Инцидент с един компакт в Овча купел!?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Инцидент с един компакт в Овча купел!?

Мнение от Mixi » 05 Яну 2007, 20:33

Хора токущо дадоха по новините една Е36-ца минала през отворена шахта в Овча купел и ударена от маршрутка! колата беше смачкана .. не знам дали има пострадали не хванах целия репортаж.. дайте инфо! дали е някой от форума?
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: или поне се учи ежедневно
Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М

Мнение от Sharo » 05 Яну 2007, 20:36

и тва не е 1вия случай с тая шахта
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: GSI
Мечтае да кара: E31

Мнение от Mixi » 05 Яну 2007, 20:38

и познайте! обвиняват шофьора че карал с несъобразена скорост!!!!!!!! вместо да вземат да ги разкарат или най малкото да им сложат капаци :evil:
.
..
...
....
.....

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 05 Яну 2007, 20:46

Mixi написа:и познайте! обвиняват шофьора че карал с несъобразена скорост!!!!!!!! вместо да вземат да ги разкарат или най малкото да им сложат капаци :evil:

дам ама тия актове отпадат мигновенно .. (личен опит)
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 05 Яну 2007, 21:06

е как така отпадат? на мене за птп на 18ти декември ми писаха такъв. Как да отпадне

п.с. имам и осще три, четири предишни такива и ни един не ми е отпаднал:(! я кажи повече?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 05 Яну 2007, 21:10

Tvrrr написа:е как така отпадат? на мене за птп на 18ти декември ми писаха такъв. Как да отпадне

п.с. имам и осще три, четири предишни такива и ни един не ми е отпаднал:(! я кажи повече?

ако е виновна дупка отпада

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 05 Яну 2007, 21:13

Майката на момчето пострадала леко от маршрутката май нямало пострадали.Да е**а и пътищата и глупостите им!Че си трошим колите едно на ръка,ама и ще се избием! Вчера даваха пак за някаква шахта и счупен мерцедес.Ама "естествено" шофьора виновен!Дупка нямало!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Sharo » 05 Яну 2007, 21:19

Gottlos написа:Майката на момчето пострадала леко от маршрутката май нямало пострадали.Да е**а и пътищата и глупостите им!Че си трошим колите едно на ръка,ама и ще се избием! Вчера даваха пак за някаква шахта и счупен мерцедес.Ама "естествено" шофьора виновен!Дупка нямало!

значи аз лятото спуках предна гума счупих задна джанта и носач като от прачетата гума и бронята си беше за боя .... това стажа на ляв завой с десните гуми... за малко да се убием ... викнах си куките са протокол те ми написаха акт за "несъобразена скорост с пътната обстановка" аз написах, че скороста ми е била съгласно уграничението, но причината за "птп" е дупка с дълбочина 40 см

имах 7 8 свидетеля ... 3 коли след мен видяха какво става ...

след като отидох в кат казаха, че акта ми е отпаднал и ми въранаха
талончето

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring
Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
Детайли за колата: пенсионерска

Мнение от Tvrrr » 05 Яну 2007, 21:21

Минах аз от там през деня, точно покрай мерцедеца и рапатрака!!!

След тва по новините видях какво станало - викнал кат да му пишат протокол за щетата, а те му казали че ще му напишат акт и ще му спрат колата от движение понеже е неизправна!!!!!!!!!!!! :evil: :!: :?:

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 06 Яну 2007, 1:03

А е незнам колко от вас са видяли колата (не е компакт, Е36 седан) ама ГАРАНЦИЯ момчето е карало с повече от 50 и то не малко. Караш ли с 50 и ти се спука задна гумата -> да се удариш в бордюр после да се удариш в кофи и те "да те хвърлят" (както каза тои) на средата на платното..

ентусиаст
Аватар
Кара: E21 79'

Мнение от Pin2 » 06 Яну 2007, 2:06

Вие все едно само с 50 карате.
Тоз колега даже се и кълне, че не е превишил скоростта. Абе че дупка има и че вероятно е виновна съм съгласен, ама и с 50 никой не кара.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 06 Яну 2007, 3:41

Gottlos
ВЧЕРА ПО НТВ дават там за мерцедеса и човека вика минах през дупката полицая вика нема дупка хахах, а то шахта 15-20 см надолу. Не ги смятат тези работи за дупки, а аз през спящи полицай немога да мина ами ако падна в такава шахта мани..Дота солно са направени пътищата и при това новите, немогат да правят път и тва си е.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Gottlos » 06 Яну 2007, 13:47

ditko1 написа:Gottlos
ВЧЕРА ПО НТВ дават там за мерцедеса и човека вика минах през дупката полицая вика нема дупка хахах, а то шахта 15-20 см надолу. Не ги смятат тези работи за дупки, а аз през спящи полицай немога да мина ами ако падна в такава шахта мани..Дота солно са направени пътищата и при това новите, немогат да правят път и тва си е.

А-а-а,моля ти се!Полицая не е казал,че няма дупка! "За информация се обърнете към пресцентъра на МВР."-така каза на репортера :mhihi: :mhihi:

Назад към Извън Темата