Страшното БМВ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Страшното БМВ

Мнение от Paul_Oakenfold » 11 Ное 2003, 20:47

Абе сега ще ви разкажа как дишах само пушек!! Стоим си не пред магазина защото се очакваше една групичка от Ню Джерсей да идват да се гоним!!!!И стоим си ние и ония се задават ама сред тях някъв много странен шум!!!!!!Викам си тва ша е само някои с някакъв тъп American Muscule Car и ша го папат моя пр Джонатан като две!!!!!Да ама не!!!!!!Едно Е36 ама такива кюнци сложил че се чъва от 2 майла!!! :roll: И там другите с Хонди Митсубишита и дръги!!!!!И ся почваме аз бих 1 Acura Integra Type R Honda Type R(kato moita) i 1 Acura RSX!!!А пък моя пр се точи на тва БМВ като сапъор на бомба!!!!! Както и да е БМВ-то видя малко зор с тая Хонда на моя пр ама с НОС-а го би !!!!!!!! И аз си викам"Абе имам още една ботилка НОС вкъщи ще отида да я сменя и ша се пробвам на тва БМВ(от опит гава не боли:)) Та отивам аз сменям я и се вращам ама ония трагнали си трагват!!!!!! Поговорих малко с собственика на колата и тои се сагласи да се пусне с мен ама нямал боост така че това нямало да се брои като "официално" пускане а само за кеф!!!!Аз си викам хубаво аз пък имам НОС и сега ще те ям !!!!!Отиваме на стартовата линия и аз си викам ся тоя съм го изял!!!!!!!!Да ама не!!!!!!!Още при самото потегляне ме дърпа с една кола!!!!! :shock: Викам си как е възможно като тоя закъсня малко на старта!!!!!!И побеснявам а ония все повече се отдалечава от мен!!!!!!Пускам НОС-а кйато си мисля че ще го задмина ама ония какво прави какво струва само се изравнявам с него и го голедам как отново почна да ме задминава :arrow: краен резултат бит сум с 3 коли !!!!!ужас отивам да го видя какво има тоя ама неискаше да вдигне капака и аз му викам дай поне отватре да видя какво имаш.Тоя ми даде влизам гледам 2 ботилни НОС(в багажника) 2 екрана имаше които така и не можах да разбера за каво служат щото бяха изклиучени !!!!!Некаква ненормална Стерео ъредба и накрая обръщам се да видя какво има на задната седалка а то няма задна седалка има само едно нещо покрито и некаква вода :shock: !!!!!!Викам си ся пък тва какво е кат погледнах аквариум!!!!После се оказа че пича обичал рибки!!!!!!Много ме хвана яд че не можах да взема инфо за колата ама явно ще е нещо много мощно и много потайно щом не искаше да вдигне капака!!!!!!!!Ама ще се опитам до 2 седмици да взема да ви кажа какво има защото знам че пак ще идват ама тоя пут пича може да посърне щото го учакват един с една доста сериозна 6 sec. car(Supra) i edin American Muscule koito e 9sec.Ще правят троен старт и доколкото разбрах паричките ще са доста -около $10 000!!!!! Така че до 2 седмици може да ви дам някакво инфо за колата!!!!!!!!!
Hot Rods that's another story!!!!!!!

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 11 Ное 2003, 21:09

6 секундна супра ? ти маи много си гледал "the slow and the delirious" ;)

най-бързата супра е на titan motorsports, orlando, fl... и приликата и със мк4 суприте свършва със това че е 6 цилиндров редови двигателя.. останалото е съвсем друго животно... 8.9 сек. със 163 мили терминална скорост...

6 секундна супра уви- няма. за сравнение така наречените "muscle cars" от години са дълбоко във 7те секунди... не забравяй че каквото може да се направи със 3 литра и компресор, със 6 литра и компресор може да се направи повече. физика :)

нищо лично, не ми е намерението да те обиждам ама не сме чак толкова забутани ;)
алекс
трабант 601с
разни други возила

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Ное 2003, 21:35

ай стига ве, вие почнахте направо вече ГЛУПОСТИ да говорите, както се убедих има 10,9,8 sec. car но пак 6 секунди... :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: Както казва alx нищо лично... виж темите на KAMIKADZE там където ми е написал за SKYLINE-а R32 8, и нещо или не помня!!! БАСИ 6 секунди 400 метра!!!
F-15 Може и да ги направи!!! MIG - 29 също :? :? :? :?
You said: "Time will change!" What if it changes you?

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 11 Ное 2003, 22:47

vicho написа:...

на теб бих ти препоръчал да четеш и да се учиш за момента, писането го избягвай, защото се излагаш лекичко ..

Peace!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 11 Ное 2003, 23:23

ОК. Туртурело то и без това не пиша кой знае колко, тук таме се включвам колкото да не заспа!!! :( :( А за четенето и ученето съм го разбрал и го практикувам (поне така си мисля)!!! Добре повече няма да давам ТЪПИ мнения... <=== Sorry за OFFTOPIC-а
А и все пак да питам има ли 6 сек. коли на 400 метра, като изключим т. нар. Funny клас при DRAG RACING-а с по няколко хиляди коня?!?! Ще ми обясните ли???
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от Paul_Oakenfold » 12 Ное 2003, 1:23

СУпрата мисля че е драг за мускола до колкото разбрах не е бил чак толкова издут и доколкото аз знам састезанието ще е на писта(не знам как ще го направят с 3 коли ама явно те си знаят)!!!!!!!Абе какво да ви кажа мое и аз да греша нещо все пак съм аматиор(от 4 месеца се занимавам с това) Така че може и аз да греша в някой неща ама исках само да кажа че БМВ-то беше доста хъбажо!!!!!!
Hot Rods that's another story!!!!!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от n1tr0s0x1d3s1st3m » 12 Ное 2003, 12:36

vicho написа: .... SKYLINE-а ... БАСИ 6 секунди 400 метра!!!
F-15 Може и да ги направи!!! MIG - 29 също

Да дааа... "Ето го батко бее...."

-->Тук<-- можеш да прочетеш за Този Миг-29 или Ф-15 както искаш можеш да му викаш! ;) Е наистина не е кола за обикновенни пътища но все пак съществува и не е с крила та даже и не лети ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 12 Ное 2003, 15:09

уви, 6 секунден скайлайн също няма... тия със 1000та коня са също заседнали във 8те секунди... :)

не зная колко е най-бързия скайлайн (всичките са с десни волани и само веднаж съм виждал един R32 но тои беше много далеч дори от 500те коня... австралийците и японците ги тунинговат тия коли основно и нямам поглед върху тази дисциплина..

но платформата е изродска...
алекс
трабант 601с
разни други возила

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 12 Ное 2003, 21:02

Paul_Oakenfold написа:састезанието ще е на писта(не знам как ще го направят с 3 коли ама явно те си знаят)

Тука на Божурище се пускат и по 4етерима

Потребител
Аватар

Re: Страшното БМВ

Мнение от Mitko_TURBO » 13 Ное 2003, 5:31

Paul_Oakenfold написа:Ама ще се опитам до 2 седмици да взема да ви кажа какво има защото знам че пак ще идват ама тоя пут пича може да посърне щото го учакват един с една доста сериозна 6 sec. car(Supra) i edin American Muscule koito e 9sec.Ще правят троен старт и доколкото разбрах паричките ще са доста -около $10 000!!!!! Така че до 2 седмици може да ви дам някакво инфо за колата!!!!!!!!!

Аве маниак, къде ги правите тези извънземни стартове бре???

Кви са тези 6 секундни Супри :wink: ???

Сега след нова година сигурно пак ще идвам в NYC, и този път ще стоя на гости на братовчед ми за няколко седмици :arrow: та мисалта ми е че като дода искам малко на гонки да походя :arrow: да вида какви са бегачките от New York-ските нелегални улични гонки.......

Тебе те гледам си навътре с тези неща, и ще ти звънна да се скиваме, и да ходим малко на гонките!!! Мисля че ти имам телефона някъде на Л.С, а и преди ти дадох и моя доколкото помня :idea: :!:

П.с Иначе тука на нелегалните гонки нема мноо бързолети, но пак стааа.....
Утре ще ходим на нелегални гонки с едно аверче, колата е Integra TYPE R, пипана (intake + Exhaust) около 210-220 к.с ...
Момчето щеше да и слага Stage 3 evolution TURBO, но мноо голяма била турбината за този мотор, и сега си търси по-малка.......

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Injector » 13 Ное 2003, 15:46

Mitko_TURBO"
Утре ще ходим на нелегални гонки с едно аверче, колата е Integra TYPE R, пипана (intake + Exhaust) около 210-220 к.с ...

Ааааа къде ??? :x
Изображение NEEDS GOOD DRIVER :smoke:

Tuning Meister
Tuning Meister
Аватар

Мнение от KAMIKADZE » 13 Ное 2003, 22:01

най-бързата супра е на titan motorsports, .............8.9 сек. със 163 мили "

Хухуху поне БМВ имаме 8.45сек (2002 турбо )
А и едно Z3 за писта дето е с Ф1 мотор 4цил 1500куб.см 1500коня - то как ли ще е на драг не знам
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]

Потребител
Аватар

Мнение от Mitko_TURBO » 14 Ное 2003, 9:45

Injector написа:Mitko_TURBO"

Ааааа къде ??? :x

Някъде :lol: .........

Защо бре, искаш гонка ли???

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Injector » 16 Ное 2003, 14:36

[/quote]

Защо бре, искаш гонка ли???[/quote]

Да гледам бе човек :P
Изображение NEEDS GOOD DRIVER :smoke:

Назад към Страхотни истории