Проблем с еърбеговете при Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с еърбеговете при Е46
Пуснали са отзив на автомобили, продадени между Януари 1998г и Декември 2000г. На някои от тях е монтиран едностепенен пиро-патрон NADI. Имало съмнение, че с годините щял да се разхерметизира. Щели да го подменят безплатно. Ако имате съмнение, проверете при близкия дилър.
Re: Проблем с еърбеговете при Е46
Интересно, че тези не посочват такава кампания:
https://bmw-autobavaria.bg/current-technical-campaigns
В момента в щатите върви поне една кампания и за двустепенните еърбегове, но пак няма нищо за Е46 в списъка на Ауто Бавария. Преди няколко седмици им пратих запитване за моята кола (която е с двустепенен) и са ми отговорили на 5 Февруари, че за моята кола няма.
https://bmw-autobavaria.bg/current-technical-campaigns
В момента в щатите върви поне една кампания и за двустепенните еърбегове, но пак няма нищо за Е46 в списъка на Ауто Бавария. Преди няколко седмици им пратих запитване за моята кола (която е с двустепенен) и са ми отговорили на 5 Февруари, че за моята кола няма.
Трябва да се провери пo VIN. Понеже са минали двадесетина години, колите може да са навсякъде по Европа.
- dr.peshev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i и Карбонова М-ка с педали!
- Мечтае да кара: M3
Сервизната акция тече от години!
Takata
Takata

- Драгослав
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46XI / W164
Моята кола е 2002г. и в дару кар ми смениха еърбега във волана и пасажерския напълно безплатно преди около 3-4години.
- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Да, акцията наистина е от години, аз даже бях срещал и тема в форума за нея . Закарах им(в дарукар) 3 е46-ци, на всички смениха пасажерския бег, на някои и този на волана. Искат снимка на волата за да видят с какъв бег е и да проверят за наличност.
"продадени между Януари 1998г и Декември 2000г"
Това абсолютно НЕ е така, на 2004 ,2003 също са сменяли айрбеци.
"продадени между Януари 1998г и Декември 2000г"
Това абсолютно НЕ е така, на 2004 ,2003 също са сменяли айрбеци.
Последна промяна ivanski_2 на 17 Фев 2020, 10:44, променена общо 1 път
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

- vladi_totev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: магистратура
Акцията я има от години. Има я и в Ауто бавария. Важи за Е46 бег на волана и пасажерски бег, както и за Е39 ако е с фейсов М-tech волан. Преди 2 години ходих и го преоверяват дали е на TAKATA ( японски бег) - ако е такъв го сменят с нов немски.
Може просто да е бил проблем при модела и да ги викат един по един. Дойде ми съобщение по мейла за коли по това време и този вид "патрон".
8 мнения
• Страница 1 от 1