M5 Touring - официално представяне!
Модератор: Общи модератори
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Тези 5ици не ми харесват,прекалено са "остри".Иначе много ми харесва комбито,особено тая z3-style решетка остстрани...
- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
Малкия написа:Незнам но мен адцки ме кефиДори по ми харесва от нормалната нещо съм станал фен на комбита-та

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
alx написа:това което се предлага за първи път е м5 туринг. е39 имаше мисля точно 3 екземпляра и никога не видяха масова продукция
Има сериино Е34 М5 Туринг..

- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC

Погледнете красотата в очите

Защото и в двата случая говорим за автомобил,който е комбинация от функционалност,комфорт и простор към спортни амбиций

За мен с този вариант на каросерията възможностите по всички точки се разкриват като все едно да свалиш капаците на коня и той да прогледне навсякъде

Георги Пенчев
re
От утре влизам в бизнеса с разнос на пуканки или памук! Ще запълня всичките 1650 литра на концепцията и пак няма да чувствам че влизам в спортист..... 

Turturelo написа:alx написа:...
може и аз да не се изразявам правилно или ти си станал припрян .. затова да напиша пак ..
E61 M5 е прицелено за хората, които са клиенти на М6 .. сиреч имат кинтите за М6 (не че имат М6 вече), но имат и семейства и нема къде да си развозват хлапетата в М6.
а, значи аз не съм те разбрал...
но мисълта ми е че хората които желаят (и могат да си я позволят) м6 обикновено имат повече от една кола и не правят такъв скъп компромис а просто имат и джип за тази цел..
ма може и да бъркам.. аз лично никога не бих си купил кола със динамиката на м5 и да я товаря със семейството си и багаж дето не би се събрал във седана...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
^
OOOO Yeeeee'ah baby
Ако NESH се качи само за минутка в комбито,би си вел думите обратно - сигурен съм
... а и си мисля ,че няма "по-грозно" минаване от това да те прескочат с комби автомобил с пълен багажник при това
Георги Пенчев
OOOO Yeeeee'ah baby

Ако NESH се качи само за минутка в комбито,би си вел думите обратно - сигурен съм

Георги Пенчев
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Аз много не съм фен на комбитата, обаче това е много привлекателно. Не смятам, че тук е търсена основно функционалност. Въпроса е имиджов - пазара на РС6 не е никак малък, защо да не се отхапе от него. А и в това, което е написал Туртурело има доста логика. В това, което е налисал Алекс също, но то по-скоро е силно валидно в Щатите. Моите наблюдения за Европа са по-скоро, че комбито е на огромна почит, дори да ти се налага да го ползваш по предназначение само по време на лятната отпуска
А пътуването към морето с това комби ще е... хм... често 

Never mistake motion for action...
re
Много наши логики ще се изменят.Допреди 5 години трудно свързвахме дизела с пъргавата лимузина , а сега и лимота и джипове са само дизели! Има пазар за комбита особено за полу-улегнали хора които не си джитка сами а си движат и бизнеса и семейството ! Смятам в Щатите никои не се изненадва от 5-литрово комби отдавна.Но поне в мислите си /като все още ерген / ми е рано да приема М5 Туринг !
60 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4