Проблем с парното бмв е46 help!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- atanasbmwe60
- Потребител
-
Проблем с парното бмв е46 help!
Здравейте колата е Бмв е46 325хi
Проблемът е че първо ми падна акумулатора и след това разбрах че след като изгася колата вентилатора на парното продължава да работи .. Смених таралежа със нов колата се оправи нямаше проблеми но след един ден пак започна да го прави . Моля за помощ от къде може да е проблема ? Колата има и печка
Проблемът е че първо ми падна акумулатора и след това разбрах че след като изгася колата вентилатора на парното продължава да работи .. Смених таралежа със нов колата се оправи нямаше проблеми но след един ден пак започна да го прави . Моля за помощ от къде може да е проблема ? Колата има и печка
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Проблем с парното бмв е46 help!
Щом е започнала "пак така да прави", то е ясно, че таралежа ти пак е заминал. Причините могат да са кофти такъв или поспекли лагери в мотора на парното. Дай повече инфо? Какъв таралеж сложи?
Едва ли има по-дискутирана тема, попрочети..
Едва ли има по-дискутирана тема, попрочети..
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- atanasbmwe60
- Потребител
-
Като го свалихме беше на марка валео и сложихме нов herth buss и колата се оправи но пак почна да го прави когато е загасиш и се чува вентилатора как работи и свети климатроника .. иначе се увеличава намалява скоростта на духане няма проблем с това моторче не свири
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Това, че не свири нищо не значи. Двете възможности, които съм ти написал си стоят.
Освободи си достъп до моторчето и завърти перката на студено, неработил вентилатор. Трябва да се върти мазно и леко. Повърти го 2 3 минути на високи ибороти да се стоплят лагерите и го врътни пак на ръка. Другия вариант е просто отново да си смениш таралежа. Аз смених ПЕТ преди да целна читав.
Освободи си достъп до моторчето и завърти перката на студено, неработил вентилатор. Трябва да се върти мазно и леко. Повърти го 2 3 минути на високи ибороти да се стоплят лагерите и го врътни пак на ръка. Другия вариант е просто отново да си смениш таралежа. Аз смених ПЕТ преди да целна читав.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
4 мнения
• Страница 1 от 1