Огледало..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Огледало..
Здравейте, драги колеги!
Преди известно време един безсмъртен тип с Опел ми отнесе огледалото при изпреварване. Алтернативата е някой от вас да е сменял огледалата си с други и да са му останали старите. На практика ми трябват само пластмасовите елементи, защото машинката върти, а вътрешността се оказа метална (?!?! за мое огромно учудване!). Парче огледало все ще се намери...
Когато стана сметнах, че ще изгоря повече бензин за догонването на виновния, отколкото ремонта или придобиването на ново. Уви сгреших. На ново ел. огледалата за Е36 били по 150 лева
Красавецът е 316 (compact). И модела имал значение. Ако някой ми отговори положително ще ми спести обиколка на моргите из София. Благодаря предварително!
Преди известно време един безсмъртен тип с Опел ми отнесе огледалото при изпреварване. Алтернативата е някой от вас да е сменял огледалата си с други и да са му останали старите. На практика ми трябват само пластмасовите елементи, защото машинката върти, а вътрешността се оказа метална (?!?! за мое огромно учудване!). Парче огледало все ще се намери...
Когато стана сметнах, че ще изгоря повече бензин за догонването на виновния, отколкото ремонта или придобиването на ново. Уви сгреших. На ново ел. огледалата за Е36 били по 150 лева

Красавецът е 316 (compact). И модела имал значение. Ако някой ми отговори положително ще ми спести обиколка на моргите из София. Благодаря предварително!
Последна промяна aleikum на 05 Яну 2007, 20:46, променена общо 1 път
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- zipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36, 320i coupe 93'; E91 325xi 07'
- Мечтае да кара: M3
Хора,дайте и на мен!
Трябва ми лявата кутия или по точно пластмасата в края на огледалото.Ако някой нещо има нека да пише.
Обиколих всички възможни морги и нищо.
Най-накрая намерих едно в Овча Купел,при арабите,и тамън да го спазариме,някакъв се намеша и каза,че има разлика в страничните огледала на Е36 купе и Е36 седан,а каква е не знам.Та сега,като се замисля ме е яд,че не го взех.
Ама 

Последна промяна zipper на 05 Яну 2007, 13:31, променена общо 1 път
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
aleikum написа::shock:
Колега, лево или десно каза че ти трябва ?
Последна промяна Pin2 на 08 Яну 2007, 2:42, променена общо 1 път
11 мнения
• Страница 1 от 1