Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- vasilgushev
- Потребител
-
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Здравейте! Следя от скоро форума и конкретно този раздел. Загледал съм една 520ка, и видях тази тема. Пълен лаик съм на тема БМВ, но имам голямото желание да карам такъв автомобил. И по темата, харесал съм един екземпляр - https://www.mobile.bg/11505898732934282. Някакви мнения? Благодаря!
- kokignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F11 535 xd, e28 520i
Аххах да прав си . Купих друг . Така и не стигнах до Асеновград , но колата си личи че е хубава и беше на 220к в autorecords . Който я е взел да си я кара със здраве
ПС никога не съм го разбирал това с надписа ПРОДАДЕНА в мобиле и обявара стои с дни след това . Като си я продал сваляй обявата .
Sent from my iPhone using Tapatalk
ПС никога не съм го разбирал това с надписа ПРОДАДЕНА в мобиле и обявара стои с дни след това . Като си я продал сваляй обявата .
equipment написа:kokignatov написа:Някой да е гледал тази на живо ? Отзиви ?
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... 4602770713
Колега, докато се чудиш, някой вече я е капарирал : )
Sent from my iPhone using Tapatalk
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
vasilgushev написа:Здравейте! Следя от скоро форума и конкретно този раздел. Загледал съм една 520ка, и видях тази тема. Пълен лаик съм на тема БМВ, но имам голямото желание да карам такъв автомобил. И по темата, харесал съм един екземпляр - https://www.mobile.bg/11505898732934282. Някакви мнения? Благодаря!
Стои от много време и беше много по-скъпа. Сигурно е на реални км.

- vasilgushev
- Потребител
-
barty написа:vasilgushev написа:Здравейте! Следя от скоро форума и конкретно този раздел. Загледал съм една 520ка, и видях тази тема. Пълен лаик съм на тема БМВ, но имам голямото желание да карам такъв автомобил. И по темата, харесал съм един екземпляр - https://www.mobile.bg/11505898732934282. Някакви мнения? Благодаря!
След един проведен разговор с автокъщата разбрах, че са намалили на всички коли цените с по над 2000лв. Твърдят, че всички коли са купувани в България и би трябвало да имат пълна сервизна история. На снимките изглежда добре.
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2016 m550d
vasilgushev написа:Здравейте! Следя от скоро форума и конкретно този раздел. Загледал съм една 520ка, и видях тази тема. Пълен лаик съм на тема БМВ, но имам голямото желание да карам такъв автомобил. И по темата, харесал съм един екземпляр - https://www.mobile.bg/11505898732934282. Някакви мнения? Благодаря!
Скъпа ми се струва за гола като пушка 520-ка. За тез пари е60...

- E30driver
- кандидат ентусиаст
-
vasilgushev написа:barty написа:vasilgushev написа:Здравейте! Следя от скоро форума и конкретно този раздел. Загледал съм една 520ка, и видях тази тема. Пълен лаик съм на тема БМВ, но имам голямото желание да карам такъв автомобил. И по темата, харесал съм един екземпляр - https://www.mobile.bg/11505898732934282. Някакви мнения? Благодаря!
След един проведен разговор с автокъщата разбрах, че са намалили на всички коли цените с по над 2000лв. Твърдят, че всички коли са купувани в България и би трябвало да имат пълна сервизна история. На снимките изглежда добре.
Отиди да я видиш на живо. Колеги са купували от там и са доволни от колите. Иначе продавачите не са много учтиви. Също така няма никакъв шанс за намаляване от обявената цена. Но повечето коли са читави, трябва да се види конкретната кола.
- Monky
- младши ентусиаст
-
- Кара: ейшейсе и едно
- Мечтае да кара: М2 + М5 Е39
- Детайли за колата: За тез пари Е39.
Тази кола се продава от 2018-та поне. Да, колите са им от България, преди бяха на паркина на ХИТ с Младост, но се преместиха. Има някаква схема според мен, дали са рент-а-кар или със щети и оправени не знам, но имаше един Лексус, който беше с претапицирани детайли примерно...
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Ходих при тези тупани преди 4 години, да гледам Ф11ка - не изглежда да имаха никакъв интерес да продават. Почти всичко като цена е без ДДС, не искаха да свалят и лев и най-важното - нямаш право на тест драйв!
Много неприятни хора, не знам такива бизнеси как съществуват. Иначе колата изглежда запазена и цената според мен е адекватна.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
https://www.cars.bg/offer/5da4173a29cd0f5e0979bc2f
Тая кола колеги да знаете ако не сте от Пловдив с едно на ум за оглед ... през работно време контакт с продавача
"на работа съм след 18ч да я видите ако искате, ама да ви звънна след 5мин да видим какво мога да измисля"
...
звъни след 45мин
"извинявам се много колата е в двора на едни познати, не ми вдигат телефона нямам достъп до колата, другата седмица евентуално"
не твърдя, че лъже, но за мен тая кола е в двора на сервиз 99% и не може да излезе сама на ход и се прави извънработно време на по-тънки пари или е тотално разпиляна по пода на сервиза ( ЛИЧНО МНЕНИЕ )
https://www.cars.bg/offer/5ec39846c64a8f44176f2612
тази я гледахме ... екстрите работят, колата нямаше на диагностика проблеми, шофьорската кора на врата обаче беше друг нюанс от целия салон и пасажерската се разпадаше точно около дръжката, мотора работеше грубичко, но без осезаеми мисфаери, сервиза в който я карахме изрично ги питах дали записва мисфаери или е имала , отговора беше отрицателен (но се познаваха с продавача, все пак малко населено място е Хисаря) ... сменяни са дисковете и накладките по колата, друго интересно не се сещам да кажа
искаше да я взема моя човек, но поне според мен КМ са много различна цифра от това което пише, екстрите са топ обаче тоя мотор е пълен труп в това купе и ръчна пета серия ? кой би си причинил това като се знае колко е добър 8ст автомат ... няма 2ри комплект джанти, на зимни стари гуми е
...
звъни след 45мин
"извинявам се много колата е в двора на едни познати, не ми вдигат телефона нямам достъп до колата, другата седмица евентуално"
не твърдя, че лъже, но за мен тая кола е в двора на сервиз 99% и не може да излезе сама на ход и се прави извънработно време на по-тънки пари или е тотално разпиляна по пода на сервиза ( ЛИЧНО МНЕНИЕ )
https://www.cars.bg/offer/5ec39846c64a8f44176f2612
тази я гледахме ... екстрите работят, колата нямаше на диагностика проблеми, шофьорската кора на врата обаче беше друг нюанс от целия салон и пасажерската се разпадаше точно около дръжката, мотора работеше грубичко, но без осезаеми мисфаери, сервиза в който я карахме изрично ги питах дали записва мисфаери или е имала , отговора беше отрицателен (но се познаваха с продавача, все пак малко населено място е Хисаря) ... сменяни са дисковете и накладките по колата, друго интересно не се сещам да кажа
искаше да я взема моя човек, но поне според мен КМ са много различна цифра от това което пише, екстрите са топ обаче тоя мотор е пълен труп в това купе и ръчна пета серия ? кой би си причинил това като се знае колко е добър 8ст автомат ... няма 2ри комплект джанти, на зимни стари гуми е
-
Леле какви боклуци гледате... трагедия.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Ами човека гледа до 35хил лв ... нз как ги избира
аз само ходя и клатя глава (аз съм споделил и с човека вече собственото си мнение да си купи Мазда/Хюндай/Киа и т.н. ама
)
тая също искал да гледаме (тотално е изтрещял човека , над 50г е )

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
За пръв път виждам някой да си поръчка 523 с толкова екстри... направо не е сериозно, все едно са присаждани, тя има и найт вижън... масаж, вентилация и подгрев (отпред и отзад) Мултимедия...
Браво, с грешния мотор, но поне от екстри не е пестено.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- ekalchev
- младши ентусиаст
-
Всички екстри без автоматик 

Автоматик/ръчка е въпрос на избор.
А тоя масаж не е точно ''масаж'' като при другите марки. Аз го имам и е най-безсмислената екстра в тия коли след софтклоуса...
А тоя масаж не е точно ''масаж'' като при другите марки. Аз го имам и е най-безсмислената екстра в тия коли след софтклоуса...