Жени, пари и меркантилността в днешно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Re: Жени, пари и меркантилността в днешно време

Мнение от K_Ilkov » 18 Яну 2019, 21:54

alx написа:
Jordana написа:
alx написа:
Jordana написа:Мисле че пациента .....хммм , вампира имам предвид ще умре , където и да му забиеш дървения кол :mhihi:

така формулирана тезата ти е определено грешна :ok:

Съжалявам ....екзорсизма не ми е силна страна . Вероятно има и по добри начини от чесън и дървен кол , да се разконспирира жената вамп :dunno:

не ме разбра :)

И аз така мисля, явно е чиста душа колегата и не се е сетил как хем да забие кола хем вампира да е доволен :ok:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 18 Яну 2019, 23:06

K_Ilkov написа:И аз така мисля, явно е чиста душа колегата и не се е сетил как хем да забие кола хем вампира да е доволен :ok:

:angel:
алекс
трабант 601с
разни други возила

ентусиаст
Аватар
Кара: Нафтова печка.
Мечтае да кара: През просото...
Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400

Мнение от Borymeckata » 18 Яну 2019, 23:23

alx написа:не ме разбра :)

Аз те рабрах, ама... темата отиде...

Добре де, ако дървеният кол ви изглежда прекалено брутален - да гръмне потенциалната вампирка със сребърен куршум - същия ефект, нали така... :dunno: :dunno:
Excellent! Steven is my name!

големия брат на Монтоя
Аватар

Мнение от BMW_POWER » 19 Яну 2019, 17:26

Borymeckata написа:
alx написа:не ме разбра :)

Аз те рабрах, ама... темата отиде...

Добре де, ако дървеният кол ви изглежда прекалено брутален - да гръмне потенциалната вампирка със сребърен куршум - същия ефект, нали така... :dunno: :dunno:

Това е проблема. Че е "потенциална". А за тях съдят тук като за човек. Не като в бг-то. 72 часа и айде условно :dunno:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 19 Яну 2019, 19:49

Хората щяха да бъдат в рая сега , ако не беше подлата Ева да подлъже Адам да скъса ябълката . А най старата професия , също наподобява много меркантилното поведения на съвременна златотърсачка . :dunno:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Benord » 19 Яну 2019, 22:41

Чакайте сега,за каква професия иде реч? Ева е имала единственният мъж в рая и света,а и пари още не е имало.Имали са всичко!Даже и знание още са нямали за имането.Един вид богосъздадени маймуняци по наши разбирания.Изключвам богохулство от разговора,защото не си говорим за Него,а за нас си.Е, сега откъде-накъде тая пуста дяволица е прецакала нещата?Явно нещо в адамовото ребро не е било наред.Или когато си е почивал създателя,вместо да създаде нещо ново като творчество и уникалност,уморен от досегашният си труд,е претупал нещата като е създал някакъв тунинг набързо от вече създадено създание?Не че тунинга е калпав,но много грижи създава.

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 19 Яну 2019, 23:12

Aaaa, достатъчно интернет за днеска... :kuku:

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Яну 2019, 23:32

Jarvis написа:Aaaa, достатъчно интернет за днеска... :kuku:

Жената ли ти забрани повече :lol:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 19 Яну 2019, 23:35

Не ве, в повече ми идват глупостите просто...

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 19 Яну 2019, 23:38

Докладвай, нали си алфа все пак..
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 528i, Е39 520i Touring
Мечтае да кара: Е39 М5
Детайли за колата: Powered by шпер

Мнение от drifty » 20 Яну 2019, 10:18

Oblivion написа:Когато бях с лачената е39-ка таргета ми от жени ме забелязваха откликваха на едни и същи заучени и обиграни номера. Когато си взех мотора лятото ги пръснах да ме повозиш това онова а бе лудница... Нещата обаче се промениха тотализирах е39-ката зазимих мотора купих едно невзрачно рено 19 за 500 лв отвътре е като ново но отвън е градушково и с обелена боя.

И същите въпросни "нормални" момичета започнаха да се държат доста по-хладно нищо, че живея и се издържам сам в апартамент за 150 бона с подземен гараж ( те не го знаят разбира се) болката им е, че идвам с изправна и чиста кола за 500 лв а не с е60 или е90.

На нещо под хепи или саса се мръщат да дойдеш с дрехи от теранова или ню уорк + без тежък ланец абсурд.. Еми батко след като попаднеш на 4-5 такива нормални екземпляра какво желание имаш абсолютно никакво.

Лъжеш мажеш симулираш употребяваш и следващата до където можеш и до колкото възможностите и уменията позволяват ето това е резултата. Много млади момчета като мен са на същото дередже тотално сме отписали тази "битка" фокусирани сме да достигнем някаква финансова независимост и жените ако остане време.

Най-любима ми е фразата : Първо трябва да направиш парите, след като ги имаш получаваш властта и чак накрая идват жените.

Мислех си, че съм само аз с подобно мнение.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: през просото
Мечтае да кара: леговището на смог
Детайли за колата: баничарка

Мнение от Jordana » 20 Яну 2019, 10:54

Benord написа:Чакайте сега,за каква професия иде реч? Ева е имала единственният мъж в рая и света,а и пари още не е имало.Имали са всичко!Даже и знание още са нямали за имането.Един вид богосъздадени маймуняци по наши разбирания.Изключвам богохулство от разговора,защото не си говорим за Него,а за нас си.Е, сега откъде-накъде тая пуста дяволица е прецакала нещата?Явно нещо в адамовото ребро не е било наред.Или когато си е почивал създателя,вместо да създаде нещо ново като творчество и уникалност,уморен от досегашният си труд,е претупал нещата като е създал някакъв тунинг набързо от вече създадено създание?Не че тунинга е калпав,но много грижи създава.

Това за изгонването от рая е притча бре , напомняне че Ева е изначално грешница . Заложено в християнска религия като фундаментална теза . Да не ги приемате буквално тия неща за ябълката змията и т.н . Дори и Ванга казва : ..всички жени са уруспии ... :mhihi:
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...

Потребител
Аватар

Мнение от Jarvis » 20 Яну 2019, 12:47

drifty написа:
Oblivion написа:Когато бях с лачената е39-ка таргета ми от жени ме забелязваха откликваха на едни и същи заучени и обиграни номера. Когато си взех мотора лятото ги пръснах да ме повозиш това онова а бе лудница... Нещата обаче се промениха тотализирах е39-ката зазимих мотора купих едно невзрачно рено 19 за 500 лв отвътре е като ново но отвън е градушково и с обелена боя.

И същите въпросни "нормални" момичета започнаха да се държат доста по-хладно нищо, че живея и се издържам сам в апартамент за 150 бона с подземен гараж ( те не го знаят разбира се) болката им е, че идвам с изправна и чиста кола за 500 лв а не с е60 или е90.

На нещо под хепи или саса се мръщат да дойдеш с дрехи от теранова или ню уорк + без тежък ланец абсурд.. Еми батко след като попаднеш на 4-5 такива нормални екземпляра какво желание имаш абсолютно никакво.

Лъжеш мажеш симулираш употребяваш и следващата до където можеш и до колкото възможностите и уменията позволяват ето това е резултата. Много млади момчета като мен са на същото дередже тотално сме отписали тази "битка" фокусирани сме да достигнем някаква финансова независимост и жените ако остане време.

Най-любима ми е фразата : Първо трябва да направиш парите, след като ги имаш получаваш властта и чак накрая идват жените.

А сещали ли сте се, че каквито търсите такива и привличате?
Като тръгнеш с БМВ, пистов мотор и ланец да ги водиш в хепи к'во очакваш освен повърхностни, като ти самия изглеждаш мега повърхностен? :lol:
Де да знам, тъпо е да се оплакваш от нещо, което сам си правиш :lol:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: 440i

Мнение от Dextuar » 20 Яну 2019, 13:06

Jarvis написа:
drifty написа:

А сещали ли сте се, че каквито търсите такива и привличате?
Като тръгнеш с БМВ, пистов мотор и ланец да ги водиш в хепи к'во очакваш освен повърхностни, като ти самия изглеждаш мега повърхностен? :lol:
Де да знам, тъпо е да се оплакваш от нещо, което сам си правиш :lol:
Баси как ми игнорнахте коментара :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: Сърф
Детайли за колата: Немски кон

Мнение от Top Gun Maverick » 20 Яну 2019, 13:31

Много правилно и преди сме го казвали - каквито търсиш, такива намираш. Има от всички типове жени за който каквото търси към момента. Понеже желанията на хората понякога са различни.
Та край с тая поредна тъпа, тема, честно казано писна от такива както още в началото се отбеляза. Аз поне дори няма да влизам в тая вече. Спрете си фейсбоклука, излезте навън, дръжте се ок с хората и със сигурност ще намерите нормално момиче след време.
Да не ви казвам пък жените какво мислят за нас в днешно време, че ще се отачаяте. За мен един мъж стигнал дотам да мисли, че само с пари може да си намери друг свестен човек от противоположния пол има достатъчно проблеми вътре в самия себе си. Не, че другите нямаме, но поне са с един по-малко. И става много интересно в даден момент когато подобен тип човек(с тези абсурдни мисли)има финанси, коли и всичко материално, срещне някоя жена изглеждаща му на поредната и тръгне да я сваля демонстрирайки дори незабележимо(според него)тия материални неща, а те вземе, че го отреже още от добър ден. Имам такив апознати, после се чудят кое не е наред в тях и как точно тая не ги харесва, даже сами си казват "нали имам пари, коли и т.н." :mhihi: Да не казвам как такава жена от раз веднага и ставаш мега противен защото тя е много над тия неща и по този начин и показваш, че според теб можеш да си купиш всичко с пари,включително и нея, включва веднага ти с какви само си имал работа преди това и просто подминава защото няма време желание и нищо всъщност дори да общува с теб, какво остава за нещо повече.
Ех, живот, хора всякакви.
In God we trust, all others we track.
Да караш с ръчна кутия в САЩ е умение и си нещо като пилот. В Европа ако не можеш да караш ръчка е срам и си нещо като неможач. :mhihi:
I feel the need, the need for speed.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата