Кога ще е следващия срив в цените на имотите?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

годината на голямата резачка

2021
25
25%
2022
27
27%
2023
12
12%
2024
6
6%
2025
1
1%
2026
1
1%
2026+
28
28%

Общо гласове : 100
младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите? 2021

Мнение от TNT » 28 Ное 2020, 19:14

BMW_POWER написа:Този до тук печели с явно превъзходство :!:

А представяш ли си после да го направят само с 2 котлона :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Ное 2020, 19:22

Знам, че ганчо е най-умния, ама моля да ми покажете къде масово има двойки котлони по света, особено в разни водещи се лукс..
Там е работата, изсипва се камиона с пари, дизайнери, дърво, мрамор, но накрая двойка котлон е като пискюла на цялата работа.
За това казах, може с единичен мобилен или дори без, за какво се хабят да слагат нещо изобщо не ми е ясно.
Не знам какво се готви на един котлон, освен омлет, а двойката в 99% от случаите на практика е единичка, ама това го знаят хора поне пробвали да готвят.
Става така, че хем не готвят, хем искат да имат разни велики кухни, за да ги показват на гостите си, много по-важно е каква марка уреди са купили и с колко А+++, но това си е било така винаги, справка по селата и до сега често живеят на първия етаж, понякога в една стая и нагоре седи всичко празно, строй се 10-20 години и се показва на гостите, често и остава на тухли завинаги, но има етажи бол за показване.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 28 Ное 2020, 19:52

Много бих искал да видя реален пример защо на човек, който готви вкъщи са му нужни 4 котлона, а не 2. Искам показно как 2 контлона са си чиста поза и истинскияте домакини и готвачи ползват само 4
Нямаше да пиша за тая глупост ако не съм чел поне 10 пъти колко било позьорско да си с 2 котлона :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Чак не ми се вЕрва, че има някой, който изпобщо забелязва колко котлона има в кухнята.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2020, 20:01

alekangg написа:Става така, че хем не готвят, хем искат да имат разни велики кухни, за да ги показват на гостите си, много по-важно е каква марка уреди са купили и с колко А+++, но това си е било така винаги, справка по селата и до сега често живеят на първия етаж, понякога в една стая и нагоре седи всичко празно, строй се 10-20 години и се показва на гостите, често и остава на тухли завинаги, но има етажи бол за показване.

Хаха, вярно е.. Комплексарите живеят за другите в общи линии :))
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 28 Ное 2020, 20:08

Аз в къщи бяхме с 2ка,след 5-6г жената почна да мрънка че от време на време не и стигали,или по точно на 2ка котлони не можеш да сложиш 2 по голями тенджери или тигани и ги смених с 4ка..сега всичко е точно :D

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e46 328i

Мнение от BaDxBoY » 28 Ное 2020, 20:23

И в нас сме с 2 и не могат да се ползват едновреммено. Евентуално с някакви много мънички тенджерки може да стане.

Потребител
Аватар
Кара: 318ci

Мнение от Mladenoff » 28 Ное 2020, 20:45

Пичове, вие сериозно ли не може да намерите приложение на >2 котлона :lol: Веднага давам примери по двете направления - площ и брой котлони:

*Готвя си спагети Карбонара - трябва ми голяма и дълбока тенджера, в която да си врят спагетите, отделно ми трябва и пропорционален на количеството спагети размер тиган, в който, докато се варят спагетите, да си запържа бекона и после да довърша цялото ястие в него. Двете неща стават едновременно. Е, 28см. тиган и голяма тенджера абсурд да се съберат на плот с 2 котлона и да имам място да мърдам тигана. Ето първия проблем - н'ема место. :mhihi:
*Правя си бургери. На единия котлон си правя кюфтетата, а на другия си карамелизирам лук. Пак единият тиган е поне 26см., за да събера 4 кифтета в него. Отделно, искам да си изпържа картофи за гарнитура и си слагам олиото да загрява още в началото. Принципно на терасата си имам газово барбекю с котлон, ама зимата така ме мързи да излизам да мръзна. И ето - трябват ми 3 котлона поне, за да си правя нещата едновременно и да не вечерям в 10 часа :dunno: .

Най-малкото не изглежда хармонично, особено ако фурната е отдолу, върху нея да има нюню плотче. За 4 котлона обаче наистина ми е трудно да се сетя приложение. Аз за това си взех плот с 3 котлона със стандартния размер на плота като за 4. Ако ми се наложи някога да използвам 4 котлон - на балкона.

Изображение
Последна промяна Mladenoff на 29 Ное 2020, 0:42, променена общо 1 път
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Ное 2020, 21:32

pampo написа:Много бих искал да видя реален пример защо на човек, който готви вкъщи са му нужни 4 котлона, а не 2. Искам показно как 2 контлона са си чиста поза и истинскияте домакини и готвачи ползват само 4
Нямаше да пиша за тая глупост ако не съм чел поне 10 пъти колко било позьорско да си с 2 котлона :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Чак не ми се вЕрва, че има някой, който изпобщо забелязва колко котлона има в кухнята.

Гледам другите са отговорили, явно и твоите седят за красота или за омлет.

Виждал съм и нова екстра, двойка сложена хоризонтално, хем не пестят някакво място, хем с двойка, луда работа.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2020, 21:35

Къща в шуменския вариант на с. Бистрица, добре ли е цената за лукса?

https://www.facebook.com/marketplace/it ... =undefined
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46, G20
Мечтае да кара: RS Cosworth
Детайли за колата: M54B22
B48B20

Мнение от streetz » 28 Ное 2020, 22:03

Същото такова парцелче в Бистрица би струвало милионче, та не знам дали е релевантно сравнението.
The free market is perfect. If anything unexpected happens, bananas are suddenly $47 and you have to sell your blood for firewood.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2020, 22:12

streetz написа:Същото такова парцелче в Бистрица би струвало милионче, та не знам дали е релевантно сравнението.

Да, не е релевантно, тука е по-гротескно.
Същото парцелче в Манхатън знаеш ли колко ще струва? :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Кога ще е следващия срив в цените на имотите? 2021

Мнение от Dextuar » 28 Ное 2020, 22:15

Що не си направите една тема - кандидат-купувачи на имоти се подиграват на закупили вече такива какви са балъци да им искат тия пари вместо да разводнявате тази? Тази тема е да коментираме друго - кога ще се спука балонът и има ли въобще такъв.

Sent from my iPhone using Tapatalk

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alekangg » 28 Ное 2020, 22:27

Коментирай де или и ти пълниш темата със спам

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 28 Ное 2020, 22:34

Bogat-Beden написа:Къща в шуменския вариант на с. Бистрица, добре ли е цената за лукса?

https://www.facebook.com/marketplace/it ... =undefined

Стига простотии :mhihi:
:yes:

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 28 Ное 2020, 23:09

що , има потенциал.. :lol:
инак в същото село глейте к'о има https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5 ... 3xxa0&f1=1

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата