БМВ е46 проблем с паленето.

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

БМВ е46 проблем с паленето.

Мнение от Blueonez1 » 03 Авг 2019, 13:28

Здравейте на всички, нов съм като цяло е този сайт. Главно го посещавам за да може някой да ми предложите някаква идея, от какво е възможно моето e46 320d да не пали. Значи закачихме го на компютър и не показа абсолютно никакви грешки. Не знам какво може да му е. Пали с тикане, и като запали един път след това долу горе за 1 час пали без никакви проблеми. Сега ще гледам да видим датчика на колановия вал и после най вероятно ще погледнем дали връща нафта. Но ако някой е имал подобен проблем и може да ме насочи към това какво му е ще съм много благодарен.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring 320d 04'

Re: БМВ е46 проблем с паленето.

Мнение от PaLMaL » 06 Авг 2019, 22:15

136 или 150 е ?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e61 530d LCI
Мечтае да кара: X6 M50d

Re: БМВ е46 проблем с паленето.

Мнение от banan4i » 13 Авг 2019, 15:55

Blueonez1 написа:Здравейте на всички, нов съм като цяло е този сайт. Главно го посещавам за да може някой да ми предложите някаква идея, от какво е възможно моето e46 320d да не пали. Значи закачихме го на компютър и не показа абсолютно никакви грешки. Не знам какво може да му е. Пали с тикане, и като запали един път след това долу горе за 1 час пали без никакви проблеми. Сега ще гледам да видим датчика на колановия вал и после най вероятно ще погледнем дали връща нафта. Но ако някой е имал подобен проблем и може да ме насочи към това какво му е ще съм много благодарен.

Когато взех моята, имаше проблем с паленето - понякога палеше ОК, понякога палеше от 2 път. От сервиз ми казаха, че скоро ще спре да пали изобщо и трябва да се смени горивната помпа под шофьорската седалка. Оказаха се прави и една вечер колата не запали и се наложи да я репатрират до сервиза. Разбира се може и да е от друго. Като дадеш контакт и не запали, преди това чува ли се помпата?

Назад към E46