Проблем със спирачките?!?
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Re: Проблем със спирачките?!?
На вътрешната страна на сервото има гофре и то просто излиза понякога. От него свирука и от там бяга вакуума. Намества се лесно, без да се вади сервото
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
От проблем със сервото или маркуча му педалът ще е твърд и ще спира трудно, но няма да потъва. За мен потъващ педал, който достига нормалния си ход след няколко напомпвания си е симптом на проблем с главния спирачен цилиндър.
Никой не мое ма връне на селу!
saleen написа:От проблем със сервото или маркуча му педалът ще е твърд и ще спира трудно, но няма да потъва. За мен потъващ педал, който достига нормалния си ход след няколко напомпвания си е симптом на проблем с главния спирачен цилиндър.
Точно това е проблемът колега!
Гумички или главен спирачен цилиндър са за смяна.
Не карайте така,че в един момент и с припомпване ще сте на шейна, а не на автомобил! Опасно е!!!
Benord написа:saleen написа:От проблем със сервото или маркуча му педалът ще е твърд и ще спира трудно, но няма да потъва. За мен потъващ педал, който достига нормалния си ход след няколко напомпвания си е симптом на проблем с главния спирачен цилиндър.
Точно това е проблемът колега!
Гумички или главен спирачен цилиндър са за смяна.
Не карайте така,че в един момент и с припомпване ще сте на шейна, а не на автомобил! Опасно е!!!
Благодаря!
Може ли да ме напътите къде се намира този главен спирачен цилиндър на BMW e46 330xd ?
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Всъщност наистина най-вероятния заподозрян е точно главния спирачен цилиндър както го наричате, тоест спирачната помпа. Не прочетох внимателно по-ранните постове, а се хванах за свирукането. Но нищо не пречи да съществуват и двата проблема заедно, загуба на вакуум(свирукане) и кофти сп. помпа.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2