Мнение за обява/конкретен автомобил
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Dextuar
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 440i
Re: Мнение за обява/конкретен автомобил
Нали последно време бая хора пропищяха от изтропали мотори 313кс преди 2015-та? Та май е редно и това да се провери.
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: Волга
- Детайли за колата: Лада 2105
Прав си.
Оф, аз не прочетох откъде е, понеже обявата не е за мен, а за приятел, пък той ми каза Ауто Бавария и така по дефоулт...
Ще я видим тази рама скоро, той има човек в М и Бова и си ги проверява там, но тая като няма написана и реших, че щом е от официален дилър ще може да я видиш и без, обаче работата друга излезе. Аз като четях информацията се замислих какво е това нов внос Германия написано от официален дилър, ама не прочетох кой я продава.
Както и да е, уж изглежда топ и за втора кола в семейство даже е много, но ще трябва да се провери.
Иначе ги гледам все скъпи коли продават тия, предимно на трите премиум марки.
kolp написа:Бавария ауто не е като Ауто баварияиначе сме на една рама от истината.
Оф, аз не прочетох откъде е, понеже обявата не е за мен, а за приятел, пък той ми каза Ауто Бавария и така по дефоулт...
Ще я видим тази рама скоро, той има човек в М и Бова и си ги проверява там, но тая като няма написана и реших, че щом е от официален дилър ще може да я видиш и без, обаче работата друга излезе. Аз като четях информацията се замислих какво е това нов внос Германия написано от официален дилър, ама не прочетох кой я продава.
Както и да е, уж изглежда топ и за втора кола в семейство даже е много, но ще трябва да се провери.
In God we trust, all others we track.
Само ПАТРИАРХ Кирил може да ме съди!
I feel the need, the need for speed.
Колеги останал съм с впечатлението от фурума, че американските 535i са проблемни но така и не разбрах какъв е проблема. Излезе една кола която ми харесва но е внос от САЩ. https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=7o5kzf
Някой ще сподели ли какви са и проблемите на американките, че май само те са без 4х4 в обявите?
Някой ще сподели ли какви са и проблемите на американките, че май само те са без 4х4 в обявите?
Tool - Fear Inoculum
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
И се продава във Враца.
Нищо лично де, понякога от там могат да излезнат и хубави коли, както и от Америка.
Какъв да им е проблема? Основният е, че колите от там обикновено се внасят след някакво настъпило застрахователно събитие, понеже иначе с тази цена на долара няма особена сметка да внесеш и търговците не се занимават. Най-често се внасят наводнени коли, както стана с оная 6-ца в раздела, която последно гледахме. Тая като я гледам, че няма светлоотразители на предна броня и се чудя защо е била сменяна бронята. Иначе си изглежда супер. Аз лично кола от САЩ не бих си взел, освен ако не ми я намери човек, който ми е доверен и лично се е уверил в произхода и.
Иначе нямат проблеми, вървят си и са супер.
Какъв да им е проблема? Основният е, че колите от там обикновено се внасят след някакво настъпило застрахователно събитие, понеже иначе с тази цена на долара няма особена сметка да внесеш и търговците не се занимават. Най-често се внасят наводнени коли, както стана с оная 6-ца в раздела, която последно гледахме. Тая като я гледам, че няма светлоотразители на предна броня и се чудя защо е била сменяна бронята. Иначе си изглежда супер. Аз лично кола от САЩ не бих си взел, освен ако не ми я намери човек, който ми е доверен и лично се е уверил в произхода и.
Иначе нямат проблеми, вървят си и са супер.
Продавача каза че била леко отдраскана отред и затова са и сменили предницата 
Tool - Fear Inoculum
- peshehodetz
- младши ентусиаст

-
- Кара: Lexus
Emooo написа:Колеги останал съм с впечатлението от фурума, че американските 535i
Не мога да отворя линка който си дал, но 535 нямат кой знае какви проблеми. При 528 има доста проблеми с веригата и обтегача които са отстранени и след 2014 и те са ОК. При 550и има доста проблеми особено с инжектори но и при тях всичко е отстранено след 2014-15 ако вземеш.
Сега ако става въпрос за 535 при Е60 там имат проблеми с бензиновата помпа и също с карбонови образования по двигателя чистенето на които си беше цифра, но за Ф10 особено след 2012 са ОК.
keep walking
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
Where debt is dumb, cash is king, and the paid-off home mortgage has taken the place of the BMW as the status symbol of choice.
може ли инфо за тази 525 D F10 по километраж сега показва 288000км. дали са сменяни вериги до сега в германия
рама C565623
рама C565623
- bai_ILIA
- ентусиаст
-
- Кара: '16 Q7 S Line 3.0 TFSI Supercharged
- Детайли за колата: Stage 1 435hp/545NM, заредена до гърба
аз лично не съм чувал някой да сменя вериги в Германия - там сменят мотори или НОВ ВНОС
Сигурно има и сменени вериги, но със сигурност изключително рядко. Много коли, малко хора по форумите. Тук малко коли, много хора по форумите 
"Чемодан, вокзал, Москва"
- Knoxville_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: вана
- Мечтае да кара: DACIA
За новите коли нали сме се разбрали? Тях само ги миришем

- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
bai_ILIA написа:аз лично не съм чувал някой да сменя вериги в Германия - там сменят мотори или НОВ ВНОССигурно има и сменени вериги, но със сигурност изключително рядко. Много коли, малко хора по форумите. Тук малко коли, много хора по форумите
Обикновено ги продават със скъсана вече верига.Има възможност да я сменят срещу съответната сума
- Golden Boy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540 d, Е 93 320 d
Top Gun Maverick написа:Прав си.kolp написа:Бавария ауто не е като Ауто баварияиначе сме на една рама от истината.
Оф, аз не прочетох откъде е, понеже обявата не е за мен, а за приятел, пък той ми каза Ауто Бавария и така по дефоулт...![]()
Ще я видим тази рама скоро, той има човек в М и Бова и си ги проверява там, но тая като няма написана и реших, че щом е от официален дилър ще може да я видиш и без, обаче работата друга излезе. Аз като четях информацията се замислих какво е това нов внос Германия написано от официален дилър, ама не прочетох кой я продава.![]()
Тея Бавария Ауто са ултра смешници, бях гледал преди мноого години една Е93 и оня палячо ми искаше 2000 лв капаро, за да я видим в Камор/ още бяха Камор/, ако имало нещо, ще ми ги върнел, ако не, да е сигурен че нямало да се разкарва напразно. Верно, че тогава търсех някакви сложни бартери, ама му се изсмях грубо..
- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
Тия дни излезе инфо за някаква кола взета от тях от жена, бол скъпи ремонти за кратко време се събрали, а иначе изглеждали всичките супер. Може и частен случай да е де.
bmwman написа:може ли инфо за тази 525 D F10 по километраж сега показва 288000км. дали са сменяни вериги до сега в германия
рама C565623
пак да помоля ако някой може да направи някъде сверка за някакво инфо
- alexiliev83
- Потребител
-
Аз преди малко писах , ако може да ми помогнете с проверката на WBA5D31020D574437, но молбата ми беше отхвърлена
Нямам обява, защото закупих автомобила от BMW Dresden и просто исках да видя историята. Извинявам се за неудобството.
Александър.
Нямам обява, защото закупих автомобила от BMW Dresden и просто исках да видя историята. Извинявам се за неудобството.
Александър.