Заплати в София, митове и реалност.
Модератор: Общи модератори
Re: Заплати в София, митове и реалност.
alx написа:520i написа:Мениджера на DHL в България, взима чисто 60 000лв на месец заплата. Това без бонусите.
Колко са те, идея си нямам, но за заплатата съм 10000% сигурен.
такова положение няма.
Какво положение няма? Че не му е толкова заплатата? Със сигурност му е толкова. На DSV Road изпълнителния директор взима 25к, а на NTG взима 20, но му плащат и наема на една страхотна къща в Бояна + лизинга на чисто нов Ланд круизер

за щастие, в социалистическа европа такива високи позиции обикновено им се знаят заплатите
изпълнителния директор на dhl някой си майк пара прави $557.800 преди данъци на година (базова+ бонуси)... това е $46500 на месец преди данъците. след данъците сигурно е 20-30% надолу каквито и данъчни игри да играе.
но аз съм сигурен, че изпълнителния директор на дхл за българия прави и той горе долу толкова
четете бе хора...
изпълнителния директор на dhl някой си майк пара прави $557.800 преди данъци на година (базова+ бонуси)... това е $46500 на месец преди данъците. след данъците сигурно е 20-30% надолу каквито и данъчни игри да играе.
но аз съм сигурен, че изпълнителния директор на дхл за българия прави и той горе долу толкова

четете бе хора...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- K_Ilkov
- старши СПАМ ентусиаст
-
- Кара: е30 чат-пат
- Мечтае да кара: варел
- Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40
alx написа:изпълнителния директор на дхл за българия
Писах му ЛС, за всеки случай ако не е видял темата, да влезе и да каже колко взима

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.
...
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
alx написа:...
защо спориш с мен по тема, на която сме на едно мнение хаха.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
Пичове.Не в заплата е тайната,а в комисиона.Дай ми на мен 10% от правилните сделки и хич ама не ме грее дали ще влязе тоя месец заплатата или след 3 месеца.
Ма на данъчните им дреме де.
Ма на данъчните им дреме де.

- Сондьора
- ентусиаст
-
- Кара: E36 M52b20 Touring
Пълни глупости са тва, че мениджър на дадена компания ("клон"), не взима по-големи пари от мениджър в майката... примерно Ексон (Ессо)...Всеки мениджър в Ангола взима повече (+ че е такс фрии) от клатикуреца в Хюстън....
п.п. По назад имаше статистика за заплати на директори в БГ...така е
..ма за тия пари негрите бършат резбите 
п.п. По назад имаше статистика за заплати на директори в БГ...така е

- FaceOff
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: колело
alx написа:за щастие, в социалистическа европа такива високи позиции обикновено им се знаят заплатите
четете бе хора...
Тоя гОркия, да си Фърли дипломата..
Преди години, първия мандат на Бойко, ако не се лъжа, бяха излезли едни списъци на държавни служители с по 10-15-20К заплати.. Та се биеше Бойко в гърдите - Това е недупостимо! Моята заплата трябва да е най-високата в държавния сектор!.. бля бля.. По същото време на шефа на една държавна болница (където Бойко се лекуваше) му превеждаха 60К заплата на месец по банковата сметка!

520i написа:Мениджера на DHL в България, взима чисто 60 000лв на месец заплата. Това без бонусите.
Не е вярно. Казвам ти го като човек от кухнята. Бруто взима 10к евра. Увеличение 2-8% на годишна база, в зависимост от пърформънса и постигането на таргетите, които са много тегави.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
smamf написа:520i написа:Мениджера на DHL в България, взима чисто 60 000лв на месец заплата. Това без бонусите.
Не е вярно. Казвам ти го като човек от кухнята. Бруто взима 10к евра. Увеличение 2-8% на годишна база, в зависимост от пърформънса и постигането на таргетите, които са много тегави.
на този господин заплатата му не е обявена така, че не зная точната цифра, но в glassdoor някой от изпълнителните директори на клон на дхл си е написал заплатата и тя е около $60к на година. не зная за коя държава е, но силно подозирам, че за родината цифрата не е много по-различна. разбира се може и да бъркам.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
alx написа:smamf написа:520i написа:Мениджера на DHL в България, взима чисто 60 000лв на месец заплата. Това без бонусите.
на този господин заплатата му не е обявена така, че не зная точната цифра, но в glassdoor някой от изпълнителните директори на клон на дхл си е написал заплатата и тя е около $60к на година. не зная за коя държава е, но силно подозирам, че за родината цифрата не е много по-различна. разбира се може и да бъркам.
DHL е разделен на клъстъри по държави, има и пей грейдове. В различните клъстъри има тотално различни условия. Кънтри мениджърите в Западна Европа взимат доста по-сериозни кинти от тези в Източна. Затова и заплатите са тайна (нямаш право да коментираш и споделяш).
Да не говорим, че един мениджър второ ниво след кънтрито (например оперативен или сейлс и маркетинг) в Унгария, например, е един пей грейд по-високо от кънтри мениджъра в България. Това се транслира и в по-хубава служебна кола и други екстри.
smamf написа:alx написа:smamf написа:520i написа:Мениджера на DHL в България, взима чисто 60 000лв на месец заплата. Това без бонусите.
DHL е разделен на клъстъри по държави, има и пей грейдове. В различните клъстъри има тотално различни условия. Кънтри мениджърите в Западна Европа взимат доста по-сериозни кинти от тези в Източна. Затова и заплатите са тайна (нямаш право да коментираш и споделяш).
Да не говорим, че един мениджър второ ниво след кънтрито (например оперативен или сейлс и маркетинг) в Унгария, например, е един пей грейд по-високо от кънтри мениджъра в България. Това се транслира и в по-хубава служебна кола и други екстри.
о, съгласен. така е в повечето големи компании- включително и в моята. затова и казах, че не мога да коментирам убедително, но от това което знам как се движат заплатите в родината си мисля, че не съм далече от истината...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
Здравейте.
Горе долу какви пари взима джуниър(0-2 години опит) уеб програмист в София/Пловдив ?
Повече се интересувам за София, защото там има повече работни места.
Поздрави!
Горе долу какви пари взима джуниър(0-2 години опит) уеб програмист в София/Пловдив ?
Поздрави!
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Баси...дайте и ние да зимаме над 2500 чисти бре..въй, въй
Хм,хм...
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Kurtov написа:Здравейте.
Поздрави!
0-2 Години.... никой не може да ти каже...... за това време се учи много, все едно кажи ми колко заплата взима в София човек който може да подава духли- да зида сам стени и шпаклова .....
Моджо написа:Баси...дайте и ние да зимаме над 2500 чисти бре..въй, въй
Ми айде де, никой не те е спрял. Ставаш програмист, работиш няколко години, ставш синиър и взимаш толкова, та даже и повече.

Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.