M5 Touring - официално представяне!

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 09 Яну 2007, 20:18

Тези 5ици не ми харесват,прекалено са "остри".Иначе много ми харесва комбито,особено тая z3-style решетка остстрани...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от SummonedToDIe » 09 Яну 2007, 21:04

Малкия написа:Незнам но мен адцки ме кефи :shock: Дори по ми харесва от нормалната нещо съм станал фен на комбита-та :uups:

:yes: :yes: :yes:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 09 Яну 2007, 22:19

alx написа:това което се предлага за първи път е м5 туринг. е39 имаше мисля точно 3 екземпляра и никога не видяха масова продукция

Има сериино Е34 М5 Туринг.. ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 09 Яну 2007, 22:37

SlipKnoT написа:
alx написа:това което се предлага за първи път е м5 туринг. е39 имаше мисля точно 3 екземпляра и никога не видяха масова продукция

Има сериино Е34 М5 Туринг.. ;)

е, тез старите не ги знам :mhihi:
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Eli » 09 Яну 2007, 23:39

Диляне, кога ти е рожденния ден, че да съберем пари малко приятели и да ти купим едно таквоз чудо :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Яну 2007, 1:08

alx написа:...

може и аз да не се изразявам правилно или ти си станал припрян .. затова да напиша пак ..

E61 M5 е прицелено за хората, които са клиенти на М6 .. сиреч имат кинтите за М6 (не че имат М6 вече), но имат и семейства и нема къде да си развозват хлапетата в М6.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Яну 2007, 1:34

:bowdown: :bowdown: Ехаааааа :shock: :shock:

Погледнете красотата в очите :!: Аз мисля ,че ако решат 4 души да тръгнат на екскурзия с достатъчно багаж,пък и по време на това си харесат и закупят по нещо едва ли седана ще им е от полза ;)
Защото и в двата случая говорим за автомобил,който е комбинация от функционалност,комфорт и простор към спортни амбиций :idea:

За мен с този вариант на каросерията възможностите по всички точки се разкриват като все едно да свалиш капаците на коня и той да прогледне навсякъде :D

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 10 Яну 2007, 1:42

От утре влизам в бизнеса с разнос на пуканки или памук! Ще запълня всичките 1650 литра на концепцията и пак няма да чувствам че влизам в спортист..... ;)

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 10 Яну 2007, 2:03

Turturelo написа:
alx написа:...

може и аз да не се изразявам правилно или ти си станал припрян .. затова да напиша пак ..

E61 M5 е прицелено за хората, които са клиенти на М6 .. сиреч имат кинтите за М6 (не че имат М6 вече), но имат и семейства и нема къде да си развозват хлапетата в М6.

а, значи аз не съм те разбрал...

но мисълта ми е че хората които желаят (и могат да си я позволят) м6 обикновено имат повече от една кола и не правят такъв скъп компромис а просто имат и джип за тази цел..

ма може и да бъркам.. аз лично никога не бих си купил кола със динамиката на м5 и да я товаря със семейството си и багаж дето не би се събрал във седана...
алекс
трабант 601с
разни други возила

автомобилен поклонник
Аватар

Мнение от Turturelo » 10 Яну 2007, 2:41

по тази логика пазара на комбита ще е крайно ограничен, но видимо особено по Германско ги обичат много .. самия аз харесвам значително повече комбита от седани. Много ще му тича на моето хлапе едно детско столче Recaro, а на татко му едно такова комби.

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 10 Яну 2007, 9:38

^

OOOO Yeeeee'ah baby :yes: :twisted:

Ако NESH се качи само за минутка в комбито,би си вел думите обратно - сигурен съм :D ... а и си мисля ,че няма "по-грозно" минаване от това да те прескочат с комби автомобил с пълен багажник при това :mhihi: :mhihi:

Георги Пенчев
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 10 Яну 2007, 9:41

секс на колела.. знам че има табута срещу комбитата, но това според мен поне е по стилно от седaна.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 10 Яну 2007, 10:50

Аз много не съм фен на комбитата, обаче това е много привлекателно. Не смятам, че тук е търсена основно функционалност. Въпроса е имиджов - пазара на РС6 не е никак малък, защо да не се отхапе от него. А и в това, което е написал Туртурело има доста логика. В това, което е налисал Алекс също, но то по-скоро е силно валидно в Щатите. Моите наблюдения за Европа са по-скоро, че комбито е на огромна почит, дори да ти се налага да го ползваш по предназначение само по време на лятната отпуска :winky: А пътуването към морето с това комби ще е... хм... често :mhihi:
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар

re

Мнение от NESH » 10 Яну 2007, 11:18

Много наши логики ще се изменят.Допреди 5 години трудно свързвахме дизела с пъргавата лимузина , а сега и лимота и джипове са само дизели! Има пазар за комбита особено за полу-улегнали хора които не си джитка сами а си движат и бизнеса и семейството ! Смятам в Щатите никои не се изненадва от 5-литрово комби отдавна.Но поне в мислите си /като все още ерген / ми е рано да приема М5 Туринг !

ентусиаст
Аватар
Кара: E34

Мнение от Breyton » 10 Яну 2007, 12:03

Само на мен ли ми се струва че праговете и са ужасни :roll:

ПредишнаСледваща

Назад към Основен Форум