Черна 8-ца в Казанлък Оо

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: vRS

Мнение от THUNDER » 05 Яну 2007, 20:00

ati написа:...И...герантофилите (правилно ли съм го написал?)...

:yes:

А по въпроса за платежоспособната аудиторията на форума :arrow: аз лично съм "зарибил" един собственик на Е60 М5 + един с Е60 535d и продължавам :mhihi: ... За момента само четат като че ли ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: пеш

Мнение от GTS » 05 Яну 2007, 20:56

радвам се че ви дадох тема за храна и хумор, благодаря на модераторите че оставиха темата

просто такива коли не виждам всеки ден,
а и щеше да е покъртително човека да е от Казанлък, да е съфорумец и да не пием по една Биричка заради марката

поздрави!

ПС: ще си купя такъв звер някой ден :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Резултати 1 - 20 от около 1 780 000 за bmwpower-bg.net

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 05 Яну 2007, 23:24

Vasilen написа:
bam-bam написа:чакайте сега говорим за нови лъскави коли от по над 100 к Еуро или за некакви 8ци и 10ки от преди 1вата световна ?
ако и тогава е имало осмици може да има такива тука и съм убеден че са доста :lol:
много гронтофили има тука :mhihi:
а иначе аудиторията я гледам тя си е окей нали нон стоп вися ... нема как да не съм ги забележил ;)
или те са с много бързите и минават с 300 и не ги виждам :winky:

Еййй ма ми липсваше твоят хумор :mhihi: ся кат имам време ша ти са радвам секи ден :lol:
А колкото до посетителите с по 100 к Еуро коли верно ще се изненадаш колко са тук ;)

и на мен ми липсвахте но сичко ще се оправи както си е било само време ми дайте :mhihi:

алх ... не съм казал че форума е кух ами просто тея хора нямат много време за такива неща принципно щото имат по важни бизнес дела ;)
а да има 2-3-4 коли на фона на 5к регистирани и на фона на 1к коли от тея ... бая много си е :)

пабло искаш нещо да ми кажеш или така ми се стори ;)
не знам какво е гронтофил бронтозавър ама от мен няма да чуеш фразата
"които не е имал е30 не е имал бмв "... които не е спал с лили иванова не е бил с жена ... дали верно а :mhihi:
нищо лично ама съм имал жигула и съм я карал бая време и просто минах в следващата ера ;)
а ако имаш нещо против дизелите внимавай че се понасъбраха доста и ставаме сила да не стане некои сакатлък после :winky:

айде лека вечер на всички и стана готина тема макар че аз не бех гладен де преди малко се прибирам от ония ГОооолемите цър пър ако некои знае за какво говоря :yammy:
Изображение

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 06 Яну 2007, 2:56

тая 8-ца е на Хинса бре :mhihi: :mhihi:

Летящия холандец
Аватар
Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.

Мнение от ///Явор » 06 Яну 2007, 2:58

верно ли :mhihi:

Предишна

Назад към Извън Темата