Удар в бордюр
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- robi99
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 330i
Удар в бордюр
Здравейте колеги,
тази нощ мой приятел при завой надясно/спускане/ колата поднесе и задницата се спря в бордюра/ задно люво колело, скороста е била минимална за мен не повече от 10-15 км/ч.След удара забелях че джантата не стои като дясното колело а е един вид набита на вътре, по външния ръб не личи нито кривини нито нищо, според мен натрупалия сняг усвои доста голяма част от удара , колата се движи аз не забелязах нищо странно в поведението на автомобила, няма никакви щети по гумата . Ще съм ви много благодарен ако си кажете мнението според вас дали може да се размине само с крива джанти, и къде да се изправи и да се направи реглаж на задния мост, колата е46 - 330i
тази нощ мой приятел при завой надясно/спускане/ колата поднесе и задницата се спря в бордюра/ задно люво колело, скороста е била минимална за мен не повече от 10-15 км/ч.След удара забелях че джантата не стои като дясното колело а е един вид набита на вътре, по външния ръб не личи нито кривини нито нищо, според мен натрупалия сняг усвои доста голяма част от удара , колата се движи аз не забелязах нищо странно в поведението на автомобила, няма никакви щети по гумата . Ще съм ви много благодарен ако си кажете мнението според вас дали може да се размине само с крива джанти, и къде да се изправи и да се направи реглаж на задния мост, колата е46 - 330i
- mi6obmw
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е38, Е53
- Мечтае да кара: ново
Re: Удар в бордюр
Задължително мини през реглаж, джантата може и нищо да и няма, но не пречи да си я провериш.
- ivoaudi
- старши ентусиаст
-
- Кара: e46 318i N42B20AB
- Мечтае да кара: хората да мислят
- Детайли за колата: свежа и поддържана!
Някой носач си е дал фира, щом чак визуално си личи. И предвид това, реглаж ще е нужен едва след смяна на окривеното. На този етап не виждам абсолютно никакъв смисъл от какъвто и да е реглаж. То щом визуално не седи неправилно колелото не са нужни стендове да се установява кавкото и да е. Вдигане на подемник и оглед.
9K714 OKA SS-23
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
ПУ 9П71 ТМ 9Т240
9М714Б АА-75 9Н-63
- robi99
- Потребител
-
- Кара: BMW e46 330i
Ще помоля админите да изтрият поста, проблема е открит и решен, благодаря за помоща.
4 мнения
• Страница 1 от 1