Въпрос за климатик
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- NGneer4eto
- ентусиаст
-
- Кара: Е90 330d
- Мечтае да кара: по Аутобан
- Детайли за колата: снегорин
Re: Въпрос
swetlioo написа:Колеги, моля ви, дайте някакво мнение, колата взе да става по-зле, а на живи данни, стойностите са в почти перфектни норми. От сутринта, започна и без климатик да придърпва съвсеееем леко и сякаш да няма мощност.
Мисля че при датчик колянов вал имаше подобни симптоми и не отчита грешка. Обикновено е свързано с гаснене в движение,но мисля, имаше случаи и без гаснене. Климатика не трябва да спира в движение със 100км/ч. Имаше и тема за проблеми с кабелите на дюзите. не изключвай тази вероятност.
Re: Въпрос
Последните дни навъртях 600 км извънградско.
Последно
когато колата е с включен климатик, придърпва в оборотите след 2000 до към 3300, предимно при изкачване, ако е много жега и на по-ниски обороти го прави и на равно.
С изключен климатик нямам никакви проблеми.
Ако е с дюзи и кабели, би ли се повлияло от работата на климатика? На живи данни, няма отклонения но, не съм и я гледал под такъв товар извън града.
Последно
когато колата е с включен климатик, придърпва в оборотите след 2000 до към 3300, предимно при изкачване, ако е много жега и на по-ниски обороти го прави и на равно.
С изключен климатик нямам никакви проблеми.
Ако е с дюзи и кабели, би ли се повлияло от работата на климатика? На живи данни, няма отклонения но, не съм и я гледал под такъв товар извън града.
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2