не бързайте да купувате винетки за БУСОВЕ!
Модератор: Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
не бързайте да купувате винетки за БУСОВЕ!
не съм сигурен 100% НО, колеги който има бусове с допустима обща маса до 3.5 тона да не бърза да купува винетка от 500 лв, има изменение в закона, което е публикувано в държавен вестник бр. 105 стр.19 В чл. 10а, в момента сайтът vinetki.bg е в процес на разработване най-вероятно за това, винетката ще струва 67 лв както за леките автомобили, като пак повтарям не съм 100% сигурен
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
- KONN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 730d
??
Абе ще им е.. майката на тея педали в петък тръгвам за вилата викам ще си заредя бензин и ще си купя винатка ,спирам на ОМВ казвам да ми сипят за 30 лв.Отивам на касата викам бензина и една седмична винекта.При което онази ми разправя 40 лв.
,Викам нещо има грешка а тя ми няма 30 лв. бензин и 10 лв. винетка
10 лв за седмична винетка а има ебати кратерите по пътищата и на всичкото одгоре магистраслата на два пъти се ходи в насрещното и обратно.

10 лв за седмична винетка а има ебати кратерите по пътищата и на всичкото одгоре магистраслата на два пъти се ходи в насрещното и обратно.

решението за промяната беше взето на 27 декември.на тази дата годишна винетка за 2007 година беше невъзможно да се намери.така че никой не си е купил такава.
Последна промяна kluves на 15 Яну 2007, 20:46, променена общо 1 път
- Van
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34, М20В25+
- Детайли за колата: Черен
shenko написа:няма значение, може да е и товарен, ако е до 3.5 тона 67 лв, над 3.5 и над 8+1 500 лв
Точно така е. В Пътно у-ние предупреждават, но по бензиностанции, пощи и т.н. или незнаят или се правят на ударени. Като си купувах моята винетка пред мен имаше един изгорял по този начин и касиерката на пътното му обясни да я върне откъдето я е закупил, а ако откажат да напише писмо до някакво управление, но не обърнах внимание кое. Разликата в цените е съществена, така че си струва.
12 мнения
• Страница 1 от 1