Нечувана тема...:)

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: m52 e36
Мечтае да кара: е38 ;)
Детайли за колата: е36

Мнение от t0sh » 18 Яну 2007, 17:13

то остана ли какво да добавя, освен че хотели и терени има, но понякога си е тръпка или спешно :mhihi:

аз на купето съм му хвърлил око, какво ли ще стане ако падна задните седалки - там става около 2 метра дълго за лягане с багажника, ма само странично че май е тясно нагоре... някой да е пробвал? или да слагам одеяло в багажника и да разбирам сам :mhihi:

п.с. в седан без да лягат тотално напред предните седалки, не ви завиждам да сте на задните...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pesho » 18 Яну 2007, 17:32

:OT:

Все повече започвам да си обичам Е34 ката :mhihi: :mhihi: :mhihi:

главен сектант :)
Аватар
Кара: E36 325i
Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

Мнение от WeiSTD » 21 Яну 2007, 13:46

190см съм . . . ако не е Е32 или Е38, карам към вкъщи и така.

В Е28цата тръгнаха да ми въртат един път свирка . . . докато карам, и да го еба и в каръка тръгна неква патрулка след мен. . . :evil:
БИАД Авто-Пазар Тийм

You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
Мечтае да кара: E30 M5 :)

Re: .............

Мнение от BMWIKTOR » 21 Яну 2007, 14:10

Тоо Cool написа:Tvrr, брат за задната седалка на купето е пефектно твойто предложение, само че там е доста по-удобно! Буташ максимално напред седалките, буташ облегалките напред и отзад става цяла спалня! Е, това е при положение, че не си некой мазен 140кг. левент и че девойката е до 53 кг. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Пак си седиш, а тя върху тебе, друг вариант е т.нар задна прашка :lol: :lol: :lol: -също се практикува напълно успешно на задната седалка на купето...., а като е топло времето предния капак върши страхотна работа (тук отново напомям, че девойката трябва да е до 53кг..... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ilinka_loves_BMW » 21 Яну 2007, 15:53

WeiSTD написа:
В Е28цата тръгнаха да ми въртат един път свирка . . . докато карам, и да го еба и в каръка тръгна неква патрулка след мен. . . :evil:

:mhihi: :mhihi: Ей това се казва каръкщина !
Свирки колега никога в движение,че иначе стават и инциденти :uups:
BMW-THE LIFE STYLE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

В тишината алкохолна пак от спомени съм болна!Искам да не оздравея в нащо вчера да живея-там където бях щастлива и усещах,че съм жива!
Нищо ли не бях за тебе,както казваш днес на всички или те боли за мене и не спря да ме обичаш!

Предишна

Назад към Извън Темата