BMW 1 series и с три врати
Модератор: Общи модератори
Е нормално е пътниците на олдскул влака да са доста повече, хората, които имат пари и нови БМВта рядко си губят времето по форуми. На тях оборотите на празен ход са им стабилни, ел. стъклата и шибедаха им се затварят/отварят без проблеми, не търсят части на старо за архивни двигатели на 20 години и тн.
Та ставаше въпрос за първа серия. Както казах, харесвам и повечето нови модели, включително и единичката. Харесва ми това, че и тя има животински поглед, особено със светнати очи. Имаш чувството, че тази машина наистина е жива! Дано това усещане продължи завинаги да отличава БМВтата от останалите марки.
Та ставаше въпрос за първа серия. Както казах, харесвам и повечето нови модели, включително и единичката. Харесва ми това, че и тя има животински поглед, особено със светнати очи. Имаш чувството, че тази машина наистина е жива! Дано това усещане продължи завинаги да отличава БМВтата от останалите марки.
We love you Ronnie!
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
За мен 1цата си е 100% БМВ и не съм съгласен че акулите са ултиматния дизайн. Като малък когато бяха актуални изобщо не ги харесвах - сега ги оценявам много по-високо, тогава се възхищавах от Ферари Тестароса и коли които ми изглеждаха футуристични за ония времена, а БМВ не бяха такива
Омайваше ме и тогавашния модел на Мерцедес SL - не ме убивайте с камъни. Новият дизайн на БМВ промени според мен имиджа на марката като трансформира "Driver's car, design no mather" в "Drivers's car, superior design". Естествено архаични фенове на марката от едно време не могат да възприемат новостите и прогреса. Баба ми постоянно си повтаря "Киселото мляко когато бях млада си беше друга работа - с нож да го режеш". Това си е стандартен консерватизъм, същото е като конфликта между поколенията.

- Bustter
- младши ентусиаст
-
vitamincpp написа:За мен 1цата си е 100% БМВ и не съм съгласен че акулите са ултиматния дизайн. Като малък когато бяха актуални изобщо не ги харесвах - сега ги оценявам много по-високо, тогава се възхищавах от Ферари Тестароса и коли които ми изглеждаха футуристични за ония времена, а БМВ не бяха такиваОмайваше ме и тогавашния модел на Мерцедес SL - не ме убивайте с камъни. Новият дизайн на БМВ промени според мен имиджа на марката като трансформира "Driver's car, design no mather" в "Drivers's car, superior design". Естествено архаични фенове на марката от едно време не могат да възприемат новостите и прогреса. Баба ми постоянно си повтаря "Киселото мляко когато бях млада си беше друга работа - с нож да го режеш". Това си е стандартен консерватизъм, същото е като конфликта между поколенията.
Някак си с този аватар, не ти вярвам

Последна промяна Bustter на 29 Яну 2007, 17:34, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Bustter написа:vitamincpp написа:...
Някак си с този аватар, не ти вярвам![]()
Bustter
И аз не му вярвам, както си мисля също, че доста голям процент от хората във форума тайно и явно се възхищават повече на Порше (както и аз де) от колкото на БМВ-тата, което е нормално май

Иначе, благодаря за подкрепата. И май спора поприключва, като този път ще се съглася с Максимал, който е прав, че за "Всеки влак си има пътници"

Без лоши чувства, нали?!

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
MaXimal написа:Абе жалко, че няма да има М 1 серия, защото май S3 се гаври със 130и.
BMW от март пуска за еврооейския пазар 2000 броя 1-ва серия "Limited Sport Edition" с М-пакет. Чернички!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- vitamincpp
- ентусиаст
-