболист, докато Пулев не е такъв боксьор, говоря чисто като спортни качества за единия и другия. На Стоичков са отворени вратите в цял свят докато за Пулев основно вратата на оная чалгаджийка е отворена.
П.п:
1.08 за Джошуа в уинбет, 1.28 ако е с нокаут.
Нямаше да го гледам и щях да се наспя едно хубаво(то не е късно, ако мача приключи в ранен стадий

Не го сравнявайте със Стоичков само, щото Ицата с всичките си простотии със съдии или изцепки извън терена е на светлинни години пред Пулев както по успехи, така и по уважение в много държави. А и ако имаше известността на Камата, щеше да разполага с далеч по-широко поле за изява и бая повече изцепки щеше да има. Чрез футбола имаш шанс за изяви всяка седмица. Стоичков беше истински невероятно добър футболист, докато Пулев не е такъв боксьор, говоря чисто като спортни качества за единия и другия. На Стоичков са отворени вратите в цял свят докато за Пулев основно вратата на оная чалгаджийка е отворена.
П.п:
1.08 за Джошуа в уинбет, 1.28 ако е с нокаут.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.
I feel the need, the need for speed.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач.

I feel the need, the need for speed.
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
Exclusive89 написа::dunno:
При мен излиза само cage warriors и помислих, че е нещо в стил wwf