Прах в купето
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Прах в купето
Здравейте колеги,
Имам следния проблем: когато мина през някой не асфалтиран път в купето винаги влиза много прахоляк и не мога да разбера от къде. Най-вероятно е някъде от багажника, защото праха там е много и постоянно се налага да го чистя. Искам да питам да не би да има някъде някое уплътнение, което с времето да се е скъсало и да пропуска прах? Моля някой ако е имал такъв проблем и е намерил решение да ми сподели, ще бъда благодарен. Колата е Е46 330D 2003г.
Имам следния проблем: когато мина през някой не асфалтиран път в купето винаги влиза много прахоляк и не мога да разбера от къде. Най-вероятно е някъде от багажника, защото праха там е много и постоянно се налага да го чистя. Искам да питам да не би да има някъде някое уплътнение, което с времето да се е скъсало и да пропуска прах? Моля някой ако е имал такъв проблем и е намерил решение да ми сподели, ще бъда благодарен. Колата е Е46 330D 2003г.
- zoomer
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328iT 88' e46 328Ci
- Мечтае да кара: e24 M635CSI
Re: Прах в купето
под задната броня имаш едни клапи за вентилация, които трябва да са еднопосочни, с времето еднопосочните клапи се разпадат и влиза прахоляк от там. Махни си страничните кори в багажника и ще ги видиш. Най-вероятно проблема ти е от тях
Re: Прах в купето
Да, видях ги...имало е някакви гуми и те са се разпаднали. Най-вероятно е от там, защото са дзейнали големи дупки. Благодаря за помоща. 

3 мнения
• Страница 1 от 1