Бонус малус от догодина?
Модератор: Общи модератори
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i мнооо убаво )))
- Мечтае да кара: Еххх...
- Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.
Re: Бонус малус от догодина?
А врявата е, и с това приключвам, че ако го приемат до 2 години 90% от пишещите тук ще са на 400% Фалос.
Бум бум, за олигофренията н18, която е къде къде по-страшна нема думица, ма за нещо толкова естествено като да си плащаш за своеволия-рев.
Бум бум, за олигофренията н18, която е къде къде по-страшна нема думица, ма за нещо толкова естествено като да си плащаш за своеволия-рев.
Хм,хм...
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Системата е така замислена, че всички да хванат фалоса. Не знам защо си мислиш, че ти ще си изключение. Казвал съм го и преди, ако заредят един AI в кола и му налеят ЗДвП и той ще прави нарушения тук. Просто толкова са объркани нещата на пътя.
TNT написа:BMW_POWER написа:Защо правиш отчаян опит за заяждане? Оттук до Ванкувър (4400km) ограничението в 100км/ч. Сто километра в час. Една лента, пет ленти, това е.
А на колко места има "забравени знаци" по пътя и веднага след знака полицай с камера ? Как пък на извънградски път един път не са застанали, където е 90км/ч, а все са 5 метра след знак "60" ?
.
Има неща, които трябва да се видят. Започва се ремонт и се слагат знаци 60 или 80. Няма никой на пътя, те стоят. Бачкаторите имат две седмици ваканция лятото, стоят. И стоят, докато не им потрябват някъде другаде. 100км е макс. По принцип до 120 не се заяждат. Но реши ли, 101км струват $95.
Когато имаш "точки", шофьорската ти книжка става по-скъпа. Не съм гледал скоро. Май махаха 2т на година. Та иначе казано, застрахователи, полиция и община са в една система. Няма да платиш тикет единствено, ако е отменен от съда. Давност, расте и има лихви.
Наистина не искаш да знаеш какво е. Аз отивам в Монреал единствено, ако нямам друг избор. Това с паркингите е смешен плач.
Моджо написа:Всеки ден карам по мин 70 км, спазващите ограничения са под 1%..
И какво стана, беше свидетел на 99% катастрофи, или те заболя зъб, или ти умря котката?
Тия ограничения са от времето на москвичи и трабанти, съобразени с възможностите на тогавашните автомобили. Ще ти дам пример - опасен завой, ограничение 60 - е, аз го вземам с 90 и кафето на таблото не мръдва. Да почна да го спазвам ли, щот по твоите критерии съм джигит?
Моджо написа:ще останат за ремонти, нови ЗНАЦИ... и подобни.
Масов проблем са обратните виражи. Забелязъл съм, на 3-4 точки от моя маршрут, постоянно се изсипва някой, а превантивните мерки са ограничения, камери, светлоотразители, двойни мантинели, но не и да оправят шибания вираж. За такива ремонти ли да им давам пари?
Първо да измислят закон за тъпотията, че тъпакът не може да назначава още по-тъпите, да създават най-тъпата инфраструктура и после да те сочат с пръст и да ти лепят етикети.
Последна промяна stean на 22 Ное 2019, 12:17, променена общо 1 път
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ако искаш да ти направят специални знаци само за теб и твоята кола, ко ша кажеш? И за камионите отделни.
Може и с 200 да може да вземеш завоя, ама знака е за всички, даже и за тия с лади и москвичи. Интересно пък защо същите тия знаци ги има в страни, дето не са виждали лада и москвич. Та хич не ми обяснявай.
Може и с 200 да може да вземеш завоя, ама знака е за всички, даже и за тия с лади и москвичи. Интересно пък защо същите тия знаци ги има в страни, дето не са виждали лада и москвич. Та хич не ми обяснявай.
Хм,хм...
- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Моджо написа:Да се събират повече пари не е непременно лошо. Аз и тол системата я чакам ма неколко кресльовци я спират.
Съгласен съм да нямам бонус, ма сичко тарикати да имат голем Фалос.
Т'ва малко шопски манталитет идва, Моджо - не искам на мен да ми е добре, искам на Вуте да му е зле.

К'ви кресльовци - тия са толкова некадърни, че цяла година едни винетки не могат да съберат, ти тол такси искаш

Ubi dubium, ibi libertas
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Ми я съм у шопско)) прихващам от местните. Мислех сам да го напиша тва за Вуте, ама го оставих да се сети някой. Браво от мен имаш.
Хм,хм...
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
- Моджо
- кандидат ентусиаст
-
Добре, като го въведат ще ви снимам всяка година полицата и пак ще си говорим.
Хм,хм...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Искрено се надявам фалоса да стане не 3к, а 7-8 поне. Белким тоя народ се събуди най-накрая.
Иначе в конкретната конфигурация съм твърдо ЗА- нали искахте високи глоби и борба с джигитите. Нали за да св получи нещо, трябва да си платиш преди това. Ето ви ги, яжте сега
Иначе в конкретната конфигурация съм твърдо ЗА- нали искахте високи глоби и борба с джигитите. Нали за да св получи нещо, трябва да си платиш преди това. Ето ви ги, яжте сега

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е то ако стане по 7-8к гражданската вече няма да има нужда от канадски и уса емиграция , те нещата ще са като там и няма нужда човек да ходи на другия край на света . Всичко ще си е като в "белите " страни , караш си колата и палиш свещ върху таблото да не те срещне мечка 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Ами, четейки темата назад, както и тая за джигитите останах с впечатлението, че точно това се иска. Ето, получихме го. Сега какъв е проблема?
- ID A
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E83 M57T2
- Мечтае да кара: фърчило
Голям го вадите, ама слагате пак каруцата пред коня. Както каза колега от Шкода форума, "като ми кажат 3000+, ще карам без...". Та като масово фалоса стане 3,5 или 7 хиляди и ще гледате как всички ще карат без ГО. То и сега има голяма вероятност когато го въведат при БГ манталитета, директно да бягат за да не им скочи ГО.
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Аз съм да го направят и 10000 лева на година!!!!! Писна ми всеки ден от някакви малоумници в София, дето си мислят, че половината столица работи за тях, а другата съжалява, че не работи и могат да карат, както си искат. Караш като малоумник, резвам ти една броня, като се пререждаш, пък после си плащаш гражданската, ако можеш. Ако не можеш, хващай се за палците и с градския!!! Дей_ба и малоумнците!!!! 
Това пък още повече искам да се случи. Ще останат и без коли в движение неандерталците

ID A написа: "като ми кажат 3000+, ще карам без...". Та като масово фалоса стане 3,5 или 7 хиляди и ще гледате как всички ще карат без ГО..
Това пък още повече искам да се случи. Ще останат и без коли в движение неандерталците

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
ID A написа:Голям го вадите, ама слагате пак каруцата пред коня. Както каза колега от Шкода форума, "като ми кажат 3000+, ще карам без...". Та като масово фалоса стане 3,5 или 7 хиляди и ще гледате как всички ще карат без ГО. То и сега има голяма вероятност когато го въведат при БГ манталитета, директно да бягат за да не им скочи ГО.
Прави ли ви впечатление колко камери се появиха в последно време по пътищата, дали няма да следят и за ГО, как мислите

Иво е прав, сега като, рипнат всички ще излезне ББ и ще каже искате по чист въздух, по малко трафик, ето за Вас го правя.
Съгласен съм с мярката, само не с това за служебните коли, но предполагам ще го променят за да избегнат големите протести

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3