Бързи въпроси и отговори
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
Re: Бързи въпроси и отговори
Колеги, наскоро влезнах в една брутална дупка(да се очуди човек с нашите пътища, как е изникнала...), в следствие адаптивните светлини започнаха да светят ниско, десния фар си е направо в земята, не иска да се саморегулира вертикално, хоризонтално и двата си работят при завиване. Какъв може да е проблема и къде могат да го коригират? Колата е Е91 LCI 325xi
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Щом е само единия, значи проблема е вътре в него.. вероятно някой водач по механизма се е счупил.
- djakere4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: камаз
- Детайли за колата: E90 320i 2005г.
Може ли на CIC навигация /малкия дисплей/ да се сложи джойстик от префейс /този с едното копче/. Джойстика с многото копчета на cic-a не работи, при смяната на навигацията от Ccc бизнес, да оставя джойстика и да работи адекватно на новата навигация?
Изпратено от моят SM-A515F с помощта на Tapatalk
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
На големия циц стария джойстик в е90 работи, друг е въпросът колко е функционален. По тази логика би трябвало и на малкия да работи.djakere4a написа:Може ли на CIC навигация /малкия дисплей/ да се сложи джойстик от префейс /този с едното копче/. Джойстика с многото копчета на cic-a не работи, при смяната на навигацията от Ccc бизнес, да оставя джойстика и да работи адекватно на новата навигация?
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

- djakere4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ги да викат
- Мечтае да кара: камаз
- Детайли за колата: E90 320i 2005г.
А дали мога да сложа само модула и да ползвам стария малък дисплей? За да не разглобявам толкова?
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Едва ли вероятно кабела за дисплея е различен както при голямата. Виж в риълоем какви са кабелите и ще разбереш най лесно.djakere4a написа:А дали мога да сложа само модула и да ползвам стария малък дисплей? За да не разглобявам толкова?
Изпратено от моят Mi 9T с помощта на Tapatalk

- Meidana
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F34 LCI
- Мечтае да кара: същото
- Детайли за колата: Estriol blue
Колеги някой знае ли колко точно масло събира двигателя на М47 - 5.2 или 5.5 литра?
- gogoferrari
- Потребител
-
- Кара: e46 330d touring
- Мечтае да кара: f30
dobber написа:Колеги, наскоро влезнах в една брутална дупка(да се очуди човек с нашите пътища, как е изникнала...), в следствие адаптивните светлини започнаха да светят ниско, десния фар си е направо в земята, не иска да се саморегулира вертикално, хоризонтално и двата си работят при завиване. Какъв може да е проблема и къде могат да го коригират? Колата е Е91 LCI 325xi
Поне на е 46 имат една малка биалетка някъде по окачването - ако е счупена не можеше да се регулират вертикално фаровете.
- awful
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xD LCI 2014
- Мечтае да кара: само BMW
- Детайли за колата: 1 - E91 320D 07, 2 - е91 LCI 318d
gogoferrari написа:dobber написа:Колеги, наскоро влезнах в една брутална дупка(да се очуди човек с нашите пътища, как е изникнала...), в следствие адаптивните светлини започнаха да светят ниско, десния фар си е направо в земята, не иска да се саморегулира вертикално, хоризонтално и двата си работят при завиване. Какъв може да е проблема и къде могат да го коригират? Колата е Е91 LCI 325xi
Поне на е 46 имат една малка биалетка някъде по окачването - ако е счупена не можеше да се регулират вертикално фаровете.
Има и се намира на левия носач отпред, като завърташ гумата на пълно ляво и погледнеш се вижда.
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
Здравейте колеги,
Възможно ли е Е91-ца преди фейслифт с голямата CCC навигация и S6FL USB/Audio Interface да няма Bluetooth??? Шасито на колата е WBAVU71090KE93358. Според продавача няма BT...
Възможно ли е Е91-ца преди фейслифт с голямата CCC навигация и S6FL USB/Audio Interface да няма Bluetooth??? Шасито на колата е WBAVU71090KE93358. Според продавача няма BT...
Tristaiosemnaiseis написа:Здравейте колеги,
Няма Bluetooth, и да, възможно е.
https://www.mdecoder.com/decode/wbavu71090ke93358
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
exc написа:Tristaiosemnaiseis написа:Здравейте колеги,
Няма Bluetooth, и да, възможно е.
https://www.mdecoder.com/decode/wbavu71090ke93358
Точно там я проверих и видях, че го няма като отделна екстра, но ми стана странно, че е възможно Proffesional навигацията да не идва стандартно с BT... А и досега не съм виждал модул, който да има USB, но да няма BT - какъв ще да е? Дали няма шанс, като повдигна мокета да намеря MULF 2 HIGH, просто да трябва софтуерна активация + прекарване на микрофон и антена?

- newdriver
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 2.0 benzin
Колеги , колата ми е Е90 2.0 бензин с газова уредба OMVL (така я купих) , но не мога да намеря никъде във Велико Търново сервиз , в който да я настроят да работи както трябва... (Никой няма софтуер за тази газова) ; Някой има ли представа за сервиз , който може да се справи с тази газова ?
Аз писах, че е възможно, защото по шаси така излиза колата.
Тоест, явно го има като вариант, поне преди фейса.
MULF 2 HIGH мисля, че се се вгражда при фейса, но не съм 100% сигурен.

MULF 2 HIGH мисля, че се се вгражда при фейса, но не съм 100% сигурен.
Колеги тъй като ми е заминал най-вероятно акумулатора, спешно трябва да си взема нов. Обаче имам следния проблем. Спред realoem 61217555719 (AGM акумулатор) с дължина 315мм са подходящи за моята кола е90 325i май 2005, а според магазините където се продават подобни модели - не? Някой има ли представа кой в случая е прав? Благодаря.