какво мислите за е34 (535 и м5)
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- x3m
- E21 поклонник
-
- Кара: e36 компот
bmwfena написа:ти на М5 ако сложиш газ сигурно ти е станало нещо в главата
Или че нищо не му е останало в главата

BMW Team Mladost
E-21 Team Bulgaria
E-21 Team Bulgaria
- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Ако слушам разума си бих си взел лаптопа и кухн9та но ако слушам сарцето си бих взел м5 ицата.ЕДИН ПАТ се живее.Бих взел м5 то само при условие 4е жената н9ма да ме убие.Все пак зависи как си се поставил вкашти.Газаарско е да имаш такава кола .за сажеление и т9 е тленна на времето и остар9ва.Зависи какав доход имаш.НАправи си добре сметката и внимаваи да не ти доиде изнанагорно.Това е един автомоби които според мен тр9бва да се подаржа в идеално састо9ние
vvvvv
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Момчета, наскоро ходихме със sve-тльо с ///М 5 -цата до Пловдив за по една пържола
Какво да ви споделя
движим се по магистралата с 160 км/ч, в колата е тихо ,като в нормална Е34-ка,червените стрелки ,спидомеръра до 300 км/ч и оборотомера до 8000rpms подсказват какво може да се случи след секунда време ...
И то се случи - уникален ластик от 160 до 270 км/ч
на 5-та предавка на един дъх
Той отне газта за малко ,скороста падна на около 260 км/ч и след малко натисна и не повярвах как може кола да тръгне от 260 км/ч нагоре ...
Поклон пред гения създал и създаващ тези умопомрачителни предмети на изкуството
Окачване - уникално
Стегнато ,но комфортно, колата минава с 250 км/ч от лента в лента с лекотата на лястовичка
Какво се случи в тунела "Траянови врата"
ох мамооооо, предните стъкла долу и 2-ра предавка от 60 км/ч до ... 120 км/ч (!)
Адския тътен ,премина в зловещо кресчендо,див крясък, 7500 мин-1 ,прекъсвачи , хора ,които в уплаха си отпред започнаха да сноват с колите си и да търсят 4-та лента в дясно
В сърцето ми ,усещах как нещо се опитва да прескочи,нещо като да превърти биелен лагер
Спирачки - при внезапно и продължително спиране човек изпитва чувството ,че всеки момент ще се изповръща
Грозно-красиви спирачки
Разход на гориво при скорости на движение от 160 до 270 км/ч - 16,2 л/100 км
Нямам думи,това е колата ,това е историята написана със златни букви
Георги Пенчев

Какво да ви споделя

И то се случи - уникален ластик от 160 до 270 км/ч

Поклон пред гения създал и създаващ тези умопомрачителни предмети на изкуството

Окачване - уникално

Какво се случи в тунела "Траянови врата"

В сърцето ми ,усещах как нещо се опитва да прескочи,нещо като да превърти биелен лагер

Спирачки - при внезапно и продължително спиране човек изпитва чувството ,че всеки момент ще се изповръща

Разход на гориво при скорости на движение от 160 до 270 км/ч - 16,2 л/100 км

Нямам думи,това е колата ,това е историята написана със златни букви

Георги Пенчев
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
мдамм за една мак от враца става дума ... разбрах че е седяла доста в Дару кар и аз съм я виждал там случайно ... само ми се е мернала де... като си копувах части ...
та идеята е че тия коли са класика ... и си искат яко пари ако си купиш такава
) и се притеснявам само за едно, ако предишния собственик е фен ще я е подържал и ще е уникална ....
а за тази разбирам че е доста лоша като салон и с забелешки вътре ... а пък всичко друго е сменено в дару кар и накрая ... как една такава кола е с толкова сменени неща ... ако всички бяха казали че е читава вобще нямаше да мисля ...
но явно иам няква врътка мъчи ме само едно как човек дава 30 000 лева по фактури и продава за 14 000 след това ?! вие бихте ли ми подарили 16 000 само за да е в движение ??? нещо тая версиа ??
та идеята е че тия коли са класика ... и си искат яко пари ако си купиш такава

а за тази разбирам че е доста лоша като салон и с забелешки вътре ... а пък всичко друго е сменено в дару кар и накрая ... как една такава кола е с толкова сменени неща ... ако всички бяха казали че е читава вобще нямаше да мисля ...
но явно иам няква врътка мъчи ме само едно как човек дава 30 000 лева по фактури и продава за 14 000 след това ?! вие бихте ли ми подарили 16 000 само за да е в движение ??? нещо тая версиа ??
[quote="amd"]Lenovo серията на IBM по мое лично мнение не струва, ама хич - мног сбъркано проектирани лаптопи. Виж да е някоя друга марка и модел по-може, но не набивай камара пари за такъв. HP/Compaq имат добри модели, DELL също, макар да са малко по-скъпи. [/quot
не съм много съгласен. Имам такъв лаптоп повече от 6 месеца и смея да твърдя, че за парите си вероятно е най-доброто предложение на пазара. Оказа изклюително сполучлива покупка след няколко месечно проучване на пазара.
..........................за М-та, ще кажа само че ако мога да си го позволя ще имам поне една.
Успех

..........................за М-та, ще кажа само че ако мога да си го позволя ще имам поне една.
Успех

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
Колега тук сам трябва да решиш. Аз ако бях поставен пред такава дилема предполагам какво бих направил. Но ще ти кажа какво не бих. Не бих се съветвал с жената за коли. А при мен когато стане въпрос за BMW и жената дори мълчи.BMW M5 super написа:Ако слушам разума си бих си взел лаптопа и кухн9та но ако слушам сарцето си бих взел м5 ицата.ЕДИН ПАТ се живее.Бих взел м5 то само при условие 4е жената н9ма да ме убие.Все пак зависи как си се поставил вкашти.Газаарско е да имаш такава кола .за сажеление и т9 е тленна на времето и остар9ва.Зависи какав доход имаш.НАправи си добре сметката и внимаваи да не ти доиде изнанагорно.Това е един автомоби които според мен тр9бва да се подаржа в идеално састо9ние

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
bmwfena написа:жената сменям марката НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ![]()

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- BMW M5 super
- кандидат ентусиаст
-
Аз пак 100 бмв та да ми дадат жената не 9 давам.Марката смен9м но жената никога .Междудругото жена ми е украинка и пет пари не давам за БМВ ако застанат на везната БМВ или жената .А за вас мом4ета просто ми е жал за вашите жени
vvvvv
.
еми твота явно много те е омагиосала
колега можеби няма6 4увство за хумор ,но ние тук принципно се базикаме...
но хората са казали : "наи-голямият суперник на жената е колата..."
както каза един приятел наскоро... : " писна ми от тия жени да хар4а само пари по тях, даи да фана да си оправям колата пък съм им еб.. м...та
" все пак колата неизневерява

колега можеби няма6 4увство за хумор ,но ние тук принципно се базикаме...
но хората са казали : "наи-голямият суперник на жената е колата..."
както каза един приятел наскоро... : " писна ми от тия жени да хар4а само пари по тях, даи да фана да си оправям колата пък съм им еб.. м...та

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Romario написа:.... по-хубава от М5 .........

Такава няма, няма и да има

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Sve написа:Penchev написа: Адския тътен ,премина в зловещо кресчендо,див крясък, 7500 мин-1 ,прекъсвачи , хора ,които в уплаха си отпред започнаха да сноват с колите си и да търсят 4-та лента в дясно![]()
![]()
Ааааа, Жоре, к'во пиеш?
Така го разказваш, че имам чувството че не съм присъствал...![]()
![]()
Абе на ЕКОто ще си поръчам нещо за твое здраве

Е кАжи ,не беше ли така

Георги Пенчев
35 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3