Газов инжекцион , колко ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Газов инжекцион , колко ?
Хвърлил съм око на една 320ка и на една 318иска. За жалост имам опасения че разхода може да ми дойде изнанагорно (на ден трябва да минавам около 100 км от които поне 50 градско). Та може и да се наложи да прибягвам към газ. Колко струва един газов инжекцион? До колкото съм чел ИСката е с пласмасови колектори (или нещо такова) , какво значи това ? Горе долу колко ще струва инжекцион за ИСка и колко за 320ка, щото маи има разлика.
п.с. Моля, не ме съдете, хич не ми се иска да слагам газ , но ако се наложи ...

- Andronoff
- триногата
-
- Andronoff
- триногата
-
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Не те съветвам за газ, ако нямаш възможност да даваш пари за бензин се ориентирай към друга кола (марка) или се примири с 4те врати въпреки че нафтата е почти на същата цена а и за 325tds съм чувал че не гори малко.
ПП: И аз си карам със супер 100 и съм си мнооо доволен, не бих правил глупости с газ по-скоро бих сменил колата с малолитражка ако не мога да си я храня моята
ПП: И аз си карам със супер 100 и съм си мнооо доволен, не бих правил глупости с газ по-скоро бих сменил колата с малолитражка ако не мога да си я храня моята

- vitamincpp
- ентусиаст
-
Добре де не че това което казах не е по темата според мен, но истината е че колекторите на ИС-ката са метални а на 320ката са пластмасови. За цени не знам точно, но ще е над 2000лв ако е марка. Потърси по форума колко колеги има които са махали газови уредби и виж какво им е мнението, но всеки иска да се убеди за себе си - нали ако всички се учехме от грешките на другите нямаше да има други които грешат и кръгът се затваря 

Газов инжекцион за 4 цилиндъра ти е 1300лв!
Честно да ти кажа,ако колата ти е в добро състояние и ти се монтира добре газовата,няма да имаш проблеми....НО,аз бих те посъветвал да прибегнеш към друга марка,че като гледам колата ти е за работа,а не за лични нужди....така че зимаи друга и си свиркаи....
Бмв-то си е Бмв,иска си бензин и това си е,а и не ти ли звучи малко смотано...Бмв и газ?
А и все пак искаш ИС човече......това е мотор които подлежи на натоварване,а ти искаш газ да му слагаш
Аз също карам на газ(не бмвто),но ти си знаеш......ако искаш и слагаи газ,ти си преценяваш...а и все пак разликата не е малка 1.65/0.98.....
Не сичко сипват като мене за 1.20лв 95
А за разхода-не се притесняваи,ако си я караш леко,няма да я усетиш,каквото и да ти казват колегите че много харчи..........но друг е въпроса че дзвера така ти увлича десния крак,че си биеш 12-13/100 градско без проблем

Честно да ти кажа,ако колата ти е в добро състояние и ти се монтира добре газовата,няма да имаш проблеми....НО,аз бих те посъветвал да прибегнеш към друга марка,че като гледам колата ти е за работа,а не за лични нужди....така че зимаи друга и си свиркаи....
Бмв-то си е Бмв,иска си бензин и това си е,а и не ти ли звучи малко смотано...Бмв и газ?
А и все пак искаш ИС човече......това е мотор които подлежи на натоварване,а ти искаш газ да му слагаш

Аз също карам на газ(не бмвто),но ти си знаеш......ако искаш и слагаи газ,ти си преценяваш...а и все пак разликата не е малка 1.65/0.98.....
Не сичко сипват като мене за 1.20лв 95

А за разхода-не се притесняваи,ако си я караш леко,няма да я усетиш,каквото и да ти казват колегите че много харчи..........но друг е въпроса че дзвера така ти увлича десния крак,че си биеш 12-13/100 градско без проблем

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
офффф
вие сте е бати закоравелите мозъци
бмв и газ ? о боже мой ... и кво ? бмвто ти да не е 20к лева че да те е срам ? не го ли разбрахте че вече е масовка тва бмв ?
аз като карам бмв с газов инжекцион кво ? значи съм измикяр нещо или да си го продам и да си зема голф ?
като нямате кво да му кажете на момчето се въздъжайте от офчи мисли
цени
http://pechenek.hit.bg/montaji.html
http://www.brc.hit.bg/gasinj.htm
поздрави и успех!
вие сте е бати закоравелите мозъци
бмв и газ ? о боже мой ... и кво ? бмвто ти да не е 20к лева че да те е срам ? не го ли разбрахте че вече е масовка тва бмв ?
аз като карам бмв с газов инжекцион кво ? значи съм измикяр нещо или да си го продам и да си зема голф ?
като нямате кво да му кажете на момчето се въздъжайте от офчи мисли
цени
http://pechenek.hit.bg/montaji.html
http://www.brc.hit.bg/gasinj.htm
поздрави и успех!
4 8 15 16 23 42
- vitamincpp
- ентусиаст
-
Това пък супер тъпо, не мога да разбера какво общо има колко струва колата и дали е добре да я караш на газ 

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3