Забравени ключове в багажника Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- AlexanderE39
- Потребител
-
Забравени ключове в багажника Е39
Привет! Автомобила е Е39 Фейслифт седан. От заглавието става ясно какъв е проблема. Колата е заключена, а ключовете са в багажника. Конкретният ми въпрос е, ще се отвори ли шофьорската врата, ако стигна до дръжката на вратата с някаква тел през уплътнението, ако не, какви са наичните да стигна до багажника?
Ако има някакви други предложения, ще се радвам. Благодаря предварително!
Ако има някакви други предложения, ще се радвам. Благодаря предварително!
- g_dobreff
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530I M sport
- Мечтае да кара: //M5
- Детайли за колата: Saloon Manual Transmission
Re: Забравени ключове в багажника Е39
Ако стигнеш до вътрешна дръжка на врата, първото дръпване ще я отключи, второто ще я отвори. Ако стигнеш по някакъв начин до там, сподели, щото аз не се сещам как може да стане, без да се изкърти нещо. Ако ще стигаш до нещо по-лесно достъпен ми се вижда бутона на централната конзола.
П.П. Най-цивилизована ми изглежда идеята на колегата с ключар. Ако той не се справи - това съм виждал за алтернатива, когато ключа не отваря колата, или ключ няма (ако изобщо може да се нарече алтернатива):
https://www.youtube.com/watch?v=CM1d5DApERo

П.П. Най-цивилизована ми изглежда идеята на колегата с ключар. Ако той не се справи - това съм виждал за алтернатива, когато ключа не отваря колата, или ключ няма (ако изобщо може да се нарече алтернатива):
https://www.youtube.com/watch?v=CM1d5DApERo
- Dimitar_VN
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525д
Ами ако се свали лайстната на врата?И да се бръкне с тел оформена в края на кука и да се издърпа чопа дали ще стане?
С апарат за кръвно ( от старите ) съм виждал ключар как отвори една кола.
Използва отверка леко да повигне вратата от към тавана и пъхна възглавничката на апарата за кръвно. Започна да помпи леко докато отвори леко вратата откъм тавана и с дебел стоманизиран тел бръкна и я отвори. Използват апарати за кръвно защото с него могат да контролират натиска върху стъклото и рамката на вратата да несе изметне, и без следи по-боята като от клипа по-горе
Използва отверка леко да повигне вратата от към тавана и пъхна възглавничката на апарата за кръвно. Започна да помпи леко докато отвори леко вратата откъм тавана и с дебел стоманизиран тел бръкна и я отвори. Използват апарати за кръвно защото с него могат да контролират натиска върху стъклото и рамката на вратата да несе изметне, и без следи по-боята като от клипа по-горе

- NewLine
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i
Така, при заключена кола с дистанционното, нито бутона на централната конзола отваря вратите, нито с дръжките за вратите от вътрешната страна, както и бутона за отваряне на багажника, намиращ се до шофьорската врата, също не е действащ при това положение.
Това е след тест на преди фейс екземпляр, като предполагам, че и на фейс автомобил ще е същата ситуацията.
Направено е достатъчно умно това по една или друга причина.
Явно не е решение и чупене на даден декоративен елемент от колата, който вероятно след това ще струва допълнителни средства, а да се обърнем към ключар, който да ни отвори багажника, ако има ключалка и то работеща ключалка, разбира се и да намерим добрия, стар ключ на автомобила, заключен вътре по невнимание.
Това е след тест на преди фейс екземпляр, като предполагам, че и на фейс автомобил ще е същата ситуацията.
Направено е достатъчно умно това по една или друга причина.
Явно не е решение и чупене на даден декоративен елемент от колата, който вероятно след това ще струва допълнителни средства, а да се обърнем към ключар, който да ни отвори багажника, ако има ключалка и то работеща ключалка, разбира се и да намерим добрия, стар ключ на автомобила, заключен вътре по невнимание.

- ivanski_2
- младши ентусиаст
-
- Кара: V8 HEMI
Ключар или в ДаруКар могат да ти извадят ключ, искаха само някакви документи доказващи че си собственик и данните на автомобила.
Some cars are made for maximum miles per gallon, and some are made for maximum smiles per gallon... the choice is yours... 

7 мнения
• Страница 1 от 1