Коледни подаръци
Модератор: Общи модератори
- Borymeckata
- ентусиаст
-
- Кара: Нафтова печка.
- Мечтае да кара: През просото...
- Детайли за колата: Х3 (Е83) 3.0d, 2004г.
M57TU-A5S390R-ATC400
Re: Коледни подаръци
Нали знаете трите етапа в живота на всеки мъж:
1. Той вярва в дядо Коледа;
2. Той не вярва в дядо Коледа;
3. Той е дядо Коледа.
Alx е още на първа фаза, а аз - от доста години съм на трета (последна)...
Сега ми хрумна - има още един етап:
4. Той е при дядо Коледа.
1. Той вярва в дядо Коледа;
2. Той не вярва в дядо Коледа;
3. Той е дядо Коледа.
Alx е още на първа фаза, а аз - от доста години съм на трета (последна)...
Сега ми хрумна - има още един етап:
4. Той е при дядо Коледа.
Excellent! Steven is my name!
- E34
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Ееее шейсе
- Мечтае да кара: кънки
alx написа:аз да купувам подаръци? глупости- за вас дядо коледа няма ли? само оставям камината отворена, слагам примамката (бисквити и чаша мляко за дядо коледа и моркови за елените) и на сутринта автомагически има подаръци под елхата, изпито мляко, наръфани бисквити и остатъци от моркови...
миналата година например явно съм бил много примерен щото под елхата намерих грозен коледен пуловер (мноооо ги обичам) и зимна шапка. толкова бях доволен, че още ми държи и тази година не съм си поискал нищо щото кат се замисля, от нищо не се нуждая дето го нямам
Sooo american bro! Wonderful example. Ний от село си подаряваме бой за жената и ракия за децата, така веселбата е всеобща.
" Акулата е най-добрия учител по плуване " - Тихоокеанска мъдрост
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Vra4anin написа:Borymeckata написа:Темата наистина е актуална... Аз съм твърдо за практичен подарък - да дадеш на човека нещо, което НАИСТИНА ще ползва с кеф и всеки път ще се сеща откъде го има (за теб). Иначе да му подариш нещо, което ще бутне в някой шкаф и там ще го забрави - няма смисъл...![]()
![]()
Абе... по принцип се сещам за един подарък (за жена), който хем да го ползва с кеф, хем ще го бута и крие по шкафовете...
Що така , време ли нямаш ?

Не взимай размер 3XXXl че ще те отсвирят. Даже не взимай по-добре никакъв.

Подъръци някак изгубих желание да правя.
Хората около мен вече са на възраст и позици и имат или са имали нещата които бих им купил.
За мен подаръка трябва да е с известно послание и отношение към получателя. За гадже, за съпруга, дете. Моите имат всичко и от години подъръците се преповтарят.
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- c04
- Кръстникът
-
- Кара: с турбо
- Мечтае да кара: V10
- Детайли за колата: стокови
Vra4anin написа:klintan66 написа:Vra4anin написа:Borymeckata написа:Темата наистина е актуална... Аз съм твърдо за практичен подарък - да дадеш на човека нещо, което НАИСТИНА ще ползва с кеф и всеки път ще се сеща откъде го има (за теб). Иначе да му подариш нещо, което ще бутне в някой шкаф и там ще го забрави - няма смисъл...![]()
![]()
Абе... по принцип се сещам за един подарък (за жена), който хем да го ползва с кеф, хем ще го бута и крие по шкафовете...
Що така , време ли нямаш ?
Не взимай размер 3XXXl че ще те отсвирят. Даже не взимай по-добре никакъв..
Аз говоря за тиган тефал
А,не... после де вземе да те изтрещи с него по главата

- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
С моето подсъзнание

Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Що бре ....много и тая година ще получат цици за коледа . Силиконови , ама цици ...цици , ама силиконови... 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400
Тия моите колежки си нямат работа - измислили да си разменяме подаръци за Коледа, все едно сме в 6-ти клас... Даже нагласили елха и трябва да аранжираме подаръците под нея... Както и да е, теглихме жребий и на мен се падна да подарявам на един дърт колега (мъж). Нищо не знам за него - какво го интересува, има ли хоби, какво пие...
Ще подпитам тактично жена му - знам къде работи...
Като работен (предварителен) вариант съм набелязал:
+ 
И точно се вмествам в бюджета от 20 лева. Само трябва да разбера дали има овощна градина - тогава триончето ще му влезе в работа идеално.

Ще подпитам тактично жена му - знам къде работи...
Като работен (предварителен) вариант съм набелязал:

И точно се вмествам в бюджета от 20 лева. Само трябва да разбера дали има овощна градина - тогава триончето ще му влезе в работа идеално.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Трион да си пререже вените като употреби обезболяващото ...доста кошмарен намек за нещастния човечец 

Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
- Borymeckata
- ентусиаст
-
M57TU-A5S390R-ATC400

Иначе с триончето съм в 10-ката - имали овощна гардина и той се грижил за дръвчетата.
Едни приятели ми дадоха идея за коледен подарък - джапанки и вибратор. Пробваш джапанките и ако не ти стават, можеш да се... сам във... сещате се...

- dankata
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530iA Touring
- Мечтае да кара: e3-е39
- Детайли за колата: 2001
- Don_Diego
- ентусиаст
-
- Кара: E39, D3 W12, E89, U11, G09, G70
За дърти пергиши (дето все пак имат някакъв стил) много върви каскет + шал и ръкавици. За не много пари взимаш функционален и стилен подарък 

- Мордехай
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се на дъщеря си
dankata написа:С трепет да отброяваш дните до Коледа
Ми аз не се стърпях и отворих всичките... Сега Дядо Мраз дали ще ме подмине?
Просвещение е изходът на човека от непълнолетието, което той сам си е причинил. Непълнолетие е невъзможността да се ползваш от разсъдъка си без ръководството на някой друг. Самопричинено е това непълнолетие, когато причината му не лежи в недостиг на разсъдък, а в липсата на решителност и смелост да се ползваш от него без ръководството на другиго. Sapare aude! Имай смелост да си служиш със собствения си разсъдък!
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
Мордехай написа:dankata написа:С трепет да отброяваш дните до Коледа
Ми аз не се стърпях и отворих всичките... Сега Дядо Мраз дали ще ме подмине?
Не знам за теб дядо мраз дали ще те подмине, ама аз тея бих ги минАл всички без изключения....по няколко пъти

Първите ми коментари нещо не минаха админската цедка, та ще пиша наново...
Подаръци на мъже не подарявам, лигаво ми е...
Подарявам единствено на гаджето. Миналата година някаква гривна на сваровски, към 250-300лв беше, хубава, тежка. За по-официални тържества. Не вървеше и да се изхвърлям много-много, че млади гаджета... да не каже, че я купувам
От тогава насам винаги подарявам екскурзии. За рожден ден ходихме за 5 дена в Париж, за моя бяхме на море в Италия, сега съм планувал за Коледа един евро трип до Аместердам, като ще имаме по 1 ден във всяка държава до там.
На самия ден обаче подарявам нещо, което загатва за екскурзията - Малка айфелова куличка в кутийка за Париж, малка пирамидка за Египет и така нататък... понеже всеки месец ходим някъде за по уикенд в БГ, ритуала си остава!
Като види че й вадя кутийка знае, че ще ходим някъде, ама пръстчетата треперят къде
Ноември беше едно оранжево камъче, под предтекст, че ще си търсим второ по Белоградчишките скали.
Това, когато крепостта е превзета, иначе отивам в някой хубав магазин само за вино и взимам нещо, като предварително съм си намислил какви вкусове гоня (даже и да не е хубаво...). Пример - десертно вино, сладникаво с картичка около гърлото в която пише разни тъпни за сладката й усмивка, чар и т.н. - хем различно, хем блесваш с някви сомелиерски знания, пък и се помни, особено ако към виното върви и хубава вечеря, задължително вкъщи.
По-напред бяхте писали, че подарявате пари.
Пичове, това си е отбий номер и е грозна работа... така се губят жени.
Идеята на подаръка (за тях) не е физическия предмет, а това, че знаете какво, как да й подарите. Шал може и сама да си купи, ама не й е подарен маслено зелен, да й ходи на ботушите, които сте видели че си е взела миналата седмица.
Де да знам, може и аз да се престаравам, ама виждам, че прави човека отсреща щастлив, което прави и мен, та... не отбивайте номер
Подаръци на мъже не подарявам, лигаво ми е...
Подарявам единствено на гаджето. Миналата година някаква гривна на сваровски, към 250-300лв беше, хубава, тежка. За по-официални тържества. Не вървеше и да се изхвърлям много-много, че млади гаджета... да не каже, че я купувам

От тогава насам винаги подарявам екскурзии. За рожден ден ходихме за 5 дена в Париж, за моя бяхме на море в Италия, сега съм планувал за Коледа един евро трип до Аместердам, като ще имаме по 1 ден във всяка държава до там.
На самия ден обаче подарявам нещо, което загатва за екскурзията - Малка айфелова куличка в кутийка за Париж, малка пирамидка за Египет и така нататък... понеже всеки месец ходим някъде за по уикенд в БГ, ритуала си остава!

Това, когато крепостта е превзета, иначе отивам в някой хубав магазин само за вино и взимам нещо, като предварително съм си намислил какви вкусове гоня (даже и да не е хубаво...). Пример - десертно вино, сладникаво с картичка около гърлото в която пише разни тъпни за сладката й усмивка, чар и т.н. - хем различно, хем блесваш с някви сомелиерски знания, пък и се помни, особено ако към виното върви и хубава вечеря, задължително вкъщи.
По-напред бяхте писали, че подарявате пари.
Пичове, това си е отбий номер и е грозна работа... така се губят жени.
Идеята на подаръка (за тях) не е физическия предмет, а това, че знаете какво, как да й подарите. Шал може и сама да си купи, ама не й е подарен маслено зелен, да й ходи на ботушите, които сте видели че си е взела миналата седмица.
Де да знам, може и аз да се престаравам, ама виждам, че прави човека отсреща щастлив, което прави и мен, та... не отбивайте номер