Обезкосмяване

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е36 318i
Мечтае да кара: На челна стойка.
Детайли за колата: И умишлено надрана пак е красива.

Re: Обезкосмяване

Мнение от ceco_kd » 03 Юли 2019, 21:41

Аз се обезкостявам по гърдите, корема и подмишниците с на жена ми епилатора. За онова нещо с мандрахулите ползвам машинката си за подстригване. Като нея я ползвам и за брадата.

Изпратено от моят Redmi 4 с помощта на Tapatalk
Карам бавно! Стигам Бързо!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 10 Юли 2019, 21:38

Обезкосмен или не , важното да ти е добре :mhihi:
maan.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320i мнооо убаво )))
Мечтае да кара: Еххх...
Детайли за колата: e46, седан, M52,2000 cm3,150 Hp.

Мнение от Моджо » 11 Юли 2019, 19:50

Изображение
Хм,хм...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 12 Юли 2019, 9:59

Една вежда , мечтата на всяко куче със тривиалните две вежди :mhihi:
https://www.boredpanda.com/funny-dogs-with-eyebrows/
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 26 Сеп 2024, 21:07

Колегите, които се обескосмявате. Моля Ви за малко ъпдейт по темата за епилацията!
За сефте ми е, минал съм се с тример на 1мм, но от скоро съм ерген, няма как да получа помощ от жена!(все пак получих помощ от жена- фризьорката ми каза, че съм нелеп и в 21в мъжете се бръснат :mhihi: )
При мен трябва епилация навсякъде, защото Чубака изглежда като женчо в сравение с мен преди да се мина с тример! :mhihi: :mhihi: :mhihi:
и тъй като съм мързелив, ще ходя на някакъв козметичен салон, само че какъв тип епилация да ми направят? Кой метод държи по-дълго, с кой метод няма да пищя като момиченце!?... :mhihi:
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Сеат Толедо 1.8 20V AGN
Мечтае да кара: Елинор :)

Мнение от Ивайло Димов » 26 Сеп 2024, 21:16

После що има тема"Мъжете -изчезващ вид " :ok:

кандидат ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Focus,Opel Monza/Senator,MX5 nb

Мнение от немо » 26 Сеп 2024, 21:31

Ивайло Димов написа:После що има тема"Мъжете -изчезващ вид " :ok:

:OT: "Дебелашка шега" знаеш ли какво е ? :winky:
Шофирането е превантивен анализ на това,което може да се случи на пътя....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 26 Сеп 2024, 21:32

Тва да си като Чубака не те прави да си мъж :mhihi:
иначе по темата:..дреме ти ,лятото вече минА,догодина пак :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 530iA Touring
Мечтае да кара: e3-е39
Детайли за колата: 2001

Мнение от dankata » 26 Сеп 2024, 22:10

Палиш долу на глезена, плюнчиш палеца и показалеца и гасиш с тях като стигне до врата.
Нагоре вече с тримера :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 26 Сеп 2024, 22:13

Grozdanoff написа:ще ходя на някакъв козметичен салон, само че какъв тип епилация да ми направят? Кой метод държи по-дълго, с кой метод няма да пищя като момиченце!?... :mhihi:

Путин не одобрява това...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i
Мечтае да кара: E39 ALPINA B10

Мнение от Grozdanoff » 26 Сеп 2024, 22:26

Ми много забавно ама... тея които сте много "мъжкари" да се бръснете- млада гола жена няма да видите!
Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат :winky:
Пък може и да съм "мека китка", откъде да знаеш... попринцип педалите знаете ли кои ги осъжда най-много?!...
Ще питам в БГМама, защото там бръснатите мъже са ок!
alx написа:Маратона април го избягах грубо за 3 часа което за аматьор като мене хич не е зле- рова е квалификационно време на две възрастови групи под моята. Висок съм малко над 180см и тежа 82кг сутрин… пиша ги тези неща щото явно нещо правя вярно :)

Потребител
Аватар
Кара: F90
Мечтае да кара: 507

Мнение от Spunky » 26 Сеп 2024, 23:58

Grozdanoff написа:Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат :winky:

Само това ше е. С нетърпение чакам резултатите след процедурите.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Jordana » 27 Сеп 2024, 6:44

Окосмяването тип Буги Барабата може да създава дискомфорт лятото , но за зимата си е топ фичър . Вместо да се бори човек с природата по добре да стимулира по бързото обрастване с тая естествена термо изолация . В студените зимни нощи меката топлина която създава този натурален материал ще стопи ледовете между двамата влюбени . :ok:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: както може
Мечтае да кара: както не може...
Детайли за колата: от миналия век

Мнение от drago_pavlov » 27 Сеп 2024, 7:24

Spunky написа:
Grozdanoff написа:Щото мен ме светнаха защо най-младите само ме гледат ама не ми пускат :winky:

Само това ше е. С нетърпение чакам резултатите след процедурите.

Визията на Шрек и акъла на 13 годишен фен на Възраждане не са никакъв проблем... Маха космите и вече ще го гледат като Брад Пит и Ален Делон :mhihi:
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 27 Сеп 2024, 8:29

Аз няма да се шегувам, да едно време 90-те си бръснех краката заради колоезденето, после така ми остана като ученик и заради баскетбола. След това нищо освен оная си работа от време на време не бръсна с машинка за подстригване и подмишниците като реша, че са обрасли. :mhihi: :mhihi: :mhihi: Ама това, че не пускали щото имаш някой косъм...е толкова вярно, колкото е вярно, че и на днешната мода с бради пускат щото...имал брада. :mhihi: Някакви безумни стереотипи. Тая фризьорка като предпочита мъж без един косъм си е неин вкус и нищо повече. Плюс това аз ако имам сервиз и ремъка ти се сменя на 100-150000, аз ще ти кажа, че е хубаво на 60 да го сменяш, може и на 40 за всеки случай. :mhihi: Тя и да не обезкосмява тази, пак е в бранша с космите. :mhihi: Чакам да отмине и тая мода после да ви се смея искрено как ще си накъдряте космите по краката защото ще се харесват повече. :mhihi: Както сега ги гледам с тия бради и се чудя ако има кажат, че е модерно да имаш лайно на лицето, дали ще си сложат? :dunno: Ама наистина се чудя, не се базикам.

П.п: Нямам нищо против това някой да се епилира, парфюмира, нито да има брада, нито да си сложи обеца на оная работа или носа, татуировка или каквото и да е подобно, стига да не ми говори клиширано как това е яко. Сигурно е яко за някой. Ама да не забравяме, че пак за някой е яко да се надупи някой и друг да му го вкара. Та бъдете свободни, ама не се водете по клишета. :ok: Или ако искате се водете, ама не папагалствайте как нещо е така защото някой друг го мисли. Хората сме...разнообразни и за всеки влак си има достатъчно пътници.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата