Съединението прави силата
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Съединението прави силата
21 януари 2007 | 14:11 | Агенция "Фокус"
София. Неизвестен хакер с псевдоним “rE” качи послание на сайта на македонския президент Бранко Цървенковски с герба на България.
На адрес www.president.gov.mk в рубриката “Наjнови вести” стои новина с днешна дата и със заглавие “Съединението прави силата” (на снимката).
Текстът гласи:
“Скъпи съседи,
Учудващи са желанието и усилията, които полагате, за да цари неразбирателство между нас.
Уж се стремите към голямото европейско семейство, а продължавате с глупавите си изстъпления и хитрувания на дребно.
Не забравяйте, "Съединението прави силата".
Нека не се налага да ви го напомняме по този начин занапред.
Поздрави,
rE"
Според специалисти, публикацията на сайта на македонския държавен глава е от типа на т.нар. "добронамерено хакване" - не е нанесена никаква вреда на сървъра, няма изтрити данни или нецензурно съдържание.
http://www.president.gov.mk/info.asp?Se ... nfoID=2356

София. Неизвестен хакер с псевдоним “rE” качи послание на сайта на македонския президент Бранко Цървенковски с герба на България.
На адрес www.president.gov.mk в рубриката “Наjнови вести” стои новина с днешна дата и със заглавие “Съединението прави силата” (на снимката).
Текстът гласи:
“Скъпи съседи,
Учудващи са желанието и усилията, които полагате, за да цари неразбирателство между нас.
Уж се стремите към голямото европейско семейство, а продължавате с глупавите си изстъпления и хитрувания на дребно.
Не забравяйте, "Съединението прави силата".
Нека не се налага да ви го напомняме по този начин занапред.
Поздрави,
rE"
Според специалисти, публикацията на сайта на македонския държавен глава е от типа на т.нар. "добронамерено хакване" - не е нанесена никаква вреда на сървъра, няма изтрити данни или нецензурно съдържание.
http://www.president.gov.mk/info.asp?Se ... nfoID=2356

- ilinka_loves_BMW
- кандидат ентусиаст
-

BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
те макетата много добре си го знаят че е така и затова им е неудобно да си го признаят
а за либииците освен да ги хакнем с поедин 50сантов гумен член друго не им остава
а за либииците освен да ги хакнем с поедин 50сантов гумен член друго не им остава
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Дреме ми на марулената градина за макетата! Обаче с либийците работата е по-друга. Не се знае в кой момент ще им скимне нещо. Те и без това сега се гаврят с няколко човешки живота, смятай кво ще стане ако почнем да вадим гумените...

---
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
Нема таков запис на македонски во базата од оваа секција.
Дали не са бързи?
П.П. Нищо против македонците, ама леко прекаляват с тия глупости за Кировица и Глигорца
А за държавата Македония - то това е все едно да се формира дъжава с има ШОП-Ландия

Дали не са бързи?

П.П. Нищо против македонците, ама леко прекаляват с тия глупости за Кировица и Глигорца

- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
12 мнения
• Страница 1 от 1