BMW 1 series и с три врати
Модератор: Общи модератори
MaXimal написа:Turturelo я ти като по-запознат ми обясни каква е разликата между 1 серия с 3 врати и 1 серия купеАвтобилд пишат, че посредата на годината ще излезне 1 серия с 3 врати, а в края на годината купе
на AutoBild им прати специални поздрави с датите на излизане на новите автомобили

не знам защо се притесняваш от S3 .. по принцип 130i е директен конкурент на S3. Двете коли са с почти еднакви показатели. Засега няма да има 135i, просто новия 3 литров мотор е малко по-силен от стария.
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
това вече искам да го видя... представям си нещо като астра седан
много ми е любопитно какво ще представлява.

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
Нека да приемем че има женски коли, ама кво тогава му е женското на тва бмв 1400кг 200 коня ?
и лек офтопик ако позволите : тая квалификация мъжка кола - женска кола я има само в България и може би в съседните ни страни.
135i според мен няма смисъл, ще се получи нещо като 335i без багажник. Олекотяване и трябва на тая колица за да се превърне в перфекния хот хечбек. Каквото и да си говорим 200коня на 1200кг >>> 250коня на 1500кг
и лек офтопик ако позволите : тая квалификация мъжка кола - женска кола я има само в България и може би в съседните ни страни.
135i според мен няма смисъл, ще се получи нещо като 335i без багажник. Олекотяване и трябва на тая колица за да се превърне в перфекния хот хечбек. Каквото и да си говорим 200коня на 1200кг >>> 250коня на 1500кг
- Ivan Petrov
- Скрапчо
-
- Кара: конджул
На мен Е87 ми харесва и то много, особено 2 врати, и BMW си остава единсвената марката на която всички коли ми харесват супер много ( може и да съм сектант а и не го крия това
) , относно новите коли съм се изказвал вече но пак ще си позволя да го направя, като предварително се извинявам за офф топика

Ivan Petrov написа:Аз преди време когато излезна новата петица я плюех много, но от скоро започна да ми харесва! Свикнали сме с акуловия дизаин и си го обичаме но не можем вечно да караме с него, просто Бенгъл има един вид поглед в бъдещето и коли които тои е направил започват да ми харесват едва след няколко месеца, незнам дали не мога да свикна с тях веднага или не мога да проумея гения на Бенгъл веднага![]()
Аз лично дизаина на BMW го деля на 3 части
I - Акулите
II - преходния дизаин, това е дизаина които колите между акулите и бенгъл получават: Е36, Е38, Е31
III - Бенгъл
- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
хм, би ли си купил розова нисан микра кабрио или новата костенурка? има си такова пазарно разделение, разбира се. 

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Vicho sorry не съм искал да те засегна, явно съм те разбрал погрешно
Гледам тая с багажник и някак си по не ми харесва от 3 вратата. Явно си има значение една кола първоначално като каква е създадена. Имам чувството че 1ка с багажник е толкова скалъпено колкото 3ка без (компакт). А това за 20 те хиляди за е46 или 60те хиляди за е90 изобщо не съм съгласен, става въпрос за коренно различна сума пари независимо дали е на лизинг или не. Също не мисля че 1 е женска кола - истинско БМВ си е. Между другото познавам Голф маняк, който отскоро е вече 1ка маняк, а това е важното да се печелят почитатели на марката - той не ще и да погледне е30
както и баща ми - разправя че му е писнало по социализма да гледа Лади и Фиати полски с което не искам никого да засегна, аз лично считам е30 за страхотна СТАРА кола която за времето си е била недостижима но вече си е история както и моята между другото
А и приликата между е46 и е90 не е по-голяма от тая между е36 и е46 така че ако тръгнем в тоя ред на мисли може да караме и е36 вместо е90 ( което лично аз и правя но не поради лошо зрение а поради не дотам високи доходи ).

Гледам тая с багажник и някак си по не ми харесва от 3 вратата. Явно си има значение една кола първоначално като каква е създадена. Имам чувството че 1ка с багажник е толкова скалъпено колкото 3ка без (компакт). А това за 20 те хиляди за е46 или 60те хиляди за е90 изобщо не съм съгласен, става въпрос за коренно различна сума пари независимо дали е на лизинг или не. Също не мисля че 1 е женска кола - истинско БМВ си е. Между другото познавам Голф маняк, който отскоро е вече 1ка маняк, а това е важното да се печелят почитатели на марката - той не ще и да погледне е30

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Майерс написа:...
Мнението на Майерс почти няма да го коментирам. Искам само да го питам: откъде аджеба видя ЛОГИКА-та МИ, че всички млади трябвало да карат е30 и е12 и други 20++ годишни коли. Явно си я изсмука от пръстити. А това дали ти е писнало да четеш, ми не чети ве брат, някой да ти е сложил нож на врата и да ти вика "чети, чети да ти е гадно". Ама, че хора. Колкото до 130и-то, някъде да съм написал нещо лошо за двигателите, напротив, те са превъзходни, ДИЗАЙНА не ми допада, не, че на някой от БМВ АГ му пука. Пък и по-хубав немога да измисля, за това е по-добре да си мълча.

vitamincpp написа:Vicho sorry не съм искал да те засегна, явно съм те разбрал погрешно![]()
...
Бате, въобще не си ме засегнал. Аз не се засягам толкова лесно. С изключения де. Колкото до покупката, разликата в сумата е голяма, но който има 20к накуп, няма да са му проблем 1,5к на месец лизинг и винаги ще го предпочете. Така ли се събират 20 бона?!?

А сега на всички ще обесня какво е женска кола
това е автомобил харесван и купуван предимно от жени или техните съпрузи и богати татковци, а именно
1-ва серия
Форд КА
Голфчета
Алфички
За МЕН, това е женски автомобил и всичките изброени по-горе са ЖЕСНКИ, т.е. грозни на външен вид или някак си извратени, че да ги харесват жените.
Максимал - за задното, аре молим ти се. Хващам бас, че 9,5 от 10 жени шофьори няма да разберат БМВ-то с задно ли или с предно с 10-15 мин каране.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible