Ремонт на шофьорската седалка на е46 комби...
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Galo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3' E46 BMW 320d (M47N) Touring
Ремонт на шофьорската седалка на е46 комби...
Здравейте колеги, някой знае ли това дали може да се оправи без демонтаж на седалката и събличане на кожата, т.е. един вид на място да се оправи? Скъсан е шева само. Може ли ако някой е запознат да каже как да го оправя или евентуално да препоръчате човек в София за тази работа? Пробвах с търсачката, но не успях да намеря подобна тема... Благодаря!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- expl0de
- младши ентусиаст
-
- Кара: e92, f30
- Мечтае да кара: M4
Re: Ремонт на шофьорската седалка на е46 комби...
Според мен няма как да стане без да се зашие наново.
- Galo
- кандидат ентусиаст
-
Това е ясно, че трябва да се зашие на ново, по скоро ме интересува дали може да стане на място без демонтаж. И по важното е дали някой би се наел с тази задача, ако някой познава тапицер или обущар в София нека ми препоръча? Благодаря.
- dxd
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: както я може.
- Мечтае да кара: На пържоли и пържени картофки нон-стоп.
Galo написа:Това е ясно, че трябва да се зашие на ново, по скоро ме интересува дали може да стане на място без демонтаж. И по важното е дали някой би се наел с тази задача, ако някой познава тапицер или обущар в София нека ми препоръча? Благодаря.
Скоро питах и навсякъде искаха да се свали седалката,така че без демонтаж на място няма да стане.
- Simbazz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 320d 150hp
При мен от немърлив БМВ сервиз ми скъсаха доста по сериозно седалката.. та ми трябва подобна процедура. Явно, че искат сваляне на седалката, а поне за какви цени става въпрос и какво времетраене?
Поздрави
Поздрави
- Galo
- кандидат ентусиаст
-
До тук както излиза май без сваляне няма да стане, колкото и да не ми се иска. Явно или е невъзможно да се направи или е страшно трудоемко, другия вариант е да не им се занимава. Питах няколко тапицера до момента, като цени казаха, че зависело...
Освен да се разходя до някой обущар и да видим той какво ще каже и дали на ръка с крива игла има някакъв шанс. Ако се навие и стане прилично ще му дам по две на това което ми каже, просто защото ще е пич.

- desoxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 touring
По принцип може да се зашие без сваляне! Прави се шев на ръка с две игли, на времето така си шиех футболните топки с вътрешен шев 

- Galo
- кандидат ентусиаст
-
Значи въпреки всичко не е невъзможно, нещата опират до желание и възможности явно. За момента се отказах да я ремонтирам, ще се кара така и ще търся по запазени седалки. Благодаря на всички включили се по темата. 

8 мнения
• Страница 1 от 1