Гърция готви солени глоби за шофьорите нарушители
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
Space написа:t_andonov написа:без ченгета не става просто добре е да присъстват но да не се натрапват
Абсолютно съм съглсаен с теб! Само че винаги се натрпват!Да не говорим за селския им маниер да ти се крият по храстите като партизани и да ти изкачат в последния момент с хранилката! Аз за тва имам параноя вече от тях и -10 точки в книжката! Апропо не съм рецидивист. Просто ме скъсаха от малоумни актове миналата година вкл. и ми вдигнаха колата няколко пъти! Сега някои ще кажат, че пак не спазвам правилника но половината от тия неща си бяха чисто заяждане!!!!! Мразим куките и ще продължавам да го правя докато аз не умра или тях не ги закрият
ееее най после някой мислещ реално

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
верно е, че няма присъствие като тука, но в чужбина културата на шофьорите е съвсем различна
тука ако няма присъствие на
погребалните агенцй ще забогатеят доста 

- bmwfena
- БМВманиачения
-
тук си прав ама има и шофьори с култура и те си патят
и аз някой път съм културен и ме работят пак ченгелаците

Stanchev написа:верно е, че няма присъствие като тука, но в чужбина културата на шофьорите е съвсем различнатука ако няма присъствие на
Ами да вложат тогава пари в училищата и в превъзпитанието на селския ни манталитет вместо в астри и тъпи куки ...

П.С. Станчев, може да са много ма замисли се колко работа вършат. А и като ти изкочи от храстите освен да го сгазиш, или да направиш някое ПТП шот те е стреснал друго надали може да се случи ... супер мизерници за всичките, за 10 лева на идиот те правят.
_!_
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
Space написа:Stanchev написа:верно е, че няма присъствие като тука, но в чужбина културата на шофьорите е съвсем различнатука ако няма присъствие на
Ами да вложат тогава пари в училищата и в превъзпитанието на селския ни манталитет вместо в астри и тъпи куки ...колкото повече ни санкционират, толко повече комплекси ще избиваме по пътищата! Тъпия българин, нали винаги трябва да е над закона и над всичко .... най-обичам, като седа на колона и примерно ще мина след 3 светофара и некой ИНТЕЛИГЕНТ да ми мине през насрещното или нещо такова ... ама аз поне съм си културен и ще си седа да ме прават на маймуна по улиците и ще си се утешавам с тва, че съм поне добър и възпитан човек, нищо че съм стигнал 5 мин по-късно от селянина на светофара ... пуу изнервих се сори ...
П.С. Станчев, може да са много ма замисли се колко работа вършат. А и като ти изкочи от храстите освен да го сгазиш, или да направиш някое ПТП шот те е стреснал друго надали може да се случи ... супер мизерници за всичките, за 10 лева на идиот те правят.
спор няма, напълно съм съгласен с теб

и аз мразя някой да се прави на хитрец докато чакам поредното "червено", е верно наказвам ги, ама и полицаите не пропускат да ме накажат

там ни е проблема

- bmwfena
- БМВманиачения
-
при всички положения отвратително е да се кара по нашите пътища пълни с нахалници дупки некадърни шофьори нагли куки а така се губи сладоста да караш и да се наслаждаваш на стъпката на Бавареца която е невероятна и незаменима

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2