Кога излезе, кога дойде в България ...
Модератор: Общи модератори
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Възможно е аз да не съм разбрал
чакам да видя Ferrari Enzo в България и тогава вече нищо няма да може да ме изненада по улиците
)

чакам да видя Ferrari Enzo в България и тогава вече нищо няма да може да ме изненада по улиците

- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Re: Кога излезе, кога дойде в България ...
BMW-X5 написа:MaXimal написа:Кога излезе, кога дойде в България ...
Още от преди месец ако не и повече
в списанието Автокъщи
се предлага възможност
за доставка на новата Х5-ца.
И аз ги гледах, в някакво автоджамбазко списание и предлагаха само бензинови модели 4,х и 3,0i, и най вероятно са предназначени за американския пазар, а там премиерата май е доста преди европейската

Много вероятно е дори да са отмъкнали(нашите автотърговци) някои от демонстрационните
модели предназначени за щатските дилари!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Kris написа:Tvrrr написа:Възможно е аз да не съм разбрал![]()
чакам да видя Ferrari Enzo в България и тогава вече нищо няма да може да ме изненада по улиците)
Че то има вече, аз поне съм видял 2бр. до сега. Въпрос на време е да видиш и ти
Точно ферари енцо няма как да си видял в България. Объркал си се с някое друго ферари

да .. има 10 Enzo-та. Авто Оказиона е пълен ..
Е90 M3а няма да се появи преди Германия, защото лаунча в Европа ще е първи. С X5 се получи така, защото BMW разчитата на 50% продажби в USA, затова е изнесен пазара там и затова беше първо пуснат там модела. Току що говорих с шефа на продажбите на BMW в Румъния, първите бройки идват там в началото на Февруари.

Е90 M3а няма да се появи преди Германия, защото лаунча в Европа ще е първи. С X5 се получи така, защото BMW разчитата на 50% продажби в USA, затова е изнесен пазара там и затова беше първо пуснат там модела. Току що говорих с шефа на продажбите на BMW в Румъния, първите бройки идват там в началото на Февруари.
Re: Кога излезе, кога дойде в България ...
kimi F1 написа:kolata mn qka az sum q smimal i e na bashtami![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
честито. сега пиши на кирилица

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Според мен не е много добре,че пазарът е насочен към Щатите.Иначе SUV-то(да SUV не SAV) e доста красиво мисля,че го зърнах и във ВТ окръга...
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
Kris написа:Tvrrr написа:Възможно е аз да не съм разбрал![]()
чакам да видя Ferrari Enzo в България и тогава вече нищо няма да може да ме изненада по улиците)
Enzo в БГ няма! Тва го знам 1000000% видял си я F430 я нещо друго от червеното семейство ама Enzo нъцки!!!

Overburner - NX написа:Според мен не е много добре,че пазарът е насочен към Щатите.Иначе SUV-то(да SUV не SAV) e доста красиво мисля,че го зърнах и във ВТ окръга...
no offence, но си е баш SAV

този автомобил и такива от класа му винаги са били насочени към USA, защото там е най-големия пазар на подобни автомобили.
Tvrrr написа:...
ти пък сега .. нали има конче отпред .. модела не е толкова важен! Enzo или Testarossa .. един дол дренки! Все Ferarri..

- Richmond
- ентусиаст
-
- Кара: харабийската
- Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
- Детайли за колата: Пълно шукаритети!
Днеска видях го видях на живо, беше паркирал на Мария Уйза, ама нещо не ми харесва сравнение със старата Х5-ца, изглежда като неква TOYOTA или Hiyndai

Tvrrr написа:Kris написа:Tvrrr написа:Възможно е аз да не съм разбрал![]()
Enzo в БГ няма! Тва го знам 1000000% видял си я F430 я нещо друго от червеното семейство ама Enzo нъцки!!!
Добре щом казваш значи знаеш по-добре какво съм видял.
А в същия тон можеш ли да ми кажеш приятелката ми с какъв цвят на косата е че аз си мисля, че съм я видял руса пък ако не е ще ми се разърди.

- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Turturelo написа:има 599, 430, 360, 348, 355, Тестароса, 575, 456, за малко имаше едно 612, но няма Enzo в България .. пък на приятелката косата каквато ти харесва я виждай
Преди 1-2 години имаше едно F40 В паркинга на Герена, но не се караше доста време
Май беше с друг мотор (слухове), но от тогава не я видях