Некадърници 3 част...
Модератор: Общи модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
///MapTo
Много гадна случка, дано не ти се случва повече. На мене ми се дигна капака със 100км и се осука и ми е яко тегаво представям си на тебе. Поне на тебе ще ти платат от каското, а аз утре пак трябвало да обяснявам как точно ми се дигнал капака като на малумници ще им обеснявам..
Много гадна случка, дано не ти се случва повече. На мене ми се дигна капака със 100км и се осука и ми е яко тегаво представям си на тебе. Поне на тебе ще ти платат от каското, а аз утре пак трябвало да обяснявам как точно ми се дигнал капака като на малумници ще им обеснявам..
Bavarishe написа:Аз пък сега като карам курсовете и занапред се уча така като има трамвай,да си карам кротко зад него и да не го минавам на спирка или на кръстовище
Тоя дедо точно така го е взел, колегата! Идеята беше да се криеш отзад до трамвая въпреки, че не е много по правилник

_!_
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Кофти работа, все пак винаги трябва да минеш по тоя път рано или късно няма страшно важното е че на теб нищо ти няма и запомнете това са само едни коли, ламарината се оправя може никога да не е като е била преди катастрофата в смисал да има измествания не напасвания дрребни, но все пак да ги има, но какво ти пука това е просто кола и то не от новите 3-ки Живота е пред теб ще имаш още доста коли...
Научи приятелката ти винаги да носи колан.За неино добро е спомням си как минала година се състезавахме в Надежда и едно момиче скупи стъклото на една кола с глава защото не си бе сложила колана, за щастие и нямаше нищо само спомена остана за урок надявам се.
Тоя с другата кола трябва да призная, че е бил егати екстремиста да трагне да засича трамвая които е поне 20 пъти по тежак
Научи приятелката ти винаги да носи колан.За неино добро е спомням си как минала година се състезавахме в Надежда и едно момиче скупи стъклото на една кола с глава защото не си бе сложила колана, за щастие и нямаше нищо само спомена остана за урок надявам се.
Тоя с другата кола трябва да призная, че е бил егати екстремиста да трагне да засича трамвая които е поне 20 пъти по тежак

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Най-важното, е че си добре, реагирал си по най-правилният начин в дадената ситуация, и това, че си на 18, т.е. млад, не означава, че с по-малкото си опит си винаги по-рисков, невнимателен и още куп неща, защото също си и с по-добри рефлекси от някой дъртак, пиянде и др., всеки човек е отделен случай, а и като ти ги няма първите 7 години - трудна работа. Аз също нямам голям опит, на 23 съм, сега карам 2-та си кола, с предната един недоскив чичка на около 50-тина ме одари, а сега с Е36-цата на косъм се разминах с един дядка на 60-тина, който на едно кръстовище както е без предимство се "изсра" с извинение пред мен (аз се движих с 25-30) и когато бабата, седяща до него ме видя, явно го осведоми и той наби спирачки...спрях буквално на 10 см от него. Абе имам едно мнение за пенсиите, ама ще си го запазя за себе си
Само още един пример - баща ми, както в книжката си нямаше категория само за трамвай, бивш тираджия, пътувал по света, опит и т.н. от 2003 година е с бастун, след като от 2000 до 2003 направи 3 катастрофи, е последната доведе до бастунката, вторият му най-добър приятел след чашката
Здравето е най-ценното
п.с.: ако мога да ти помогна с нещо, имам един познат има голям магазин за оригинални части и ми прави отстъпки, можем да измислим нещо, като цени, все едно аз ги купувам

Здравето е най-ценното

п.с.: ако мога да ти помогна с нещо, имам един познат има голям магазин за оригинални части и ми прави отстъпки, можем да измислим нещо, като цени, все едно аз ги купувам

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4