адасдасд

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Re: Mоята Супер Бивша

Мнение от ati » 05 Яну 2007, 17:02

|`oTuH написа:хах земи тая наредба...
поне ми се обади да ми каже че ме е изтипосала в списание...
FHM новия брой...

а и не е драскано по колата с пирон и бля бля
а само ми беше написала "педерас" с червило

Аз не виждам изображението, някой ще сподели ли за какво става въпрос?

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

ентусиаст
Аватар
Кара: харабийската
Мечтае да кара: Е36 М3 Cabrio, E93 M3
Детайли за колата: Пълно шукаритети!

Мнение от Richmond » 05 Яну 2007, 17:09

Ма таз твойта голяма палавница бре :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 05 Яну 2007, 17:10

асдасд
Последна промяна |`oTuH на 06 Яну 2007, 0:25, променена общо 1 път
4 8 15 16 23 42

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от eraziel » 05 Яну 2007, 17:39

Абе да покажела на бившия какво бил изтървал... Едва ли някой знае по-добре от тебе пък и щом си сметнал да я разкараш едва ли е била толкова супер-дупер... Пикла :) И това, че ти е надрала колата, без значение каква БМВ или не май само показва колко я е било яд, че не е тя зад теб на мотора вече :) Щото това не е мъка а си е чиста злоба :)) И накрая най-тъпото, че едва ли не ще се изкара горда от постъпката си, а и нещо ми подсказва, че 2 телефонни разговора ще са достатачни за да я вкараш обратно в леглото :)

П.С. Няма незаменими хора.
In Ban We Trust!

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

Мнение от ati » 05 Яну 2007, 19:31

|`oTuH написа:
Ати... бившата ми се е снимала гола в списание FHM и пише как сме се разделили и че ми била драла колата с пироно и лакове а то тя само с ервило ми беше написала "педераз" на стъклото...

Благодаря за разяснението, Spuder беше така добър да качи снимката, където мога да я видя, та придобих и визуална представа за статията....
Единственото, което мога да кажа по въпроса е - случва се.
Гледай напред и от забавната страна (надявам се наистина да си го превъзмогнал).

Ати
След каране не ти ли треперят краката, значи просто си се возил

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от smamf » 05 Яну 2007, 20:51

Направо не мога да повярвам :shock: Как въобще може да има такава статия в едно мъжко списание :?: Вместо да има: "Ето я старата, смених я с ей тая ;)", те направили "Виж какво изпускаш" :roll: Еми нали затова съм я сменил, щото ми е писнало от нея, щото не мога да я дишам повече :!: FHM не си бях купувал, обаче това просто ме шокира :confused: Такава статия абсолютно няма място в едно такова мъжко списание :!: А пък на всичкото отгоре публикуват снимката на |`oTuH без неговото съгласие :roll: Смешно е, също, че статията е фантастика, която не се е случила, а просто евтин рекламен трик целящ да разсмее някой :help: Но да приемем, че всичко това е наред :evil:: как може това списание да поощрява подобни дейности (престъпни) с глупавите си коментари ("С френския ключ нямаше ли да е по-ефикасно?" :shock:) Аз ако бях на мястото на нашия съфорумец сега щях така да ги осъдя, че повече да не си помислят да пускат такава статия :evil: А пък жените като тръгнат да правят глупости направо равни нямат :( Еми да, той те е зарязал, намерил си е по-готина мацка с по хубаво дупе :P , защо сега ще правиш мизерии :?: Тук единствено можеш да държиш сметка на себе си за това как можеш да се "ъпгрейднеш" и да се опиташ да си го върнеш, а не да търсиш евтина популярност с гола снимка и фалшива история в мъжко списание :winky: Наистина не мога да проумея какво е целяла бившата на |`oTuH с тази постъпка :roll: Да му стане гадно,да се опита да си го върне, да се изложи пред цяла България, да си намери ново гадже :?: От четирите като най-вероятно виждам само третото :roll: Моля ви се, жени, мислете преди да вършите някои неща :!: Сега Ума Търман като го прави във филма, трябва ли и вие да го правите :?: Продължете напред, намерете си ново гадже, стига сте правили гадно на мъжете си просто защото са ви зарязали :evil: Вие като ни зарязвате нас, ние не се държим гадно, не се появяваме в Космо :mhihi: , не правиме гадно :roll: Ех много се ядосах от цялото нещо :uups: |`oTuH, евалата бате ;)
Последна промяна smamf на 05 Яну 2007, 21:24, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от M3CSL » 05 Яну 2007, 21:08

|`oTuH съди ги вземи им някой лев и по живо по здраво :)
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt :mrgreen:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 05 Яну 2007, 23:40

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 05 Яну 2007, 23:56

Земи ги осъди както си му е реда, че виж си събрал за оригинален М пакет :mhihi: :mhihi: Е*и я в г*за тъпата офца, явно май с това иска да покаже на хората ТЯ какво е изпуснала :!: Радвам се, че си го приел на майтап ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 06 Яну 2007, 0:12

авецяведьявае
Последна промяна |`oTuH на 06 Яну 2007, 0:24, променена общо 1 път
4 8 15 16 23 42

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: от онея старите....
Мечтае да кара: магазинска е30-ка

Мнение от GEORGIEV » 06 Яну 2007, 0:20

Евала че не ти пука :yes:
Изображение

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 06 Яну 2007, 0:46

|`oTuH написа:авецяведьявае

Май вече не ти е толкова интересно да се говори по темата, съдейки по редакциите ти... хвани някой модератор да едитне и поста на ati, че там има quote.... :arrow:

Предишна

Назад към Извън Темата