ЧЕСТИТО!!! имаме си нов кабриолет в редиците :)))!
Модератор: Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Tvrrr
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- Мечтае да кара: V8 Bi-turbo
- Детайли за колата: пенсионерска
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
Overburner - NX написа:Penchev написа:отделен е въпроса,че хората са измислили едно "нещо" за зимата и доводи като "ма знаеш ли колко струва" просто нямат почва![]()
Който е гъзар и кара кабрио има и такова "нещо"![]()
Георги Пенчев
Климатик![]()
![]()
печка

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
BigMUZZY ми напълни душата с това изказване
Навремето когато Мерцедес а после веднага след тях и Пежо излязоха с твърдите сгъваеми покриви бях сигурен ,че започва края на гюруците.Сега става така ,че 10 години след тях и БМВ залита по тази технология,която е масов,моден продукт.Това обаче е завой от традицията и залитане по някаква скапана тенденция, нещо което всяка една фирма в момента прави а само по себе си е обезличаване на линията, тотален завой и гонене на фирми,които нямат нищо общо с авторитета на любимата ни фирма
Бъдете сигурни, ще има приказки от рода на "ЕЕЕ най-накрая да направят хубав кабриолет, точно като моят Меган"
Не си налагам мнението,но това е ужасно
Георги Пенчев

Навремето когато Мерцедес а после веднага след тях и Пежо излязоха с твърдите сгъваеми покриви бях сигурен ,че започва края на гюруците.Сега става така ,че 10 години след тях и БМВ залита по тази технология,която е масов,моден продукт.Това обаче е завой от традицията и залитане по някаква скапана тенденция, нещо което всяка една фирма в момента прави а само по себе си е обезличаване на линията, тотален завой и гонене на фирми,които нямат нищо общо с авторитета на любимата ни фирма

Не си налагам мнението,но това е ужасно

Георги Пенчев
- Ultimate_driver
- младши ентусиаст
-
един голям + за твърдия таван е че е по безопасен (при преобръщане) "меките" тавани според мои наблюдения (от е36) са много по не издръжливи и след 8-9 години експлоатация се появават проблеми. Наистина е въпрос на вкус, а моя казва че колата с този таван е супер.
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
BigMUZZY написа: Какво следва сега - многофункчионална баничарка като Кангото?....
Искам служебна баничарка биемдабълю

Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3