Нагъл Бакшиш

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Нагъл Бакшиш

Мнение от xaoc777 » 18 Ное 2003, 13:40

Ето една историйка и от мен.
Бях в един приятел в петък вечерта, и съответно бяхме пийнали алкохол. Съответно трябваше да се прибирам с такси. Тръгвам си аз, махвам на едно такси, онзи спира и и ме качва. Пристигаме пред нас, на апарата пише 2лв. Давам му 10лв. и онзи ми връща 7 и ми вика ...тука имам някакви стотинки. Аз му викам - стига да са 1лев на стотинки, няма проблеми, а оня ми се репчи - е апарата показва 2.10....
А аз - Е ти не си изключил апатата, бавиш ме сумати време, уж нямаш да ми върнеш, пък и имаш и по малко... за да заработиш некакви 50-60стотинки отгоре. Няма да стане. Искам си точно, му викам. И онзи разправя - ще отидеме да ги развалим (на растояние 2 км.) ама трябва да ти включа апарата. Вика ми - Длъжен си да имаш точно пари! :x
А аз му викам- я карай че и тези няма да получиш. Отиваме до там, разваля ги той, дава ми осем, и стои и гледа. Аз също. Най накрая ми вика - К'во чакаш? А аз - да ме закараш до там за където ти платих!!!!!
А той - Няма да си хабя газта до там!!!!!
Аз побеснях, излезнах, записах му номера и сега директно в ДАИ.
Че и касова бележка не ми даде.
Баси - пребирах се пеш 2км....
Са да му излезе през носа.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 18 Ное 2003, 13:48

Е, що не се обади на Люлинския Наказателен Отряд?
Майап бе!!!
И, как ще разбереш какви мерки ще вземат ДАИ и дали изобщо ще му обърнат внимание на този Слоно-бико-зъбест четири-брадавичест грайферен гъзо-гъделичкач?
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

кандидат ентусиаст
Аватар

!

Мнение от Injector » 18 Ное 2003, 14:15

Не се прави така !
Още веднага слизаш,заставаш пред Вас,даржиш 10-те лв./да не помисли 4е искаш да бягаш/ и докато не ти извади да ти върне, не му ги даваш :twisted:
Пробваи другия път- работи . :?
Изображение NEEDS GOOD DRIVER :smoke:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Talibanin » 18 Ное 2003, 19:26

Хахаха,искал точно пари :x .Ми ако имам 50 на цяло и не можем да ги развалим на няколко места,където нямат толкоз оборот, трябва да се "поразходим" малко за моя сметка из улиците. :evil:
==Винаги с вратите напред==
ИзображениеИзображение
http://www.bmwclubla.orghttp://www.bmwcca.org/

Новини
Аватар

Мнение от Новини » 18 Ное 2003, 20:21

Найстина трябваше да ни звъннеш - на наказателния люлински склад да видиш тогава бакшиш бой яде ли :twisted: Последния бакшиш който поиска да не връща ресто видях как го вадят през стъклото на вратата със все стъклото.... така стоят нещата :twisted:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 18 Ное 2003, 22:10

днес се поразкарах до ДАИ и подадох жалба.
Директорът каза че до 1 месец ще ми дадът резултат.
Другият път няма да има такъв. Направо слизам и си тръгвам.
Пък нека вика колеги и прочие.
Баси, 2 метра мъж съм, тичам като финикиец, що да не се възполвам от моята даденост :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Веднъж тъкмо ще излизам от нас, и виждам баща ми целят с кръв по блузата...
:shock:
Викам кво става?
А той - Башиш.
Причерня ми.
Тъкмо хващам щангата, щото гледам оня още пред блока, и баща ми.
Не се раправяй - тая кръв е от бакшиша, а тоя телефон ми е подарък от него, в обещетение за изцапаната блузка :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Е при тея думи ми олекна малко.
Не казвам че всеки бакшиш си търси боя, ама има много наглеци...
Но тва вече май бе обсъждано ако не се лъжа...

ентусиаст
Аватар

Мнение от landikar » 18 Ное 2003, 22:37

:D :D :D :D :D :D :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 18 Ное 2003, 23:59

XAOC - ама кво е станало с бащати 4е е бил в кръв???нещо ми стана интересно ама не разбрах какво е станало???
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 19 Ное 2003, 0:29

Mи ще тръгвам да се срещна с едни приятели да ходим да пиеме преди диско. И имам среща след 10 мин с тях на 150метра от нас. Те - грамади 10 човека.
И в този момент влиза баща ми целят с кръв по блузата...

Викам кво става?
А той - Башиш.
Причерня ми.
Тъкмо хващам щангата и звъня на бандата :twisted: , щото гледам оня още пред блока, та дошли и още 2-3ма. И баща ми:
Не се раправяй - тая кръв е от бакшиша, а тоя телефон ми е подарък от него, в обещетение за изцапаната блузка.
Впоследствие разбирам какво е станало, а онези "бакшиши след 5 мин. ги нямаше вече...
Значи баща ми бил в "Червило" на дискотека и понеже бил ударил две, решил че да се прибере с такси ще е най добре.
Вижда едно 21-21, и понеже е сигурен в тях го наема за да го метне до нас.
20 метра преди да стигне пред блока, баща ми вижда сметка 8лева за разтояние 2.5км. и му вика:Стойй :!:
Кво си пуснал ти бе :?:
А оня: е ми не виждаш ли тарифата на прозореца - 1.50 на километър :!: :!: :!: :!:
А баща ми: Ти нали си 21-21 :?: :?: тяхната е 20 ст, (тогава беше толкова)
а оня: Ми аз ги напуснах.
Баща ми: а що не си си отлепил лепенките бе? за да подвеждаш???
арееее, чао.
Да ама оня го хванал за блузата и му одарил една по думите на баща ми женска.
Баща ми му причерняло и бум една тупалка и оня излезнал чак през вратата. Бащата тръгва да офейква, ама оня го хваща и тръгват да падат. Да ама оня пада под баща ми и представи си гадната гледка (като от филма Американска история) пада с лице върху издадената част на бурдюра и бълва кръв във несвяст върху блузката на бащата. Баща ми се изправя, и тъкмо да се измъкне - на оня му паднал телефона на земята, с който естествено оттича (май беше некакъв ериксон, скъп за преди 4-5 години), и аре на джоб и FLSH GORDON до вкъщи :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 19 Ное 2003, 1:20

евала на бащата :!: :D то4но така се прави :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от chefo » 19 Ное 2003, 10:28

Един съвет - преди разправии с бакшиши се пресегнете и откъснете слушалката на радиото, щото са като хиени - само някой да се обади, че има проблем и въобще не питат кой е виновен - идват до минута и се хвърлят да бият!
Това ми е съвет от колега - бивш бакшиш!
Не знам как е в София, но във Варна това може да ти спаси живота!

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 19 Ное 2003, 15:05

Неzнам zа другите, ама 21-21то имат паник бутон и откьсването на слушалката няма да помогне...
Но ако е менте няма никой да викне и БОЙ, БОЙ...

Абе истории zа бакшиши колко щеш, БАКШИШ=БОКЛУК worldwide... Смятайте щом мене бакшиш вьв Виена ме натовари яко (при това с повикване по тел.), а аz си мислих, че бакшишите тука са поне малко по-почтени :roll:. Та тоя мангал, неzнам с ква помпа, ама ми вzе двойно и даже ме zакара на грешна улица (дето има подобно име, ама аz му го бях каzал доста ясно). :evil: Яко се иzдраzних и му викам, 'АБЕ АРАБИНО, zнаеш ли ти АРАБИНО колко бой щеше да иzядеш ако бяхме в Бьлгария...' :roll: :lol:

:wink:

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 19 Ное 2003, 15:08

!!Asen_X написа:Найстина трябваше да ни звъннеш - на наказателния люлински склад да видиш тогава бакшиш бой яде ли :twisted: Последния бакшиш който поиска да не връща ресто видях как го вадят през стъклото на вратата със все стъклото.... така стоят нещата :twisted:

ТАКА ТАКА,
винаги готови :D
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 19 Ное 2003, 21:29

chefo_E30 написа:Един съвет - преди разправии с бакшиши се пресегнете и откъснете слушалката на радиото, щото са като хиени - само някой да се обади, че има проблем и въобще не питат кой е виновен - идват до минута и се хвърлят да бият!
Това ми е съвет от колега - бивш бакшиш!
Не знам как е в София, но във Варна това може да ти спаси живота!

Чефо, аз тука веднъж мисля бях писал как ги събрах на пияцата на Спартак :arrow: 50 бакшиша. Без грам драскотина излезнах от караницата. И защо ли те самите си извикаха адвокат и полиция .....аааа не знам
?
Аве радваите се, че имате бакшиши дето са по 2-3 лева ви прибират, аз тука във Варна ко да кажа за към 5 километра ги сложи 5 лева :roll: бил съм в софия с 21-21 я обикалях бая яката и то само за 4 лева е...... радваите се :wink:
ИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от alpine » 19 Ное 2003, 22:20

Мани бащати е постапил съвсем правилно!!!!като про4етох това се изпълних с чувство на задоволство!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Изображение

Следваща

Назад към Страхотни истории