ТЕСТ за реални км или нещо друго !!!!????
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
ТЕСТ за реални км или нещо друго !!!!????
Здравейте момчета!
Моля ви светнете ме за какво иде реч по следния въпрос: слагаш ключа в стартера и завърташ на позицията преди контакт, като през това време задържаш бутончето за нулиране на дневния километраж /оф дано не съм объркал системата щото видях само веднъж/. Започва някакъв тест на колата, защото стрелките "оживяват" и започват да се редуват някакви цифри. Първото което излезе на моята кола беше 375 000 и ми казаха че това са били реалните километри на колата!!!! Е това вярно ли е и ако знаете, а аз не се съмнявам че е така, да ми обясните за какво е тая дяволия и каква е файдата от нея????
Благодаря предварително и се извинявам ако темата е била коментирана преди, а аз съм я изпуснал!
Моля ви светнете ме за какво иде реч по следния въпрос: слагаш ключа в стартера и завърташ на позицията преди контакт, като през това време задържаш бутончето за нулиране на дневния километраж /оф дано не съм объркал системата щото видях само веднъж/. Започва някакъв тест на колата, защото стрелките "оживяват" и започват да се редуват някакви цифри. Първото което излезе на моята кола беше 375 000 и ми казаха че това са били реалните километри на колата!!!! Е това вярно ли е и ако знаете, а аз не се съмнявам че е така, да ми обясните за какво е тая дяволия и каква е файдата от нея????
Благодаря предварително и се извинявам ако темата е била коментирана преди, а аз съм я изпуснал!
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Няма страшно
това е тест, а 375 е кода на страната, за която е произведена колата
Пък и няма как да е на точно 375 000
Тия разбирачи да им кажеш да ходят да пият по една вода.... студена

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Имам човек който като ти сложи каквито километри искаш на е46 и в БМВ Германия няма да могат да ти кажат на колко е била преди това
Пази се на 3 места но ако се направи както трябва синхрона се запазва. То всичко се краква предполагам знаете , и Blu Ray защитите гледах днес са ги преодолели, за HD-DVD да не говорим - нищо не остава неразбито.

- Hotch-Potch
- кандидат ентусиаст
-
Honzik написа:Няма страшнотова е тест, а 375 е кода на страната, за която е произведена колата
хахаха момчето бачка на Еко в своге и кара лачена Е36-ца! аз от там минавам за една вила и спираме за по кафе! ама как ме налази само!!! веднага дойде да се изфука кво знае хахаха и като видя цифрата излезе от колата и разправя на колегата си: еее тая е на 375 хиляди хахахаха
в интерес на истината имаше и други нещица след 375. те какво означават?
Your brain has two parts: one is left, and the other is right. Your left brain has nothing right. Your right brain has nothing left!
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
vitamincpp написа:Имам човек който като ти сложи каквито километри искаш на е46 и в БМВ Германия няма да могат да ти кажат на колко е била преди товаПази се на 3 места но ако се направи както трябва синхрона се запазва.
Естествено... щом е компютър...

- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Колега и мен един малоумник ми развали деня по тоя начин...
ама като се прибрах веднаха форумчето и видях, че някакъв партиден номере първата цифра. При мен май беше 360...
Викам му аз на оня "Абе те в Камор я гледаха, ключове, скорости закачаха и не казаха километража да е върнат, ти тука с един ключ и го изкара...." Той ми се прай на много велик и ми се присмива...и не мога да си обясня що не се върнах после да го сгъна кат 5 лева с цигулка за разваленото настроение....
ама като се прибрах веднаха форумчето и видях, че някакъв партиден номере първата цифра. При мен май беше 360...
Викам му аз на оня "Абе те в Камор я гледаха, ключове, скорости закачаха и не казаха километража да е върнат, ти тука с един ключ и го изкара...." Той ми се прай на много велик и ми се присмива...и не мога да си обясня що не се върнах после да го сгъна кат 5 лева с цигулка за разваленото настроение....

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Andronoff
- триногата
-
Моята показва 360260
И на мен ми казаха, че това е реалния пробег, но се разубедих, понеже сега пак толкова показва
И на мен ми казаха, че това е реалния пробег, но се разубедих, понеже сега пак толкова показва

.........
Моята показва близо 500 000 хиляди
, малко множко и идват! И аз преди време чух от някой, че тва са реалните километри, но НЕ е 

- Andronoff
- триногата
-

Мисълта ми беше ,че за всичко си има начин. Няма как компютъра да не помни колко точно километра са го друсали по пътищата, просто трябва да го попита някой, който знае да пита

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
стига преди това някой, който знае как да "убеждава" , да не го е "убедил", че е е на по-малко всъщност 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2