Кога ще е следващия срив в цените на имотите?
Модератор: Общи модератори
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Re: Кога ще е следващия срив в цените на имотите? 2021
Повече от 60%... по-скоро 80-90%.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
И кои са ставащите 10-на процента според форумът?
- sub_eleven
- ентусиаст
-
- Кара: е85 M54B30
Е трябва ли да се изброяват, все едно не се сещаш?
Иван Вазов, Бели Брези, Борово, Стрелбище, Гоце Делчев, Хладилника, Лозенец, Мусагеница, Дървеница, Гео Милев, Изток, Изгрев, Хиподрума, Красно Село и т.н.
Иван Вазов, Бели Брези, Борово, Стрелбище, Гоце Делчев, Хладилника, Лозенец, Мусагеница, Дървеница, Гео Милев, Изток, Изгрев, Хиподрума, Красно Село и т.н.
- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Еваси пробитите квартали 

- alekangg
- кандидат ентусиаст
-
В или до Красно село няма ли манговци горящи гуми? Поне се усеща яка воня зимата..
- sub_eleven
- ентусиаст
-
Айде задраскай го него 

- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
Пропуснал си Дианабад. Не знам защо е подценен. Вече има не малко нови хубави блокчета. Има магазини вече бол. Имат метро, поликлиника, училища и детски градини, закрит и открит басейн и т.н.. Дървеница не знам какво и харесвате. Иначе във всеки квартал има доста недостатъци и недоразумения. Само да уточня никога не съм живял в Дианабад да не кажете, че си го рекламирам
Изток е доста надценен за мен. Ходя по два пъти на ден до там и съм го намразил заради ужасната инфраструктура. Като цяло е от хубавите квартали, да не ме разберете погрешно, но и там има сериозни недостатъци.

- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
В Редута е ужас за паркиране. Въздуха, че е по чист е само мит. Имам частен двор и целия блок знае и въпреки това се паркира там постоянно. Част от съседите ми са по скоро нагли. Редута беше добър преди 10на години, последните 10г. в единия блок 80% се изнесоха и дойдоха нови хора, в другия са 80% от провинцията, част от тях са супер, друга част са видимо селяни. Ако купувах сега по скоро нямаше да си взема в Редута апартамент. Бих избрал някъде където не е презастроено, но то това е до време.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- DigitalExile
- ентусиаст
-
- Кара: S LINE PLUS
Bogat-Beden написа:Къде не е..DigitalExile написа:В Редута е ужас за паркиране.
На село до София, най добре.
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
sub_eleven написа:Е трябва ли да се изброяват, все едно не се сещаш?
+Яворов, Южен парк, Крива река.
Наруших обещанието да не купувам тая година, но не се сдържах. Капарирах имот на Богатица.

- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
blacksapphire написа:sub_eleven написа:Е трябва ли да се изброяват, все едно не се сещаш?
Наруших обещанието да не купувам тая година, но не се сдържах. Капарирах имот на Богатица.
Там не е хубаво

Честито! Апартамент или друго?

- sub_eleven
- ентусиаст
-
blacksapphire написа:Иван Вазов, Бели Брези, Борово, Стрелбище, Гоце Делчев, Хладилника, Лозенец, Мусагеница, Дървеница, Гео Милев, Изток, Изгрев, Хиподрума, Красно Село и т.н.
:
Жилищна група Южен парк си я броя към Лозенец аз лично. Яворов не се сещам къде беше. И Крива река също, но сигурно са добри.
Приемам за Дианабад, мислех да го запиша, но някой щеше да поспори като с Красно село и се отказах.
В Красно село живееха баба ми и дядо ми - хубави спомени имам от там. В Дървеница съм живял няколко години - доста спокойно беше. Не е лош кварталът - среден клас.

Където и да идеш ти трябва гараж. Да не кажа два. Много хора от квартала навремето вместо да си купят като се предлагаха на добра цена и ги имаше, избраха да си вземат допълнителна кола. Е сега от ден на ден все по-зле става за паркиране, където и да си. Гаражите пък вече са по 50бона и ще катерят още с този недостиг. Преди 20бона ако дадеш се считаше, че си се преебал.
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
Аз съм на 5-те кьошета, имам двор с гараж и единствен недостатък са ми двама неприятни съкооператори, които не искат да дават пари за нищо по подръжката. Тук тази част на София не се споменава, явно е гето
, но аз съм там от почти 50 години и въпреки еретичните мисли да се преместя, нищо като район не ми е допаднало толкова. Живях няколко години в Младост 4, на 200 метра от бизнес парка, който тогава тъкмо започваше да се строи. Ми отврат беше. Имам земя в регулация в Хераково и се чудя дали да не спретна една сглобяема къщичка, ама нямам никаква идея как са местните селяни там, нито дали си заслужава. Не знам защо, ама човек все за някаква промяна мисли и винаги е недоволен 

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
По-ниските номера на Младостите за мен са много по-добре от по-високите. Александър Малинов ми е най-омразния булевард, винаги го избягвам.
Центъра разбира се е добре като качество на живот. Но е много въпрос и на начин на живот, защото не е място предимно със жилища, а има магазини, ресторанти, офиси, държавни организации. На някои хора това им харесва, на други не. За мен седи като 3та категория. Гадни квартали, ОК квартали и центъра
За мен липсата на транзитен трафик и каквото и да е било друго освен жилища в един квартал е огромен плюс и затова не бих живял там.
Центъра разбира се е добре като качество на живот. Но е много въпрос и на начин на живот, защото не е място предимно със жилища, а има магазини, ресторанти, офиси, държавни организации. На някои хора това им харесва, на други не. За мен седи като 3та категория. Гадни квартали, ОК квартали и центъра

Последна промяна steeN на 08 Ное 2020, 12:55, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes