какво мислите за е34 (535 и м5)
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
какво мислите за е34 (535 и м5)
Ауууу неможах да спя значи... имам следните предложения лаптоп да си купиа IBM lenovo з61м (2000)... жената иска 3000 лева за кухня ... а пък един приятел ми иска колата ... и получих страхотна оферта от бесния за м5 (е34)
) и съм се разчекнал ... сега ще си гледам кредитната експозиция....
а сега и защо пиша тука ... аз съм нормален човек и всички тези скъпи хубави работи естествено са ми доста нанагорно ...
въпросът ми е: ако мина от 535 на м5 ще изпитам ли по голямо удоволствие струва ли си парите за това удоволствие, ще ми харчи ли две на 100 газ
)) или много ли е скъпо

а сега и защо пиша тука ... аз съм нормален човек и всички тези скъпи хубави работи естествено са ми доста нанагорно ...
въпросът ми е: ако мина от 535 на м5 ще изпитам ли по голямо удоволствие струва ли си парите за това удоволствие, ще ми харчи ли две на 100 газ

- Azrail
- UFO Pilot
-
Ти ако му сложиш газ и на това, аз директно ще те предложа за бан!
Струва си, стига да имаш парите да го поддържаш както трябва. Повечето БМВта в България са на това дередже, точно защото някои хора се опитват да ги поддържат като ЛАДА. Ама не става.
Струва си, стига да имаш парите да го поддържаш както трябва. Повечето БМВта в България са на това дередже, точно защото някои хора се опитват да ги поддържат като ЛАДА. Ама не става.
MORE BEER!
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
ти на М5 ако сложиш газ сигурно ти е станало нещо в главата
Разлика има и съм сигурен че е осезателна ама с тая газ недей че ще те спукат от бъзици колегите сигурен съм

- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

.
разликата е огромна, но подобре 4ат пат да я кара6 отколкото да и сложи6 газ... от дару кар 6е фанат да те съдят за гавра с м5
помеждо другото 6те ти гори горе доло колкото твоита сега на бензин...

помеждо другото 6те ти гори горе доло колкото твоита сега на бензин...
Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
От всичките единственото което си струва е М5-цата стига да е читава, нито лаптопа си струва а па за 3-те бона за кухня няааа да говорим 

May the BMW force be with you!
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Lenovo серията на IBM по мое лично мнение не струва, ама хич - мног сбъркано проектирани лаптопи. Виж да е някоя друга марка и модел по-може, но не набивай камара пари за такъв. HP/Compaq имат добри модели, DELL също, макар да са малко по-скъпи. Иначе за М5 какво да кажа, не съм го карал - предполагам, че ще е изрод и ще върви доста повече от 535 (все пак е 100-тина коне и бог знае колко нютона отгоре). Но парите въртят света, те ще решат какво да правиш!
BMW only!
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
DJJonny написа:Ако невземеш кухнята да не стане да си спиш в колата

Това е много вероятен вариант, Vasilen нека си разправя, че е на последно място по значение

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- shneider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: към мечтите си..
колега ако разберат хякаде по сжета че м5 е с газ то повечето хора разбиращи от коли ще са
това са двигатели направени за да се извлече максимално от тях и да подобрят всички показатели за купето..със сигурност не е инвестиция която ще ти върне след време но пък ще си сбъднал голяма мечта..лично аз мислия че тези коли поне в чужбина се копуват като "project cars".след основен ремонт им правят и подобрения дори и на такива като тази която караш в момента...така че м5 и газ...нещо не ми се свързват...но ти си знаеш наи-добре...успех в каквото и да си предприел в краина сметка.

...........
Не го познавам човека, но съм сигурен, че си прави майтап за газта
, казал го е в бързината ......
А иначе скачай в М-ката а Кухнята и Лаптопа ще почакат и на тях ще им дойде времето

А иначе скачай в М-ката а Кухнята и Лаптопа ще почакат и на тях ще им дойде времето

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
много тънко ти излиза кухнята, сигурно са само уреди
за лаптопа - послушай колегата и не взимай този, избери някоя toshiba няма да сбъркаш. а пък fujitsu siemens ги подминавай без да ги поглеждаш, гаранция
м5 - кинти за поддръжка, няма части втора ръка а повечето изобщо не стават от 520-ки (които са масовите в .бг), бензина ще ти е най-най-най-малкия проблем
както и самата покупка.
1 и 2 са инвестиция без последващи разходи, а с м5 си купуваш постоянните разходи
смятай си
п.с. за спането - ако я купиш, просто виждам как вдигаш телефона: 'ало скъпа, и днес не ми се излиза от колата'

за лаптопа - послушай колегата и не взимай този, избери някоя toshiba няма да сбъркаш. а пък fujitsu siemens ги подминавай без да ги поглеждаш, гаранция

м5 - кинти за поддръжка, няма части втора ръка а повечето изобщо не стават от 520-ки (които са масовите в .бг), бензина ще ти е най-най-най-малкия проблем

1 и 2 са инвестиция без последващи разходи, а с м5 си купуваш постоянните разходи

п.с. за спането - ако я купиш, просто виждам как вдигаш телефона: 'ало скъпа, и днес не ми се излиза от колата'

- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
Незнам ама ако наистина сложиш на тая кола газ просто форума май ще те линчува това просто е излагация... а иначе скачай и ако мислиш че ще можеш да я подържаш давай смело ама БЕЗ ГАЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗзз

да успокоя всички !!! НИКАКВА ГАЗ :)))
да успокоя всички !!! НИКАКВА ГАЗ
)) само се шегувах ... имах предвид дали е голямо изхвърляне дали е много по хубаво ... и дали ще си заслужава парите ... приполужение че съм дигал 230 мах с 535 нагоре имаше мегдан ама нямаше кураж дали с мката ще е по тръпка ... дали по често ще съм с толкова
)
абе сарби ме и имам нужда от подкрепа за да се наиграя
)
а пук кухнята е 100% сигурна !!! ианче ... не в колата а под нея ... щото ще се крия
)

абе сарби ме и имам нужда от подкрепа за да се наиграя

а пук кухнята е 100% сигурна !!! ианче ... не в колата а под нея ... щото ще се крия

Последна промяна 535 на 11 Яну 2007, 18:00, променена общо 1 път
- Azrail
- UFO Pilot
-
Ми що не го питаш Sve, той е с М5.
Аз съм се возил само в неговата и определено си е маниящина. Абе М-Пауър, кво да говорим повече...
Само гледай да е читава колата, дето ше зимаш.
Аз съм се возил само в неговата и определено си е маниящина. Абе М-Пауър, кво да говорим повече...
Само гледай да е читава колата, дето ше зимаш.
MORE BEER!
35 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3