ULF за е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
ULF за е46
Здравейте, колеги!
Искам да инсталирам bluetooth модул към моята е46-ца, която го няма фабрично. Някой знае ли дали е лесно да се постигне това, като идеята ми е да имам възможност за разговори и пускане на музика от телефон чрез bluetooth? Щом го няма фабрично на навигацията, само трябва да добавя някакъв модул към него или трябва да сменя цялата навигация?
Благодаря предварително и поздрави
Искам да инсталирам bluetooth модул към моята е46-ца, която го няма фабрично. Някой знае ли дали е лесно да се постигне това, като идеята ми е да имам възможност за разговори и пускане на музика от телефон чрез bluetooth? Щом го няма фабрично на навигацията, само трябва да добавя някакъв модул към него или трябва да сменя цялата навигация?
Благодаря предварително и поздрави

- SuSaMeCa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i - B58
Re: ULF за е46
Най-добре си купи нова андроид навигация. Аз фабрично нямах, но като си сложих направо се родих. Все едно кола 2012 караш. Всичко ти е свързано към навигацията. Кеф ти блутут, кеф ти интернет-youtube, кеф ти разговори, кеф ти диагностика, дори ако си с iPhone ти запаметява къде си я паркирал.
- hackermania
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: с усмивка.
- Мечтае да кара: колата си до пенсия.
- Детайли за колата: разглезена
Моята кола има Bluetooth фабрично, но по-новите телефони не работят с нея - връзваш се с колата и след 4-5 секунди връзката прекъсва. Проблема е, че bluetooth версията на ULF модула и този на модерните телефони е различна. Ако искаш да си ползваш фабричен bluetooth без проблеми, трябва да използваш телефон от преди 2005 година.
- stefan_suny
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 330xi
Това не е съвсем така. При използване на по нови Ulf модули от 2004-2005 година проблеми няма. В интернет има конкретна информация с кои продуктови номера на Ulf всичко е ок. Аз лично съм го сменял моя и сега си работи без забележка. Ако обаче я няма заводски системата и според мен е по практично и удачно един цифров сд ченджър с блутуут, най вероятно и звука ще е по добре че при оригиналната система не е върха на сладоледа
По принцип ми харесва фабричното, защото знам, че ще си работи както трябва и навигацията - например като пусна песен с bluetooth да се изписва име на екрана, ще работят разговорите без проблем и виждам номерата от екрана в колата направо и бутоните на волана работят.
- SuSaMeCa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i - B58
ihubenov написа:По принцип ми харесва фабричното, защото знам, че ще си работи както трябва и навигацията - например като пусна песен с bluetooth да се изписва име на екрана, ще работят разговорите без проблем и виждам номерата от екрана в колата направо и бутоните на волана работят.
Всичко което си описъл си работи и с андроидските

- rosen vanev
- Потребител
-
Колега, да знаеш, че не можеш да пускаш песни чрез този модул, а е много вероятно да не успееш да си прехвърлиш и телефонните номера, което означава, че няма да ти изписва кой ти звъни.
Имай предвид, че инсталирането не е лесно и зависи от оборудването на колата ти (радио, навигация, окабеляване).
Преди години правих тази операция на Е39 и ми отне много време в четене по форуми и разглобяване на интериора,а и необходимите части се намираха трудно, особено на разумни цени.
Моето мнение е, че с един модул от сорта на Grom, Denison и т.н. ще си доволен, ще имаш повече функции с по- лесен монтаж и пак ще запазиш оригиналният вид на интериора.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Имай предвид, че инсталирането не е лесно и зависи от оборудването на колата ти (радио, навигация, окабеляване).
Преди години правих тази операция на Е39 и ми отне много време в четене по форуми и разглобяване на интериора,а и необходимите части се намираха трудно, особено на разумни цени.
Моето мнение е, че с един модул от сорта на Grom, Denison и т.н. ще си доволен, ще имаш повече функции с по- лесен монтаж и пак ще запазиш оригиналният вид на интериора.
rosen vanev написа:Колега, да знаеш, че не можеш да пускаш песни чрез този модул, а е много вероятно да не успееш да си прехвърлиш и телефонните номера, което означава, че няма да ти изписва кой ти звъни.
Точно искам да запазя интериора (знам, че тези афтърмаркет навигации не изглеждат зле, но съм капризен

- VladiE
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320D
- Мечтае да кара: F30 / F10
Взимаш една хубава китайска мултимедия и получаваш всичко което търсиш. Има такива които запазват близко до оригиналната визия и седят много добре.
- rosen vanev
- Потребител
-
Точно- третира се от системата като чейнджър, но дори и да нямаш окабеляване, може да се свърже.
По- хубавите модели ти изписват имената на песните, но не знам за телефонните номера.
Най- добре разгледай сайтовете на производителите.
И аз мисля да инсталирам такова устройство на мястото на чейнджъра, но нещо просто, без Bluetooth, тъй като си имам, както споменах по- горе.
По- хубавите модели ти изписват имената на песните, но не знам за телефонните номера.
Най- добре разгледай сайтовете на производителите.
И аз мисля да инсталирам такова устройство на мястото на чейнджъра, но нещо просто, без Bluetooth, тъй като си имам, както споменах по- горе.
10 мнения
• Страница 1 от 1