Некадърници 3 част...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 10 Яну 2007, 2:30

///MapTo
Много гадна случка, дано не ти се случва повече. На мене ми се дигна капака със 100км и се осука и ми е яко тегаво представям си на тебе. Поне на тебе ще ти платат от каското, а аз утре пак трябвало да обяснявам как точно ми се дигнал капака като на малумници ще им обеснявам..
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Space » 10 Яну 2007, 11:31

Bavarishe написа:Аз пък сега като карам курсовете и занапред се уча така като има трамвай,да си карам кротко зад него и да не го минавам на спирка или на кръстовище ;)

Тоя дедо точно така го е взел, колегата! Идеята беше да се криеш отзад до трамвая въпреки, че не е много по правилник :) ама тва не е съвет де само обяснявам :)
_!_

ентусиаст
Аватар
Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc

Мнение от _BoBI_ » 12 Яну 2007, 4:41

Кофти работа, все пак винаги трябва да минеш по тоя път рано или късно няма страшно важното е че на теб нищо ти няма и запомнете това са само едни коли, ламарината се оправя може никога да не е като е била преди катастрофата в смисал да има измествания не напасвания дрребни, но все пак да ги има, но какво ти пука това е просто кола и то не от новите 3-ки Живота е пред теб ще имаш още доста коли...
Научи приятелката ти винаги да носи колан.За неино добро е спомням си как минала година се състезавахме в Надежда и едно момиче скупи стъклото на една кола с глава защото не си бе сложила колана, за щастие и нямаше нищо само спомена остана за урок надявам се.
Тоя с другата кола трябва да призная, че е бил егати екстремиста да трагне да засича трамвая които е поне 20 пъти по тежак :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E83 LCI, Е60
Мечтае да кара: BmW F06 M

Мнение от Enslaving_Lecher » 12 Яну 2007, 6:46

Най-важното, е че си добре, реагирал си по най-правилният начин в дадената ситуация, и това, че си на 18, т.е. млад, не означава, че с по-малкото си опит си винаги по-рисков, невнимателен и още куп неща, защото също си и с по-добри рефлекси от някой дъртак, пиянде и др., всеки човек е отделен случай, а и като ти ги няма първите 7 години - трудна работа. Аз също нямам голям опит, на 23 съм, сега карам 2-та си кола, с предната един недоскив чичка на около 50-тина ме одари, а сега с Е36-цата на косъм се разминах с един дядка на 60-тина, който на едно кръстовище както е без предимство се "изсра" с извинение пред мен (аз се движих с 25-30) и когато бабата, седяща до него ме видя, явно го осведоми и той наби спирачки...спрях буквално на 10 см от него. Абе имам едно мнение за пенсиите, ама ще си го запазя за себе си ;) Само още един пример - баща ми, както в книжката си нямаше категория само за трамвай, бивш тираджия, пътувал по света, опит и т.н. от 2003 година е с бастун, след като от 2000 до 2003 направи 3 катастрофи, е последната доведе до бастунката, вторият му най-добър приятел след чашката :!:
Здравето е най-ценното :!:

п.с.: ако мога да ти помогна с нещо, имам един познат има голям магазин за оригинални части и ми прави отстъпки, можем да измислим нещо, като цени, все едно аз ги купувам ;)

Предишна

Назад към Извън Темата