Bmw 320d 136HP ПРОБЛЕМ ГНП!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- icko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330D E46 204HP
- Мечтае да кара: САМАЛИОТ
Bmw 320d 136HP ПРОБЛЕМ ГНП!!
Колеги искам мнение от вас проблема ми е в горивната помпа, кое ще е по добрия вариант втора ръка от морга понеже съм говорил с човека и ми каза че може да се пробва на стенд или да се рециклира най-хубаво. Ще съм благодарен да ви чуя мненията или някои ако е пробвал с втора ръка гнп да пише какви му са впечатленията!!
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330xi
Re: Bmw 320d 136HP ПРОБЛЕМ ГНП!!
1во какво и е на твоята помпа? И
2ро защо си мислиш че е по вероятно да намериш читава помпа втора ръка отколкото да удариш джакпота от лотарията? В поне 90% от случаите точно тези коли се продават на части заради проблем с гнп.
2ро защо си мислиш че е по вероятно да намериш читава помпа втора ръка отколкото да удариш джакпота от лотарията? В поне 90% от случаите точно тези коли се продават на части заради проблем с гнп.
- icko13
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 330D E46 204HP
- Мечтае да кара: САМАЛИОТ
Re: Bmw 320d 136HP ПРОБЛЕМ ГНП!!
1.Проблема дето ми прави колата от доста време като я ремапнах, при ускорение на 2 или 3 предавка се усеща как набира на тласъци колата, не набира плавно оборотите постепено!
2.От близките 6 диагностики ми казаха че проблема е в гнп, понеже вече абсолютно всичко съм правил по колата освен рецеклирана турбина и много други няма къде да е другаде проблема.
3.Така стигнахме и до помпата, мисълта ми е ако някой е патил от този прословут авансов клапан или нещо друго свързано с помпата да каже... САМО да споделя, колата когато си иска се отпушва и набира на трепане и чат пат се окучва тотално и спира да върви, не знам дали проблема е механичен или електронен моля помогнете ми!!!!!
2.От близките 6 диагностики ми казаха че проблема е в гнп, понеже вече абсолютно всичко съм правил по колата освен рецеклирана турбина и много други няма къде да е другаде проблема.
3.Така стигнахме и до помпата, мисълта ми е ако някой е патил от този прословут авансов клапан или нещо друго свързано с помпата да каже... САМО да споделя, колата когато си иска се отпушва и набира на трепане и чат пат се окучва тотално и спира да върви, не знам дали проблема е механичен или електронен моля помогнете ми!!!!!
3 мнения
• Страница 1 от 1